ד"ר בר חוה או ד"ר ג'קי אשכנזי?

ד"ר בר חוה או ד"ר ג'קי אשכנזי?

אני לאחר כ-5 הזרעות היום קיבלתי מחזור ואני רוצה לפנות לרופא פרטי מי יותר טוב לדעתכן? ויותר סובלני? איך זה עובד בעצם אצל רופא פרטי עם כל עניין הזריקות וה\בדיקות הדם שצריך לעשות? בבקשה עזרה זה קצת דחוף לי

3מרגו

New member
את לא לוקחת בחשבון ענין של החזר

על ביקורים?מי עובד עם איזו קופה?

3קטנה

New member
המלצה אישית שלי- בר חוה

לא מכירה את ד"ר אשכנזי, כן מכירה את ד"ר בר חוה, ואני אעתיק לכאן מה שכתבתי עליו בעבר: ד"ר בר חוה הרופא שלי
מחבר הספר "פוריות מאלף ועד טף" שהוא מורה נבוכים אדיר לכל מטופלת פוריות באשר היא, ונותן המון ידע - שהוא כח- ומפוגג פחדים מהלא נודע. רופא נדיר, שהוא קודם כל בן אדם, אנושי, אמפתי, רגיש, מסתכל ומדבר בגובה העיניים, מסביר כל פרט ופרט בטיפול בסבלנות אין קץ, משתף בהחלטות ופתוח להצעות, ומאוד "פרו" מטופלות אקטיביות וחושבות. בעל ידי זהב עדינות שמבצעות גם את הפרוצדורות שנחשבות לכואבות בעדינות ובמינימום אי נוחות/כאב. יש לו שתי מזכירות מסורות נאמנות ומקסימות - מירב ואפרת, שמתקתקות כל עניין מנהלתי ביעילות שיא ובאדיבות מופלאה. מקבל פרטי בלבד במרכז לבריאות האישה הצמוד לקניון רמת אביב, מבצע שאיבות והחזרות באסותא ובמדיקל ראשל"צ. לגבי בדיקות הדם והזריקות, ככה זה עובד אצלו: את מקבלת ממנו פרוטוקול מפורט, כמה ומתי להזריק. לאחר מספר ימי הזרקה הוא מפנה אותך (עם הפניה כתובה) לבדיקת דם - שאת עושה בקופה, במקום שנוח לך. את מתקשרת למזכירות שלו עם תוצאות בדיקות הדם ולםיהן את מקבלת ממנו הוראות להמשך טיפול (הזרקה), ולפי הצורך הוא מזמין אותך למעקב זקיקים אצלו בקליניקה (ד"ר בר חוה הוא מומחה לא"ס ועושה את מעקבי הזקיקים בעצמו). וכך הלאה...זריקות, בדיקות דם ומעקבי זקיקים.

מצטרפת להמלצות על ד"ר בר חוה ../images/Emo47.gif

הגעתי אליו בעקבות המלצות הפורום ואני מודה כל יום לבנות הממליצות. אני לא אחזור על כל מה ש 3קטנה כתבה, אבל אין ספק שהסבלנות וההסברים הם חלק חשוב מאוד בטיפול. אני נוהגת להגיע אליו עם רשימות שאלות ותמיד תמיד מקבלת את התשובות המדויקות בסבלנות אין קץ (למרות שהשאלות שלי קצת מפגרות לפעמים
אבל הלחץ הלחץ....). עברתי אצלו הזרעה, 3 IVF ואין ספור מעקבי זקיקים, והוא עדין ואנושי. וכמובן מירב ואפרת המקסימות.... בקיצור - אין עליו!!

KerenOr שלי

New member
מפורט ביותר. עוד שאלה:

האם הוא מקבל באופן פרטי? היכן הוא עובד? האם אוכל לקבל החזר (רק עכשיו הפניתי טפסים לועדה). תודה רבה.

3קטנה

New member
תשובות

עובד פרטי בלבד, בבתי החולים אסותא ומדיקל סנטר ראשל"צ. אין לי מושג לגבי הההחזרים. פעם ניתן היה לקבל עליו החזרים מהקופות, היום הבנתי שזה בעייתי מכיוון שהוא כבר לא מנהל יחידת IVF (זה נחשב לקריטריון לקבל החזר מהביטוח המושלם של כללית, למשל. בעבר היה מנהל יח' IVF בברזילי והיום עובד רק בפרטי)

panda321

New member
אז איך זה שבכללית אמרו שהוא עובד שם

האם הוא יושב במרכז לבריאות האישה ברמת אביב של הכללית ולוקח כסף באופן פרטי? זה מים "פרטי בתוך ציבורי"? או שאולי זה לא איתי בר חוה אלא בר חוה אחר?

3קטנה

New member
מרכז בריאות האישה ברמת אביב

לא שייך לכללית. זהו מרכז פרטי.

בר -חווה../images/Emo45.gif

אני אישית לא הייתי מחליפה אותו, למרות שהוא הרופא הפרטי הראשון שנפגשתי איתו ואין לי כל כך הרבה ניסיון. אבל הוא ממש ממש עדין וסובלני. עברתי איתו הזרעה ראשונה השבוע והוא כל כך עדין ומתחשב. ממש ממש ממליצה. גם זה שיש את מירב ואפרת זה ממש ממש מקל על העניינים. המון המון הצלחה.

valeta

New member
שניהם היו הרופאים שלי. אצל ד"ר

אשכנזי הושג ההריון, אצל ד"ר בר חווה ביצעתי מעקב הריון. שניהם תותחים, ומאוד שונים זה מזה. אם תרצי, אפרט לך יותר במסר אישי (תודיעי לי).

s e l m a

New member
דיעה אחרת

אני הייתי פעם אחת אצל ד"ר בר חוה, ולא הרגשתי כל אמפטיה או יחס אישי, אלא ענייניות, ואפילו יחס טיפה מתנשא. יש לציין שהגעתי אליו בשלב ראשון לקבל חוו"ד שניה, וגם אמרתי לו את זה, מתוך רצון להיות כנה. אולי אם לא הייתי אומרת את זה, הייתי מקבלת יחס אחר. בכל מקרה, זה לא עשה לי חשק מיוחד לחזור אליו בהמשך.

איילי52

New member
ד"ר ג'קי אשכנזי

רופא מקסים ובנאדם לפני הכל מאחת שעברה כל כך הרבה - 5 הפלות שכולם הושגו על ידיו וגם הוא זה ששלח אותי לבירור מקיף שהסבר את כל ההפלות .

למעלה