לגמרי צב"ח ר"ג!
לא רק מהעמותות הטובות וההומאניות בארץ, ולא רק אואזיס יחיד ומיוחד במדבר של צער ומזור ועוולות לכלבים חסרי בית, אלא גם עמותה חלוצה שנושאת דגל של גישות עדכניות וחדשניות בכל מה שקשור ביחס אל הכלבים שחוסים בה, טיפול בהם, גישה אליהם ואפילו טיול איתם (לדוגמא: העמותה היחידה בארץ שמקדמת אילוף חיובי וסדנאות מרקרטרייניג עבור כלביה ומתנגדת לתיקונים, אפילו במהלך טיולים עם הכלבים, או העמותה היחידה בארץ שמוציאה כלבים לטיול רק ברתמות הולכה ולא בקולרים או קולרי חנק, וכמובן: חיל חלוץ בגישה שמתנגדת להמתות, גם כשמדובר בכלבים בעלי פוטנציאל אימוץ נמוך מאוד), בקיצור - לא רק מהעמותות הטובות וההומאניות בארץ, אלא ללא ספק העמותה הכי טובה בתל אביב (ולמרות שמה היא ממוקמת בת"א דווקא, ולא בר"ג. אמנם על גבול ר"ג, ליד רחוב נחלת יצחק, צמוד למגדלי ת"א, אבל לא בר"ג).
כשאני חיפשתי מקום לבוא ולהתנדב בו לפני כמה חודשים התלבטתי גם כן בין כמה מקומות. שמח שבחרתי להיצמד לצב"ח ר"ג ולבוא להתנדב שם - המקום מדהים, חמים ולבבי. גם המנהלות והמתנדבים שם. כיף לבוא לשם אפילו סתם ככה. הבעיה היחידה: זה סוחף! ממצב שבו הגדרתי לעצמי פעם בשבוע, שעתיים בכל פעם, מהר מאוד נסחפתי לפעמיים, שלוש ואפילו יותר פעמים בשבוע. ובימים שאני לא שם, אני מרגיש אשמה כלפי הכלבים שמחכים לי שם.
מקום של כיף! לא צריך לתאם מראש, לא צריך להתחייב, לא צריך להודיע או להתקשר, פשוט לבוא, חופשי, מתי שבא לך (בשעות הפעילות, שהן כל יום 11:00-17:00, שישי 11:00-14:00, שבתות וחגים 11:00-15:00) - פשוט לבוא, לקבל רצועה ביד, וכלב בצידה השני.
מהר מאוד את תתחברי אל ה"כלבים שלך" ותרצי לבוא להוציא אותם אישית.
באנדי שלי
, אני בא מחר! מבטיח!
קישורים: