דרפטינג באליפות הארץ!!!

נפללול

New member
דרפטינג באליפות הארץ!!!

להשתדל לא להצמד אחד לשני יתר על המידה

ולא לשכוח להרשם לאליפות ../images/Emo140.gif

ההרשמה לאליפות ישראל כביש מסתיימת הערב ב 22:00 בשוונג! חבל לפספס, הרשמה מאוחרת מחר כואבת יותר בכיס... כל הנרשמים שטרם הסדירו התשלום בשוונג לא לשכוח לעשות זאת אחרת לא ניתן יהיה להתחרות - אין תשלום ביום התחרות!!! והעיקר בהצלחה לכולם
ונחכה לראות מי יהיו אלופי ואלופות ישראל ל 2006

ניתן להמשיך להמר ולזכות בפרס

ניתן להמשיך לרשום הימורים על מנצחי אליפות ישראל הפאס הראשון- חברות לשנה חינם באיגוד האופניים (תחרותי או עממי) נסו לצאת מההימורים הסטנדרטיים ותגדילו את הסיכוי לזכות !

bikenfun

New member
פיספסתי ...

איך ניתן להרשם בהרשמה המאוחרת? ה"לינק" של האליפות כבר איננו !!!

bikenfun

New member
מבקש עזרה !!

איך ניתן להרשם בהרשמה המאוחרת? ה"לינק" של האליפות כבר איננו !!!

ilan ulman

New member
אני אהיה צדקן לרגע!!!

אולי מספיק עם ההימורים האלו!!! האם משהו ממכם חשב מה זה עושה לרוכבים מהנוער שלפתע רצים עליהם הימורים... משהו מבין את הלחץ שמוכפל ומשולש על כל פעם שרוכב זה או אחר רואה את שמו??? הם עדיין לא מקצוענים ומילא שיש הימורים בפורום ... אבל שמטעם האיגוד יוציאו אותם?!?!?!? איזה צורה יש לזה??? מה המסר??? האם זאת הדרך שבא מעוררים את הערים במילא??? ההימור על הבוגרים הוא בסדר הם כבר בגיל של צבא ומעלה ועומדים בלחצים שונים שהחיים מזמנים להם. רוכבים בני 17 וקצת לא אמורים להתעורר בבוקר בשבוע של אליפות ישראל ולראות את "שער" ההימורים עליהם... אני לא כותב זאת מהשערה או ניחוש זה משהו שבאמת מלחיץ אותם! זאת דעתי... חשבתי לכתוב זאת אישית לאיגוד... אח"כ החלטתי שלא משנה . עכשיו כששוב הדובר מוציא זאת אז... הנזק כבר נעשה ... להבא... בכל אופן זאת התחרות הכי פתוחה שמזומנת לנו בשנים האחרונות הן בבוגרים והן בנוער. יש כאן בכל קטגורייה יותר משלושה ארבע מועמדים ראויים לתואר!!! יש כאן עומק בלתי רגיל רוכבים רבים שהגעו לפרקם... קבוצות חזקות שיכולות להוציא לפועל טקטיקה שהיא תולדה של אסטרטגיה ... יש כאן רוכבים בודדים שהם סוסים שחורים שיכולים לטרוף את כל הקלפים ולהרוס את כל התוכניות לקבוצות הגדולות... כולם מוזמנים לבוא לראות את השיירות את דור העתיד והווה בפעם האחרונה על המסלול בבית גוברין... מי יודע אולי שנה הבאה יתחרו בעליות של כביש הצפון?!?!? שיהיה שבוע טוב ורווי חומצת חלב השגים והצלחות לכולם.

אילן, צודק.... אבל.

אני חושב שהמבוגר האחראי בשטח צריך להסביר להם שמדובר רק בשעשוע. מעבר לזה, אני מחנך (וחינכתי) צעירים ספורטאים מפנימיית המחוננים בווינגייט, ואם אתה קורא למה שתארת לחץ, אז אני יכול להרגיע אותך. זה כלום לעומת הלחצים שמופעלים על ספורטאים שרואים לעצמם עתיד מקצועני בענפי ספורט כמו טניס, ג'ודו וכל השאר. גם התמודדות עם לחץ היא חשובה. אם וכאשר הם יתקדמו, הרוכבים הללו יצטרכו להתמודד עם כך שידברו עליהם, יכתבו עליהם, יצלמו אותם וילחיצו אותם בכוונה או לא. עוד עניין קטן, גם אם צריך לבלוע גלולה מרה כזאת כדי שידברו על הרוכבים הללו ועל התחרות, אולי זה שווה.

ilan ulman

New member
אין לי בעייה עם הימורים ספונטניים..

יש לי בעייה עם זה שזה יצא תחת היד של ... ו"מטעם"... גם בפנמיית המחוננים בוונגייט בשום מקצוע האיגוד או הדובר לא מוציא "ליין" עם פרסים מטעמו... זה הכל... אבל ייתכן ואני גם טועה ( וזה קורה לא פעם...) בכל אופן הנקודה שלך מעוררת מחשבה... לא אתחיל כאן דיון בנושא אבל בעתיד זה בהחלט אפשרי ( דיון בנושא זה...)

אתה לא טועה אלא צודק בגדול

בלהה מהפתאום הימורים מטעם האיגוד בלהה ועוד עם פרסים כספיים???????? לדעתי זה לא רק ביזיוני, אני בספק אם זה חוקי!!! יש חוקים לגבי הימורים בספורט, ואני לא בטוח שאיגוד האופניים (עמותה ללא כוונות רווח) יש אישור לנהל כאן הימורים נושאי פרסים בלהההההההההה

אין ספק שאת נושא הלחץ והמחוייבות

וההתמדה צריך לברר מתישהו, והצמדתו לנושא הנ"ל לא תתרום לדיון פורה. מהתרשמות שלי, שבוודאי אפשר להתווכח איתה, היו בהיסטוריה של הענף שלנו יותר מדי אנשים שנטשו מבלי שמיצו את מלוא יכולתם.

elad fa

New member
לפעמים אני ממש מת עליך שהברקסים

אצלך לא עובדים תמשיך כך, תגיע רחוק ! מסכים עם כל מילה, ומזל שרשמת את זה, מכיוון שאני הייתי רושם זאת בצורה יותר חריפה. מהקולגה שלך. אלעד

ido mazor

New member
../images/Emo45.gif

הדרך לכוונות טובות לפעמים רצופה גיהנום. אני בטוח בכוונות הטובות של האיגוד ודוברו, לעורר התעניינות ו"באזז" לקראת האליפות, אבל גם לי צורם נושא ההימורים. עם ובלי קשר ללחץ על הרוכבים הצעירים. מילא. העיקר שילמדו וישתפרו משנה לשנה (גם הרוכבים וגם האיגוד). נקווה לאליפות טובה, ניפגש בשבת.

למעלה