ד"ר אילן גל- מישהי מכירה?

ד"ר אילן גל- מישהי מכירה?

מישהי מכירה את ד"ר אילן גל מתל-אביב ויכולה לספר לי דבר מה עליו? וגם- יש למישהי מכן המלצות על רופאים טובים באיזור ת"א שעושים הערכות מי-שפיר? תודה!

rinutza

New member
כן ../images/Emo70.gif אני עשיתי אצלו את שתי

הסקירות והוא מדהים - מאד מאד מאד יסודי - בסקירה הראשונה לא ראינו את הקיבה וחזרנו אליו לעוד חצי שעה של סקירה שבוע אחרי. בשקירה המאוחרת העוברון לא רצה להסתובב והוא היה סבלני והמשיך בסקירה במשך שעה עד שהוא הסתובב וראה הכל. ובנוסף הוא מאד מאד נחמד. ממליצה בחום!

גיאלי

New member
מי שפיר ואילן גל

הפקידה של רופא הנשים שלי המליצה חמות על דר´ אילן גל לסריקת מערכות לגבי מי שפיר אני יכולה להמליץ לך על דר´ עמוס בר הרופא שלי שמניסיון של הריונות לידות ומי שפיר הוא פשוט מבריק דקירה אחת וגמרנומאוד מיקצועי ואמין הוא גם בקשר אחר כךבטלפון על כל שטות. בניקות מי השפיר שלו נערכות בביתחולים אסותא בסביבות 1500 לאסותא ו1500 לעמוס בר יקר אך שווה. להתראות גיא-לי

ayush

New member
לא מכירה אישית, אבל קיבלתי המלצות

עליו מפרופ´ לסינג שעשה לי את המי שפיר ! כמובן שלמי שפיר אני ממליצה בחום על פרופ´ לסינג - הבדיקה נערכת במדיקל סנטר בהרצליה והוא פשוט מקצועי ומקסים ! הוא המליץ לי על אילן גל בתור מומחה לסקירות !!

נראה לי שלא הבהרתי את עצמי

אני מחפש מישהו עם מומחיות באולטרא-סאונד שיכול לבצע הערכת כמות מי שפיר (ולא דיקור מי שפיר). פשוט קיבלתי מסרים מלחיצים שהכמות היא מאוד נמוכה... למישהי יש הצעות / המלצות?

שבוע 32.

לגבי כמות המים יש מחלוקת בין טכנאית ה- US לרופא בקופת חולים שבדק אותי. כיוון שלא ישנתי כל הלילה בגלל זה, אני רוצה ללכת למומחה נוסף שיראה את הדברים...

למה מחלוקת?

שניהם עשו לך US וכל אחד נתן תשובה אחרת, או שהם חלוקים בדעה האם מה שמצאו לך זה מיעוט או לא? אני חושבת שכל רופא שעושה US יוכל לתת לך תשובה, אני לא שמעתי על מומחה לנושא מי שפיר. אני אספר לך מה היה אצלי: בהערכת משקל בשבוע 39 גילו שיש לי מיעוט מים ברמה של 6, טכנאי ה US אמר שזה גבולי ולהתיעץ עם רופא. הרופא שלי היה בחופש, הלכתי לרופא אחר שפשוט נתן לי הפניה למיון למעקב, ומאז הייתי כל יומיים ביולדות למוניטור, US ובדיקה וגינלית, וכל פעם כמות המים היתה שונה, כשהשיא היה 10 או 11. בכל אופן - לא עשו לי זירוז, לא אשפזו אותי, רק מעקב, עד שילדתי בלידה רגילה לחלוטין שהתחילה בצירים בסוף שבוע 41. שיהיה בהצלחה.

Arfilit

New member
שתי שאלות -

בעצם שלוש - 1. כמה הוא לוקח? 2. איך מגיעים אליו? 3. יש לו הסדר עם כללית מושלם? תודות.

Arfilit

New member
אוקיי -

על השאחלה השניה כבר קיבלתי תשובה. תודה. אז במקומה שאלה אחרת - הוא עושה גם שקיפות עורפית?

למעלה