"דתי" רוחץ ידו של "דתי", ברית המזוקנים חובשי הכיפה

אבנר ג

Well-known member
היועץ המשפטי מסדר לאריה דרעי
כתב אישום מופחת בכל הקשור בעבירות המס שדרעי חשוד בהן
כך שדרעי אם יורשע בדין, לא ילך לדלא , כפי המתחייב מן החשדות שרובצים עליו, ואף לא לעבודות שרות
גם לא יוטל עליו קלון - כך שהוא יוכל להמשיך בפעילותו הפוליטית, בכלל זה - לתפקד כשר בממשלה

מנגד, "מרצוני החופשי" דרעי יתפטר מהמשך פעילותו בקדנציה הנוכחית בכנסת,
אך יוכל להגיש מועמדות לבחירות לכנסת הבאה.

ואנחנו עוד נוהגים ללגלג על המושחתות הנוהגת בארצות השכנות
בשעה שהן יכולות לבוא אלינו ולקבל שיעורים בשחיתות

יד רוחצת יד
1640098771731.png

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
כך שדרעי לא ילך לבית הסוהר , כפי המתחייב מן החשדות שרובצים עליו
ואתה כמובן יותר בקי מהיועץ המשפטי לממשלה בחשדות אלו... אף הידע והנסיון המשפטיים שלך גוברים על אלו שלו. יפה, אשריך! מי ידע שיש לנו גאון כזה באכסיינייתנו?!

תכל'ס, השאלה מה החשדות בתחילת הדרך מעניינת רק תוקפנים פבלוביים. אנשי אמת ובני אדם הגונים מתעניינים יותר בשאלה מהן החשדות בסוף הליך החקירה ואלו שבכלל משוכללים ורציניים, בכלל ממתינים לראות מה בית משפט קובע לפני שהן משווים בין חשדות לאשמה.

אחרים לעומתם, ינפיצו חשדות יש מאין, יטענו לשחיתות, ישמיצו את כל העולם ואחותו ויעשו זאת פעמיים אם מדובר בחובשי כיפה ו/או ביום שלישי, וכל זאת בלי שהלכה למעשה יש להם שמץ של מושג ירוק מה בכלל היו החשדות, מה עלה בחקירה, או במה דברים אמורים :).

אבנר ג

Well-known member
ואתה כמובן יותר בקי מהיועץ המשפטי לממשלה בחשדות אלו... אף הידע והנסיון המשפטיים שלך גוברים על אלו שלו. יפה, אשריך! מי ידע שיש לנו גאון כזה באכסיינייתנו?!

תכל'ס, השאלה מה החשדות בתחילת הדרך מעניינת רק תוקפנים פבלוביים. אנשי אמת ובני אדם הגונים מתעניינים יותר בשאלה מהן החשדות בסוף הליך החקירה ואלו שבכלל משוכללים ורציניים, בכלל ממתינים לראות מה בית משפט קובע לפני שהן משווים בין חשדות לאשמה.

אחרים לעומתם, ינפיצו חשדות יש מאין, יטענו לשחיתות, ישמיצו את כל העולם ואחותו ויעשו זאת פעמיים אם מדובר בחובשי כיפה ו/או ביום שלישי, וכל זאת בלי שהלכה למעשה יש להם שמץ של מושג ירוק מה בכלל היו החשדות, מה עלה בחקירה, או במה דברים אמורים :).
ולי נראה שאתה היית בין אלה שניצבו בשעתו בשערי כלא רמלה
וזעקת עמהם בשברון לב: "הוא זכאי, הוא זכאי"

התיק הנוכחי של דרעי מייחס לו עפ"י כתב האישום
שהופק ע"י המשטרה ונבבדק ע" פרקליט המדינה לפני שהועבר ליועץ המשפטי.
הוא כלל, לפי העיתונים, את האישומים דלקמן:

"ממצאי החקירה ביססו תשתית ראייתית נגד דרעי לביצוע עבירת מרמה והפרת אמונים
בעקבות התנהלותו בעניין איש עסקים בזמן כהונתו כשר, וכן לביצוע עבירות מס
בסכומים משמעותיים של מיליוני שקלים, הלבנת הון, שיבוש מהלכי משפט
ושבועת שקר בתצהירים הכוזבים שהגיש בנוגע לנכסיו והכנסותיו
למבקר המדינה וליו"ר הכנסת".

