קצת מנסיון העבר בממ"גים ובאז"מים. שמן מנועי 2 פעימות
יש לי "מלוא הדלי" על היסטורית השמן במנועי 2 פעימות. יש לי גם "מיכל מלא" על "ההיסטריה" בנושא. לא אמלא אותכם, את שחוויתי במהלך של 25 שנות נסיון !
השמן המועדף למנועים שלנו הוא TCW-3 , יכול להיות של יצרנים שונים וגם מתוצרת הארץ .
יש הבדלים בין איכות השמן של היצרנים השונים, אך הם דומים.
שמן סינטטי, הוכח בעבר כי הוא רע עבור המנועים שלנו. הוא גורם לבלאי מואץ ומפייח את המנועים. הוכח לא בדיבורים, אלא ממנועים שנפתחו ונבדקו באז"מים.
עד כאן , מנסיון ובדיקות העבר שלנו בארץ, מנועי האז"מים והממ"גים . גם המנועים מהסוג הישן וגם מהחדישים יותר. כל הכתוב פה מתייחס אך ורק למנועי 2 פעימות מסוג רוטקס 582.
משאבת תערובת מכוונת היטב, אכן מועדפת [זה על פי דעתי האישית] . למה? כי היא נותנת פחות שמן בסל"ד נמוך ויותר בסל"ד גבוה. כי המנוע בזמן גרירה בעגלה שופך מעט דלק מהקרבורטורים , הדלק מתעדה והשמן [אם עורבב במיכל הדלק ללא משאבת שמן] נשאר על המנוע והשלדה ומלכלך.
לפעמים "מתבלבלים" וקרו הרבה מקרים שונים ומשונים, ממלאים דלק "שחושבים " שיש בו שמן והמנוע מקבל דלק ללא שמן והתוצאה ברורה!
במנוע עם משאבת שמן, זה די ברור! או שיש שמן במיכל או שאין! שכחתם למלא שמן "אכלתם אותה" אך יודעים ורואים אם יש שמן או לא. במיכלי הדלק המעורבב, זה ככה: לפני חודשים קניתי דלק, האם כבר ערבבתי שמן , או לא? חבר הלווה ג'ריקן דלק עם שמן, החזיר עם שמן או לא?
והזיכרון שלנו "תמיד אחלה", עד הרגע שאנו שוכחים. יש המון דוגמאות לטעויות , לא אמלא אותכם בדוגמאות.
לעניין רוטקס , האחריות שלו וההוראות שלו .
רוטקס במהלך השנים עשה מנועי 2 פעימות שיש לי הגדרות עבורם. אלו "שלפעמים עובדים" ואלו "שלפעמים עוצרים". ההגדרה הראשונה מתאימה למנועים הישנים. אלו היו "זבל" אמתי. מנוע שתוכנן רע!!! ורוטקס לא לקחו אחריות כלל והאשימו את המשתמשים. בין יתר התרוצים היו: שמן מינראלי? השתגעתם? זה רע, צריך סינטטי. דלק עם עופרת? [זה שהיה פעם בארץ 96 אוקטן עם עופרת] השתגעת? זה רע, צריך נטול עופרת. ועוד כל מיני סיפורי מעשיות. המנועים שלהם מהדור הישן הם "זבל" והמנועים מהדור החדש, מה שנקרא אצלנו "עם ראש כחול, הם כבר לא כל כך רעים!
ולהגדרתי "לפעמים עוצרים".
וכן, אין לשמוע ולהקשיב ליצרן המנועים [למנועי 2 הפעימות] אלא לנסיון הנצבר אצלנו. אך להקשיב ליודעים , למנוסים, או למי שאתם חושבים שיודע. היצרן "חירטט" יותר מדי שנים לחוסר המעשה שלו. היצרן לא מצא את התקלה בתכנון , דבר שאני ועוד מנוסים ידענו הרבה זמן לפני שהם הוציאו מנוע "שלפעמים עוצר" והעובדה, לאחר שנים רבות עשה את השינוי ששיפר משמעותי את המנועים.
מיתוס למנוע: "המנוע עובד חם מאוד". זה לא נכון , המנוע עובד קר. עובד קשה בגלל הסל"ד הגבוה אך המנוע קר בכל חלקיו.
כן, למנוע זה יש יחס ביצועים למשקל מצויין וצריכת דלק גבוהה [גרועה] יש לו גם יתרונות, אם צריכים אותם. זול ממנועי 4 הפעימות [אך עולה הרבה] מאוד יקר ביחס לעלות / שעות עבודה.
אהבתי לטוס על 2 פעימות בגלל הביצועים , כל היתר "לא משהו" !