דרוש מתכון בבקשה

דרוש מתכון בבקשה../images/Emo66.gif

שלום רב..רציתי לדעת מה אפשר להכין משעועית אדומה (השריתי כ 150 גרם במים)..חשבתי אולי על איזה תבשיל בתוספת אורז..יש לכם רעיונות? המצרכים שיש לי בבית: עגבניות פטריות טריות רוטב טריאקי בצל רגיל וסגול שום שמן זית גמבה אז מה אתם מציעים? תודה רבה על העזרה!! :)
 

shoreran

New member
רעיון...

בשל כמים עד שהשעועית כמעט רכה ומוכנה לאכילה... תכין מכל המצרכים רוטב עגבניות (חוץ מהפטריות, הגמבה והטריאקי) ותבשל עם השעועית עד שהיא רכה לגמרי...
 
תודה- יש עוד רעיונות

קודם כל אני בחורה...:) תודה על הרעיון אבל אני מחפשת משהו קצת יותר מעניין...עסיסי כזה... יש רעיונות?
 

הרברונן

New member
מתכון: תבשיל שעועית אדומה פרווה

(פשוט כי אין בשר במוצרים האלה. עם מעט בשר חתוך לרצועות זה יוצא מושלם לטעמי) מבשלים את השעועית בהרבה מים וללא מלח בכלל עד שחצי מוכנה משרים אורז לפי הכמות הרצויה בהרבה מים פושרים עד חמימים מטגנים בצל קצוץ (לבן עם סגול) ושום חתוך דקיק בשמן זית כשמזהיב מוסיפים עגבניות קצוצות כולל הנוזלים שלהן ורצועות גמבה אחרי כמה דקות מוסיפים את השעועית החצי מבושלת מוסיפים רוטב טריאקי לפי הטעם מוסיפים אורז ונוזלים ביחס של כוס אורז לשתי כוסות נוזלים מערבבים היטב ומנמיכים האש סוגרים המכסה אחרי 10 דקות פותחים, מוסיפים רצועות פטריות, מערבבים שוב היטב ומוסיפים נוזלים אם צריך שוב מכסים היטב 10 דקות ומכבים 10 דקות נוספות וטורפים כל טוב, רונן
 

pirge

New member
תבשיל חיטה ושעועית

חיטה ושעועית שחורהו pirge / מתכונים ו 08:10 | 30/11/04 09:56 | 20/07 תבשיל חיטה ושעועית שחורהו pirge ו כוס שעועית אדומה מושרית לילה. כדאי לרכך קודם את השעועית במיקרו שתהיה חצי מבושלת. 2 כוסות חיטה בצל גדול קצוץ כף צ'ילי קופסה רסק עגבניות קטנה. 2 כפות תיבול צלי "קנור" כף פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה קינמון מי שאוהב את הריח.... מלח פלפל שחור לטגן את הבצל ב-2-3 כפות שמן ולהזהיב .להוסיף חיטה ושעועית ללא נוזלים. לטגן מעט להוסיף תבלינים. למלא מים רותחים כ-3 כוסות מעל גובה החיטה. להרתיח. להנמיך להבה ולבשל כשעתיים על אש קטנה. אם נגמרים המים, להוסיף מעט מאד מים רותחים. לבשל עד שהשעועית והחיטה רכים. מקור: פירגה.
 
למעלה