התיק "שכב" אצל היועץ המשפטי כארבע שנים, עד שזה הואיל בטובו, לקראת פרישתו
להודיע על החלטתו במה יאשים את הנאשם.

אני מניח שמאחר שדרעי, בסיבוב הפוליטי הנוכחי שלו, ממוין כשוכן בביצה הפוליטית
המעופשת שבה אתה שוכן, יצא ליבך אליו ומיד נזעקת לצאת להגנתו

אשר לי, אני מאמין, שבית המשפט יסרב לפתוח את הדיון בתיק במתכונתו "המתוקנת"
וישלח את היועץ המשפטי לערוך את התיקונים המתחייבים

Harrington

Well-known member
מנהל
ולי נראה שאתה היית בין אלה שניצבו בשערי כלא רמלה
וזעקת עמהם בשברון לב: "הוא זכאי, הוא זכאי, הוא זכאי"
אולי. אולי גם לא. כנראה שלעולם לא נדע. בוודאי לא בשיטתך הנוכחית, בה אתה מבקש לקבוע מסמרות במקום פשוט לשאול שאלות.
התיק הנוכחי של דרעי מייחס לו עפ"י כתב האישום
שהופק ע"י המשטרה ונבבדק ע" פרקליט המדינה לפני שהועבר ליועץ המשפטי.
הוא כלל, לפי העיתונים, את האישומים דלקמן:
הוא יכול גם לכלול חשד בביצוע רצח. זה חסר כל חשיבות. מעולם לא הייתה חשיבות מיוחדת להמלצות המשטרה בדברים האלה ואין כל סיבה שזה ישתנה דווקא אצל דרעי. אמנם, התשקורת ואינטרסנטים שונים מקרב הציבור תמיד הקפידו כן לראות ערך בהמלצות המשטרה, כמובן רק אם אלו התאימו לאג'נדה שלהם, אבל מבחינה משפטית ההמלצות האלו הן לא יותר מאשר בדיחה שאיש לא לוקח ולא לקח אף פעם ברצינות יתרה.

התיק "שכב" אצל היועץ המשפטי כארבע שנים, עד שזה הואיל בטובו, לקראת פרישתו
להודיע על החלטתו במה יאשים את הנאשם.
יש מחלוקת בעניין הזה וטענה שהתיק שכב דווקא אצל המשטרה. בכל מקרה אני לגמרי מסכים שאין עניין למשוך את ההליכים הללו. הם נמשכים הרבה יותר מדי בישראל, משהו שנכון כבר לשלב החקירה וכמובן לא רק לשלב קבלת ההחלטה.
אני מניח שמאחר שדרעי, בסיבוב הפוליטי הנוכחי שלו, ממוין כשוכן בביצה הפוליטית
המעופשת שבה אתה שוכן, יצא ליבך אליו ומיד נזעקת לצאת להגנתו
שוב אתה בוחר "להניח" במקום פשוט לשאול. שוב אתה קרוב לאמת ולעובדות כפי שהשמש קרובה לירח. אולי תלמד ביום מן הימים, אם כי ספק רב בליבי :). כך או כך, קרבתי לדרעי חסרת כל משמעות לעניין או לדברי.
אשר לי, אני מאמין, שבית המשפט יסרב לפתוח את הדיון בתיק במתכונתו "המתוקנת"
וישלח את היועץ המשפטי לערוך את התיקונים המתחייבים
עובדתית היועמ"ש מכיר את התיק ויודע על מה הוא מדבר ועובדתית לך אין שמץ של מושג בתחום, לא כל שכן בתיק, וממילא לא יתכן שיש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. המשמעות בפשטות היא שדבריך נובעים מפוזיציה פוליטית גרידא ולא שום דבר מעבר לכך. באמת, אבל באמת שלא צריך להיות אחוקי של דרעי בשביל להבין זאת. מספיק כאמור מעלה, להיות אדם הוגן והגון.

