דרוש מקום פתוח ובטוח למתמודדי נפש

מלאכת מחשבת1

Well-known member
ואתה מי אתה שתקבע?

מכיר את האמרה ״אין חכם כבעל ניסיון״?
אני לא קובע, אני מציע....
מאידך הרעיון שלך הוא פתח לאסון.

בעקבות מה שכתבת כאן "כל מה שהם רוצים זה שקט תעשייתי שאנשים לא יצעקו ולא ישתוללו ויפריעו לסדר במרחב הפרטי והציבורי".
צריך אולי לאמץ את הפתרון הספרטני.....

מה שאתה למעשה אומר, רק מי שסובל מבעיית "התמודדות נפש" יכול לפתור את הבעיה.
זה למעשה אוקסימורון.
מי שיכול לעזור צריך להיות בר סמכא בנושא. [פסיכיאטר].
עצם העובדה שאתה לא מאמין /סומך בטיפול של בר סמכא רק יחמיר את מצבך/כם.
לא הגיוני כמובן,הרי היה בטיפול פסיכיאטרי שנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
כל התמודדות נפשית עיקרה בבדידות ועצבות וחרדה כשאת מרכזת את כל המתמודדים במקום אחד פתוח ובטוח הבדידות נמוגה ואיתה החרדה והעצבות במקרה הכי קיצוני ישארו לאנשים קצת מחשבות על מדע בדיוני ופנטזיה אבל באווירה טובה זה יכול להביא רק תועלת
כן רק אווירה טובה מספיקה כדי שאנשים לא יראו בטעות באנשים אחרים נחשים או נמרים שתוקפים אותם ולא יראו סכנות פיקטיביות שינסו לחלץ מהן. הזיות זה לא רק מים במדבר זה גם חיות פיקטיביות שחלקם בעצם אנשים, ניסיונות רצח פיקטיביים, אוויר פתוח מעולם לא היה תרופה ובטח תרופה אולטימטיבית להזיות.

ערני31

Well-known member
גם אתה וכל בנאדם נורמלי אחר אם תחוש בדידות זרות וניכור מהסביבה במשך תקופה ארוכה ואז תרגיש חרדה ודכאון ולא תאכל ותישן כמו שצריך אז תתחיל להזות ולחשוב דברים לא מציאותיים

גם אתה וכל בנאדם נורמלי אחר אם תחוש בדידות זרות וניכור מהסביבה במשך תקופה ארוכה ואז תרגיש חרדה ודכאון ולא תאכל ותישן כמו שצריך אז תתחיל להזות ולחשוב דברים לא מציאותיים
הבעיה שאצלך השסעת התחילה לפני "הבדידות הזרות והניכור",

ולכן סביר להניח שאתה לא מתמודד עם רגשות שליליים ו/או מתחים טוב,זאת מחמת חולשה גנטית וחינוך שלא היה מתאים לך.

בכתבה דוגמה לאדם חזק נפשית,

שתראה שהעוצמה מתחילה מבפנים ולא מכל מיני אנשים שמסתובבים לידך.

ערני31

Well-known member
לכל הבני אדם יש את אותם צרכים שחברה תואמת עם הרגשת שייכות היא אחת מהם והמחסור בצורך הזה גורם לחרדה ודכאון שעם אפקט כדור שלג גורם לכל הבעיות הנפשיות

evglev1

Well-known member
מנהל
הדרך הקלה והפשוטה לפתור את כל הבעיות של מתמודדי הנפש היא ליצור מקום פתוח ובטוח למתמודדי נפש משהו ברמה הארצית ולהפנות לשם את כל המשאבים לטיפול בבעיה ללא תרופות וללא שום איסורים וחיובים כלשהם והמתמודדים יעזרו ויתמכו אחד בשני כמובן שלא יהיה במקום אנשים שעוברים על החוק המדיני

ככה המתמודדים לא ירגישו זרים בחברה ויוכלו לצאת לעבוד בשוק החופשי
אתה למעשה מציע להמר על חייהם של מתמודדי הנפש ולחשוף אותם למתמודדי נפש אחרים שלא מאוזנים. אבל אם לא מיישמים את הרעיונות שלך ברמה האישית, הרעיונות שלך דווקא יושמו ברמה הבינלאומית וניתנה עצמאות מדינית לברברית והעולם מלא מדינות משוגעות שנלחמות ביניהן ורוצחות את אזרחיהן. אבל אני מניח שאתה לא הילד מבגדי המלך החדשים שראה את האסון בדה קולוניזציה, אז לפחות אתה עקבי, עצמאות למדינות אפריקה ומרבית המזרח התיכון זה רעיון מטורף באותה מידה כמו הרעיון להוציא את כל מתמודדי הנפש לאוויר הבטוח ולמנוע מהם את התרופות שמאפשרות להם לתפקד כבני אדם נורמטיביים.

