דרך נוספת להילחם בפיגועים

atidih1

New member
דרך נוספת להילחם בפיגועים

מדי יום אנו קוראים על סיכול פיגוע (להוציא את אלה שכבר הביאו לקורבנות). אין ספק, שהודות לאנשים מסורים במערכת הבטחונית, נמנעים פיגועים קשים. עם זאת, גם בנושא זה כמו באלימות הקשה שמציפה אותנו, גם כאן, יש קשר לנתק בין הציבור לבין מי שמופקד על גורלו. נתק שמתבטא, בין השאר, באי פתיחות לרעיונות, דיעות וכיו"ב - מבין רבבות אדם ייתכנו כאלה, קורה. כאחד מהנ"ל שמנסה לעניין מישהו שרק יקשיב, אני מבקש להתמקד במוטיבציה ההרסנית שיש למתאבדים. לדעתי, הגורם הוא ותיק וכוונתי לדת. אומרים עליה שהיא האופיום של ההמונים ואני אומר שזה עוד בלשון המעטה: לא מדינה פלשטינאית, החזרת פליטים ועוד אלף ואחת טענות - רק דבר אחד והוא רצון אללה. ניסיתי לצלצל אליו אך הטלפון שלו חסוי. אבל בינתיים, האופיום מכה בנו ללא הפסק ובחורים שלומדים באוניברסיטה, הוירוס הזה נכנס בהם הכי טוב שאפשר. כמובן, שאם היה אפשר להילחם בדת בגלל מה שזו מביאה היו נמנעים לנו הרבה אסונות ומכיוון - שלצערי - הדבר לא ניתן, יש באפשרותנו להלחם רק בתוצאותיה של המחלה והדבר ניתן רק אם יתייחסו לעוזרים לה לשרוד. כך, למשל, אין באפשרותינו להכריח את האימאמים במסגדים שיטיפו לאהוב אותנו אבל יש באפשרותינו לאלצם שלא יטיפו לרצח ואחד כזה שייתפש בכך ייאסר . נקווה שמישהו יקרא את הדברים או לפחות יתחייב לעשותם. עתידי המנחם

s h o o s h a

New member
איך נולדה השינאה התהומית הזו בינינו

אם נקרא את המאמר שנאת היהודים באיסלאם אשר נכתב ע"י דר' שמעון מרכוס אולי יוארו במעט עינינו. המרכז למורשת המודיעין (מ.ל.מ) מרכז המידע למודיעין וטרור ההכשר ההלכתי להשמדת עמים בג'יהאד בחשיבה האסלאמית הרדיקלית החדשה מאת: יהונתן דחוח הלוי דצמבר 2003 ולאחר שקראתי את הדברים שהובאו לכאן, לא את כולם, אך את מרביתם, מה אני אמורה להסיק מתכניות העתיד והמגירה שלכם כנגד העם היהודי. האם להשמידנו באתם ולמחוק את מורשתינו ולפזרה בארבע כנפות הרוח? אשמח לקרוא כאן, אצלי בפורום, דמות דתית בעלת משקל וחשיבות שיהיה מוכן לדבר עמנו בגובה העיניים, שיהיה מוכן חקחת את הסיכוי, ולו הקלוש ביותר, להידבר איתנו ולנסות לבנות חברה חדשה כשמוטיב האלימות מפנה את מקומו למוטיב ההידברות. ואני מאמינה שזה ייתכן ושזה אפשרי, אם רק כולנו כאן רוצים. רצח חפים מפשע אשר משוגרים אלינו ללא כל מטרה מוגדרת אלא רק מתוך תסכול שאין עם מי לדבר- בואו אנו כאן נוכיח להם שהם טועים ואנו מספיק בוגרים לדון בינינו לבין עצמינון, ללא אלימות ואולי אף להגיע להישגים שהגדולים ובעלי השררה כלל לא חושבים עליהם (שכן אותם מטריד איזה רכב יקבלו, מה רמת האבטחה והמשכורת בבנק. בהחלט מזמינה כותבים משני צידי המפרש להתחיל כאן, בקטן, בדיאלוג שאולי יהיה לו סיכוי להגיע לתודעה ציבורית רחבה. אולי אנו, כאן, פשוטי העם, נצליח להוכיח לכל הגדולים שגם אנו יודעים ורוצים לעשות שלום. הכדור במגרש. וכעת, שכל קבוצה תביא את שחקניה And lt us, the best win

seeyou

New member
שכחנו פרק חשוב בהיסטוריה?

היפנים נלחמו במלחמת העולם השניה באמריקאים באותה שיטה-מתאבדים-קאמיקאזים איך הם פתרו את הבעיה? על ידי הידברות,נועם? נכון,הדת היא האופיום של ההמונים(זה מה שאמרו הקומוניסטים). לא מאמין שבעתיד הקרוב,500 שנה מהיום,העולם,הכפר הוירטואלי,תשתנה. יוסי

למעלה