לגבי ביהמ"ש, בנסיבות העניין כפי שפורסמו, הסיכוי שיתערב נמוך. אבל הזמן ילמד.

אבנר ג

Well-known member
אולי. אולי גם לא. כנראה שלעולם לא נדע. בוודאי לא בשיטתך הנוכחית, בה אתה מבקש לקבוע מסמרות במקום פשוט לשאול שאלות.

הוא יכול גם לכלול חשד בביצוע רצח. זה חסר כל חשיבות. מעולם לא הייתה חשיבות מיוחדת להמלצות המשטרה בדברים האלה ואין כל סיבה שזה ישתנה דווקא אצל דרעי. אמנם, התשקורת ואינטרסנטים שונים מקרב הציבור תמיד הקפידו כן לראות ערך בהמלצות המשטרה, כמובן רק אם אלו התאימו לאג'נדה שלהם, אבל מבחינה משפטית ההמלצות האלו הן לא יותר מאשר בדיחה שאיש לא לוקח ולא לקח אף פעם ברצינות יתרה.

יש מחלוקת בעניין הזה וטענה שהתיק שכב דווקא אצל המשטרה. בכל מקרה אני לגמרי מסכים שאין עניין למשוך את ההליכים הללו. הם נמשכים הרבה יותר מדי בישראל, משהו שנכון כבר לשלב החקירה וכמובן לא רק לשלב קבלת ההחלטה.

שוב אתה בוחר "להניח" במקום פשוט לשאול. שוב אתה קרוב לאמת ולעובדות כפי שהשמש קרובה לירח. אולי תלמד ביום מן הימים, אם כי ספק רב בליבי :). כך או כך, קרבתי לדרעי חסרת כל משמעות לעניין או לדברי.

עובדתית היועמ"ש מכיר את התיק ויודע על מה הוא מדבר ועובדתית לך אין שמץ של מושג בתחום, לא כל שכן בתיק, וממילא לא יתכן שיש לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. המשמעות בפשטות היא שדבריך נובעים מפוזיציה פוליטית גרידא ולא שום דבר מעבר לכך. באמת, אבל באמת שלא צריך להיות אחוקי של דרעי בשביל להבין זאת. מספיק כאמור מעלה, להיות אדם הוגן והגון.

לגבי ביהמ"ש, בנסיבות העניין כפי שפורסמו, הסיכוי שיתערב נמוך. אבל הזמן ילמד.
:-):אינני יודע אם הוא יכול להוסיף אישומים
אבל הוא כן יכול לצמצם אישומים או לשפץ אישומים
ובית המשפט יכול בשלב מקדמי להחזיר את התיק

התיק הועבר לפרקליטות בשנת 2017, שנה וחצי לאחר שהמשטרה פתחה בחקירה
ומאז הוא רבץ בפרקליטות ולאחר מכם אצל היועץ המשפטי

אני כמוך שואב את המידע מהעיתונות
קביעתך שקירבתי לעובדות זהה לקירבתי לשמש מצוצה מן האצבע

אני מסכים אתך שהיועץ "מכיר את התיק ויודע על מה הוא מדבר"
זה אינו מוציא את החשד שלי שבניסוח הסופי של כתה האישום
נעשה "ריכוך" מסיבות שאינן לעניין

ובאותה מידה שאתה קובע שעמדתי נובעת מפוזיציה פוליטית
אני אומר שגם עמדתך היא כזאת

אלא שבדברי אני מסתמך על מה שנתפרסם לגבי אישומי המשטרה והפרקליטות
אתה בדבריך מסתמך כנראה בעיקר על נטיותיך הפוליטיות
כי הרי האיש הוא דמות מפתח בביצה הפוליטית שבה אתה רוחש

מה הסכוי שבית המשפט יעשה או לא יעשה בתיק הזה
את זה אני משאיר ליכולת הנבוי העילאית שלך

