דרמות נוער - תוכנית המשך

Roei152

Well-known member
מנהל
דרמות נוער - תוכנית המשך בואו נעשה סדר בדרמות הנוער ...
אילת - תעלה מיד אחרי כפולה רק להוט.. לא ידוע עדיין אם במקביל לשידור בVOD , היא תעלה בערוץ ילדים ספציפפי , יש שמועות שנווה חיזק אותן שהיא תעלה בכלל בHOT3, ותעשה את הצעד שיס תיכננו לעשות עם או בוי , שזה לשדר הפקה של ערוץ הילדים בערוץ שמיועד לקהל בוגר .. אילת כנראה תשודר עד אמצע ספטמבר , אלא אם כן כמו במקרה או בוי , הם הספיקו להכין 50 פרקים בחודש , למרות שאני לא מאמין ..
יס במקביל גם כן אמורה לשדר סדרה חדשה "דאנסטורי " , יכול להיות בהחלט שדאנס (אני יודע שיש סדרה אמרקאית בשם הזה באותו ערוץ אפילו , ובכל זאת קיצור נחמד..) תשודר במקביל לאילת , ותתחיל בשבוע בו בד"כ התחיל יומני , ז"א שבועים אחרונים לחופש וגלישה לתחילת השנה אבל יכול להיות גם שדאנס תשודר בתוך השנה , כמו כוכב
אם אילת תסיים ענינים בספטמבר , צפויה לנו חופשת חגים , עם המשכים של קומדיות "צפוף 2" ו"המלאך 2" ששתיהן מופקות בימים אלו ...
בנובמבר חוזרים לדרמות בהוט עם "התחנה " הדרמה הראשונה שהיא דרמה משותפת בלעדית להוט ולקידז , גם היא וגם פוארבר שאמורה לעלות בערך בשבוע האחרון שלה , אמורות להיות קצרות עם 25 פרקים , למרות שמפיקים לשתיהן 50 פרקים עכשיו ..
כפולה אמורה לעלות עם עונה /מחצית שלישית ב1.1 לפי המתכונת בה היא עולה , ומיד אחריה העונות השלישיות של הדרמות החזקות יותר כדברא ונעלמים יעלו במקביל בערך לפי איך שאני ררואה את זה ..
כדברא , השנה כנראה תחזור למתכונת של מחצית והפסקה , בגלל "גיבור אמיתי " וגם נעלמים בשביל לסיים עם התחנה , נעלמים תסיים את הסדרה בכלל השנה , כדברא לא ידוע עדיין , אם כי העובדה שזו עונה שלישית מחזקת את זה שזו העונה האחרונה
אחרי כדברא ונעלמים אורי ישלוט על עולם הילדים עם מחצית שניה לשתי הסדרות שלו כנראה ..
יש הפקות שלא ידוע לי עדיין איך הן משתלבות בתוכנית , בינהן ההמשך של אילת ומשפחת קוברסט של מיכל ...

Roei152

Well-known member
מנהל
דאנסטורי מתחילה הפקה של עונה שניה
דאנסטורי תתחיל בספטמבר , ומתחילה הפפקה של עונה שנייה ....
&nbsp

מה יש לכולם?
נועה קירל קיבלה כבר עונה רביעית, עכשיו זה?!
&nbsp
תחכו ואז תנסו! מה זה הריצה הזאת?!

Roei152

Well-known member
מנהל
זו תופעה שהתחילה כבר בשמיניה
השמיניה הפיקה את העונה השניה שלה כבר בימי שידור העונה הראשונה,
ותזכור שבימי השמיניה לא ידעו עדיין כמה זה יצליח הנוסחה הזאת .. גיורא סיפר שלהשקה הראשונה של השמיניה , בקושי הגיעו ילדים ,.. ותראה כמה הנוסחה הזאת מצליחה היום .. לכל ההשקות של עונות ראשונות יש אלפי ילדים שרוצים לזכות בכרטיסים ....
&nbsp

בימי שידור? מילא. השמינייה שונה
עוד במהלך העונה ההיא הבינו שזה משהו גדול.
&nbsp
"להשקה הראשונה"- כשאף אחד לא הכיר כלום, בסדר, השמינייה בכל זאת הייתה משהו מאוד ראשוני. לא זכור לי סדרות נוער אמיתיות לפניה.
&nbsp
אז כשזה התחיל באמת והיה גדול, מן הסתם דרשו עונה שנייה. זה הגיוני.
&nbsp
אבל כאן זאת סדרה שפאקינג לא התחילה עוד! ואצל נועה נתנו לה עוד שלוש עונות על פארש!

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל בשמיניה
גיורא כתב את העונה השניה עוד לפני שידור פרק אחד של העונה הראשונה .. הרי צריך בכל מקרה לכתוב סיפור ותסריטים ואי אפשר לעשות את זה בחודש..
מיכל התחילה טכנית לפני גיורא .ראש גדול התחילה לפני השמיניה בערוץ יסבבה \ לא קשור לתחרות הגדולה שיש היום .. נכון שאת ההכרה האמיתתת שלה כיוצרת היא קיבלה ממני רק ביומני ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר מדברים על כפולה
אם תשאל ילדה בת 8 של היום מה היא מעדיפה עונה נוספת לכפולה או לשמיניה ? מה היא תגיד? לדעתי כפולה..

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת כוללת חמישים פרקים
לדברי קים ...
&nbsp

למעלה