דשא

roni362

New member
דשא../images/Emo10.gif

שבת שלום מה ניתן לעשות עם העשבים השוטים שהשתלטו בדשא למרות שאני תולש אותם מהשורש הם עדיין משתוללים בדשא בברכ רוני

oferessel

New member
../images/Emo91.gif למלחמה בעשבים שוטים

1)להמשיך לתלוש עם השורש, כשלא יהיו יותר זרעים לנבוט הם יפסיקו להופיע. 2)לגדל כבשה/עז
2)לכסח תכופות, ולא לשכוח להוסיף את הגזם לערמת הקומפוסט. 3)לרסס בחומר סלקטיבי. ניתן להתייעש בחנויות כגון "הגרעין".

barakd

New member
זה גם מה שאני עושה

בעיקר את 1 וגם את 2 השני. כמו כן רצוי וקל יותר לעקור אותם כשהם קטניפ. מלחמה עיקשת שנה שנתיים ותצליח. וגם כמובן כל זה לא יועיל אם לא תבצע בכלל שטח הגינה

barakd

New member
ובכלל העשב הזה (קייצת?) מגיע גם

מהשכנים עם הרוח, ועם המפוח של הגנן

roni362

New member
../images/Emo51.gif

אני ניגש בכוחות מחודשים להלחם בעשבים השוטים

טסונמי1

New member
בדשא דליל מיתישבים עשבים

בדשא סמיך ובריא אין הרבה סיכוי לעשביה לינבוט לכן כדאי להתחיל לטפל בדשא וכמובן להמשיך לעקור ורצוי לרסס עים מונע נביטה למניעת הצצת זרעים שכבר נפלו דווקא העשב הזה בעייתי בכיסוח מפני שעים הזמן הוא הופך לעייצי ומאוד לא נעים לידרוך עליו

כמו שנאמר, קייצת. מכה אמיתית.

לדעתי יש שני פתרונות. האחד, לאחר ההשקיה לגייס את מי שאפשר ורוצה ולעקרם מן השורש. האפשרות השניה, לכסח , לכסח ולשמור אותם נמוכים. אל!! תיתן להם להוציא עמודי פריחה. דבר נוסף, כפי שכבר העירו, תשכנע את השכנים. ללא שיתוף פעולה אזורי, הקרב יהיה קשה.

r66

New member
אצלי עכשיו הם צומחים בתוך התרד

אחרי ההשקייה הם נשלפים בקלי קלוטו. וכשאני מעשבת את הדשא אני מצויידת בצינור עם זרזיפון-מים ומרטיבה את העשב תוך כדי משיכה ושאלום על ישראל
ותודה שלימדתם אותי את שמם

למעלה