Harrington

Well-known member
מנהל
התיק הועבר לפרקליטות בשנת 2017, שנה וחצי לאחר שהמשטרה פתחה בחקירה
ומאז הוא רבץ בפרקליטות ולאחר מכם אצל היועץ המשפטי
אולי. זה בכל מקרה לא אומר מאומה על הזמן שהוא שכב אצל היועמ"ש, כפי שטענת למעלה.
אני כמוך שואב את המידע מהעיתונות
שוב הוא קובע עבורי דברים... מה יהיה עם השיטה הזאת? היא באמת כל כך מוצלחת שאתה לא מצליח להנפיק תגובה אחת בלעדיה?
קביעתך שקירבתי לעובדות זהה לקירבתי לשמש מצוצה מן האצבע
בהחלט נכון. אתה הרבה יותר רחוק מהן :). אגב, שוב אינך מדייק. דיברתי על המרחק בין הירח לשמש. לא אמרתי מאומה על המרחק בינך לשמש.
אני מסכים אתך שהיועץ "מכיר את התיק ויודע על מה הוא מדבר"
אשריך. עכשיו אנחנו מתחילים לדבר לעניין.
זה אינו מוציא את החשד שלי שבניסוח הסופי של כתה האישום
נעשה "ריכוך" מסיבות שאינן לעניין
אלא שזה חשד חסר כל ביסוס בהיעדר מידע כלשהו בעניין. אם וכאשר יהיה לך מידע, תיחשף לשיקולי היועמ"ש וכו', או אז ניתן יהיה לקיים את הדיון הזה. עד אז? זה בס"ה 'יש לי חשד' שמתחבר לכך שעסקינן בחובשי כיפות ומעבר לזה, כלום, נאדה, זילץ'.
ובאותה מידה שאתה קובע שעמדתי נובעת מפוזיציה פוליטית
אני אומר שגם עמדתך היא כזאת
תגיד מה שמתחשק לך. אלא שיש הבדל אחד קטנטן והוא שאין לי שום עמדה פוליטית בעניין :). אתה את עמדתך הפוליטית בהקשר זה, גיליתי לעומת זאת כבר בתחילת דבריך (מדובר בחובשי כיפות, רחמנא לצלן).

כאן אגב, הפסקתי לקרוא את דבריך. זה פשוט משעמם מדי, אל נא תיקח את זה אישית. אתה חוזר על עצמך כמו תוכי, קובע מסמרות שאין לך שום מידע לגביהן (לגבי או לגבי מושאי הדיון), וזאת פשוט בדיחה שאפילו לא מגיעה לרמת גיחוך. בזבוז זמן אחד גדול להתייחס לדבריך אלו ברצינות.

גוטרמן7

Well-known member

נו ברור ואתה מיד תמיד רץ להגן על המושחתים כי הם ימנים. וודאי היית אומר הפוך לו דרעי היה שמאלני

Permafrost

Well-known member
היועץ המשפטי מסדר לאריה דרעי
כתב אישום מופחת בכל הקשור בעבירות המס שדרעי חשוד בהן
כך שדרעי אם יורשע בדין, לא ילך לדלא , כפי המתחייב מן החשדות שרובצים עליו, ואף לא לעבודות שרות
גם לא יוטל עליו קלון - כך שהוא יוכל להמשיך בפעילותו הפוליטית, בכלל זה - לתפקד כשר בממשלה

מנגד, "מרצוני החופשי" דרעי יתפטר מהמשך פעילותו בקדנציה הנוכחית בכנסת,
אך יוכל להגיש מועמדות לבחירות לכנסת הבאה.

ואנחנו עוד נוהגים ללגלג על המושחתות הנוהגת בארצות השכנות
בשעה שהן יכולות לבוא אלינו ולקבל שיעורים בשחיתות

יד רוחצת יד
צפה בקובץ המצורף 39413
בכל זאת, לא מגיע למנדלבליט להיות מוזכר בנשימה אחת ומצולם עם עברין מורשע כדרעי...

למעלה