המלצה אישית שלי- בר חוה
לא מכירה את ד"ר אשכנזי, כן מכירה את ד"ר בר חוה, ואני אעתיק לכאן מה שכתבתי עליו בעבר: ד"ר בר חוה הרופא שלי
מחבר הספר "פוריות מאלף ועד טף" שהוא מורה נבוכים אדיר לכל מטופלת פוריות באשר היא, ונותן המון ידע - שהוא כח- ומפוגג פחדים מהלא נודע. רופא נדיר, שהוא קודם כל בן אדם, אנושי, אמפתי, רגיש, מסתכל ומדבר בגובה העיניים, מסביר כל פרט ופרט בטיפול בסבלנות אין קץ, משתף בהחלטות ופתוח להצעות, ומאוד "פרו" מטופלות אקטיביות וחושבות. בעל ידי זהב עדינות שמבצעות גם את הפרוצדורות שנחשבות לכואבות בעדינות ובמינימום אי נוחות/כאב. יש לו שתי מזכירות מסורות נאמנות ומקסימות - מירב ואפרת, שמתקתקות כל עניין מנהלתי ביעילות שיא ובאדיבות מופלאה. מקבל פרטי בלבד במרכז לבריאות האישה הצמוד לקניון רמת אביב, מבצע שאיבות והחזרות באסותא ובמדיקל ראשל"צ. לגבי בדיקות הדם והזריקות, ככה זה עובד אצלו: את מקבלת ממנו פרוטוקול מפורט, כמה ומתי להזריק. לאחר מספר ימי הזרקה הוא מפנה אותך (עם הפניה כתובה) לבדיקת דם - שאת עושה בקופה, במקום שנוח לך. את מתקשרת למזכירות שלו עם תוצאות בדיקות הדם ולםיהן את מקבלת ממנו הוראות להמשך טיפול (הזרקה), ולפי הצורך הוא מזמין אותך למעקב זקיקים אצלו בקליניקה (ד"ר בר חוה הוא מומחה לא"ס ועושה את מעקבי הזקיקים בעצמו). וכך הלאה...זריקות, בדיקות דם ומעקבי זקיקים.