דרוש עובד /שותף לקנדה

nightguy

New member
דרוש עובד /שותף לקנדה

דרןש עובד/ת ואו שותף לקנדה איזור מונטריאול או טורונטו אנגלית חובה , ידע בכרטיסי מחשב רצוי, רצוי צרפתית ,רצוי רווק/ה. אזרחות קנדית לא הכרחית . בזמן הקרוב יתאפשרו פגישות בישראל בלבד איזור ת"א . נא לפנות למייל [email protected] , בצירוף קורות חיים מלאים ומפורטים ,

לדעתי אתה מסתכן כשאתה מבקש רווקה

למה לך? רווק יכול להתחתן, להוליד ילדים... זה סיכון. תבקש ישר מועמד שהוא סריס. (אלא אם כן אתה רוצה מועמד שגם יתחתן עם הבת שלך ויירש את העסק ואז אני לוקח את דברי בחזרה)

NorthernStar

New member
אתה עובר על החוק

לא רק שמצב משפחתי מסויים אסור שיופיע כדרישה, אלא אסור לך לשאול את המועמדת או מועמד למצבם המשפחתי. אתה מסתכן בתביעה משפטית.

nightguy

New member
T אסור לי לבקש קורות חיים מפורטות?

מה זאת אומרת ? רצוי רווק זה אומר שאני מחרים נשוי בגלל מצבו המשפחתי? רצוי זה העדפה ולא דרישה לדעתי

drz400e

New member
אסור , מה לעשות

אסור לשאול כל דבר שעלול להפלות את העובד לרעה בבחירה לעבודה ושאינו קשור ישירות לעבודה. כמו - גיל, נטיה מינית, אמונה, מצב משפחתי, או במקרה של נשים - אסור לשאול אם יש כוונה להכנס להריון לדוגמא. בכתיבת קורות חיים נכונה (לא שאני ממש יודע...כי לי אישית אין דבר כזה, אבל שמעתי הרבה בנושא) לא מקובל לכתוב אף אחד מהנ"ל. למעשה, הבנתי שאפילו לא כותבים מין. אז כן, בישראל זה עוד מקובל, וגם פה תראה מעבידים שישאלו שאלות לא במקום כאלו, אבל כמו שאמרו בתחילת השרשור - זה מהווה סכנה רצינית לתביעה. במקרה שלך - אדם שירגיש שהעדפת להעסיק עובד אחר על פניו רק בגלל שהעובד המועדף היה רווק וזה שנדחה נשוי, יכול לתבוע אותך וגם לזכות די בקלות, ואתה תצטרך לפצות עובד,שלא עובד או עבד אצלך מעולם....

למעלה