דרוש מתכון לפשטידת קישואים פרווה, ללא קמח

zviaran

New member
יש סיבה מיוחדת שאת צריכה ללא קמח?

אפשר להכניס פסטה במקום (שוב מוצר קמח)
או ביצים
או לשרות זרעים של פשתן במים ואז הם מפרישים
חומר שהופך את המים לצמיגים.
 

ורדה 1

New member
ואם הסיבה היא הגלוטן אפשר לשים קמח תמי במקום קמח רגיל. הוא מתנהג בדיוק כמו קמח רגיל ומתאים לכל מתכון.
 

רחלילי

New member
דווקא קישואים?

מדובר בירק רווי מים, ובלי קמח או משהו אחר שיספוג תצא לך פשטידה מאד רטובה....לא כל אוחד אוהב את זה ככה, בכל מקרה הייתי עושה משהו (אני לא עובדת עם מתכונים בעיקר לא כשאני בעובדה) עם הרבה גבינות יבשות יחסית - שיתן טעם יותר חזק, ושמה תבלינים מעניינים (אולי מוסקט?).
שום קמח לא עושה לך טוב? גם לא קמח תפוחי אדמה?
 
טיפ לפעם הבאה

אני קודם מאדה את הקישואים במחבת, ורק בסוף הבישול (אחרי שכל המים התאדו) מוסיפה מלח.
אח"כ שמתקרר קצת את יכולה לערבב עם גבינות וביצים ולתנור.
 
למעלה