ערני31

Well-known member
כשנעשה מצעד וכולם יראו שכל המתמודדים טוענים אם אותן טענות שאני מעלה פה אז כולם יבינו מה נכון ומה לא בעניין הזה

R 1 3

Well-known member
הדרך הקלה והפשוטה לפתור את כל הבעיות של מתמודדי הנפש היא ליצור מקום פתוח ובטוח למתמודדי נפש משהו ברמה הארצית ולהפנות לשם את כל המשאבים לטיפול בבעיה ללא תרופות וללא שום איסורים וחיובים כלשהם והמתמודדים יעזרו ויתמכו אחד בשני כמובן שלא יהיה במקום אנשים שעוברים על החוק המדיני

ככה המתמודדים לא ירגישו זרים בחברה ויוכלו לצאת לעבוד בשוק החופשי
עזוב נפגעי נפש יש כל מיני עוולות שזקוקים לעזרה

אני קורא לעזרה אנא שישהי פשוט או מישהו שאכפת לו ויכנס לתמוך בי
לא רוצה לאבד את חיי
מוכן לתרום יש לי הרבה נזילות / מזומן פנוי

קופאות לי הידיים מהכשל הכלייתי

אנא עזרו לי

רון

ערני31

Well-known member
אני ועוד ידידה מארגנים מצעד של מתמודדי נפש שבו נדרוש מהמדינה להקצות משאבים ולהפעיל סמכויות כדי ליצור מקום פתוח ובטוח למתמודדי נפש שלא עוברים על החוק בלי החיוב לצרוך תרופות ובלי חיובים ואיסורים כלשהם למעט החוק הכללי במדינה שבו אנו המתמודדים נתמוך אחד בשני ללא התערבות של אנשי מקצוע שלא חוו את ההתמודדות בעצמם ואינם מבינים את שורש הבעיה שלדעתנו הוא תחושת הבדידות הזרות והניכור מהסביבה וכשיהיה מקום כזה אנו ממילא נבריא ונביא כל אחד את כישוריו כדי להתפרנס בכוחות עצמנו אפילו אם לחלקנו יהיו מחשבות על מדע בדיוני ופנטזיה כשהאווירה טובה זה יכול גם להועיל

אני ועוד ידידה מארגנים מצעד של מתמודדי נפש שבו נדרוש מהמדינה להקצות משאבים ולהפעיל סמכויות כדי ליצור מקום פתוח ובטוח למתמודדי נפש שלא עוברים על החוק בלי החיוב לצרוך תרופות ובלי חיובים ואיסורים כלשהם למעט החוק הכללי במדינה שבו אנו המתמודדים נתמוך אחד בשני ללא התערבות של אנשי מקצוע שלא חוו את ההתמודדות בעצמם ואינם מבינים את שורש הבעיה שלדעתנו הוא תחושת הבדידות הזרות והניכור מהסביבה וכשיהיה מקום כזה אנו ממילא נבריא ונביא כל אחד את כישוריו כדי להתפרנס בכוחות עצמנו אפילו אם לחלקנו יהיו מחשבות על מדע בדיוני ופנטזיה כשהאווירה טובה זה יכול גם להועיל
זה לא יצליח כי אתה הולך נגד הממסד שרוצה להלעיט בתרופות כרגע לפחות.

מצעדים זה משהו שהממסד מאשר והוא לא יאשר דבר כזה.

יש לך בוקים כמו הנרי שמאמינים שאתה חייב לקחת תרופות,ולצערי כרגע יש אחוז לא מבוטל

של אנשים שחושב כמוהם.

בקיצור תנצל את ארגון המצעד בשביל להתקרב לידידה ;)

למעלה