ד"ר גיל זלצמן, לאן לפנות???

ד"ר גיל זלצמן, לאן לפנות???

למקום שבו אני לא רצויה??? למקום שלא סובלים אותי בו??? למקום שמתים להפטר ממני??? בתור הפסיכיאטר שלי אתה אמור לבוא ולשאול לשלומי, וזה משהו שאתה לא עושה ואני מאמינה שלא תעשה לעולם... כי אני מודעת לכך שאתה (במודע או שלא במודע) לא ממש סובל אותי... אני רק יכולה להגיד לך שהיום, אתה האחרון שאני יבוא לבקש ממנו עזרה... כי מישהו שאני יודעת שהוא לא רוצה לשמוע עליי למה שאני בכלל אדבר איתו על מה שעובר עלי??? אני לא מצפה שמחר או ביום שאני צריכה לבוא לבית החולים תבוא אליי ותשאל לשלומי, כי אני לא מאמינה שאני באמת ארצה לענות לך... אבל אולי אם תבוא ותשאל אותי למה כך רשמתי אני אהיה מוכנה לפתח איתך שיחה על מצבי ועל למה כך הן מחשבותיי עליך... אני נימצאת בימי שני משעות 9:00, ובימי חמישי משעות 10:00... אני לא מאמינה שאתה תבוא אליי ותדבר איתי אבל בכל זאת... שרון...

איתן.ג

New member
לשרון 17 מבין אני את הכעסים שלך

על המערכת שטיפלה בך. את יכולה לכתוב את הרגשתך אך לא להפנות בפורום אצבע מאשימה לד"ר גיל זלצמן אין צורך לכתוב מההיבט האישי וזה לא "פייר". ד"ר גיל אינו יכול לנהל את הויכוח בפורום ולכן אבקש להפסיק את ההתקפות האישיות שלך . מכיר אני את ד"ר גיל זלצמן ואת ההיענות שלו לעזור לי בפורום ובעמותה ועל כך אני מודה לו. איך עברת את ראש השנה ? האם במסגרת המשפחה? ספרי לנו. לי היה מאוד קשה לעבור את החג ומיד אחר כך אזכרה לגליה (אתמול) בקיצור שהחגים כבר יעברו. ממני איתן.

sad

New member
אני דווקא חושבת שזו קריאה לעזרה

ולא התקפה אישית צריך לפעמים לקרוא בין השורות

אני יכולה להגיד ש...

אני בעצמי מאמינה שזה קריאה לעזרה...(לא במודע, אך זה מתקרב מאוד למודע...)... אם כל זה אני לא אחזור ל´גהה´ משום שאני מאמינה שהפסיכיאטר שלי ד"ר גיל זלצמן לא ממש סובל אותי... ויכול להיות שטעיתי שכתבתי את ה´מכתב´ הזה פה, בזה אתם צודקים. אם כל זה אפילו שיש פה צעקה לעזרה, אל תדאגו אני מנסה, באמת מנסה למצוא את העזרה...

איתן.ג

New member
מחבק אותך ומעריך מאוד את המאבק

שלך . גיל הוא לא רופא יחיד .יש רבים וטובים שאפשר להעזר בהם. האם ניכנסת לאתר החדש שרשמתי בפורום?

איתן.ג

New member
תלחצי עם העכבר על הכותרת שמופיעה

בתיחלת העמוד( קישור לאתר בריאות הנפש של בי"ח שניידר) ואת מקושרת לאתר.

משתקמת

New member
ד"ר זלצמן...

מצטערת על כל מה שכתבתי... יכול להיות ברגע של כעס רב על הבית חולים מרגישה יותר טוב, ובתקווה להרגיש מצויין בעתיד... שרון...

למעלה