דרוש מפרט איכותי לצרכים הנ"ל....

moses10

New member
דרוש מפרט איכותי לצרכים הנ"ל....

צפייה בסרטים, אמיול, משחקים(תלת מימד חדישים), אינטרנט, מוסיקה, צפייה בערוצי טלוויזיה, שמיועד לשימוש אינטינסיבי ומהווה מרכז בידור. בנוסף אני מעוניין לדעת מה המחיר המומלץ למפרט המבוקש ומהיכן כדאי לרכוש את החבילה( או לחילופין את המרכיבים). חשוב לציין שהמחשב המיועד ישמש אותי למס' שנים לא מבוטל ולכן חשוב שיהיה חזק ובעל פוטנציאל. תודה מראש

yanirda

New member
מה התקציב שלך...

אתה דורש משהוא חזק ,איכותי ובעל פוטנציאל לשידרוג עתידי... מפרט כזה מגיע למחירים גבוההים שנעים בן 6000-10000 ש"ח במיוחד שאתה שם דגש על מרכז בידור ביתי, שדורש שטח איכסון רחב,ודגש על משחקי תלת מימד חדישים...

moses10

New member
עוקץ ורץ, benjy337, ronko דעתכם חשובה לי../images/Emo39.gif

כנ"ל לגבי שאר המומחים

ronko

New member
לפי הצרכים הנ"ל דרושים:

לוח: לוח עם P35 לכל הפחות שיתמוך בFSB של 1333. כמו למשל של ASUS דגם P5K3 DELUXE/WIFI-AP http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1645&modelmenu=1 הלוח תומך DDR2 וגם תומך DDR3! מעבד: E6550 לפחות! (למעבד הזה יש FSB של 1333!) זיכרון: 2 ג'יגה עם 800MHZ לפחות! כונן קשיח: הייתי שם 320 ג'יגה. כל ההקלטות מהטלוויזיה הולכות לתפוס המון מקום!! צורב: DVD של LG. זה רק טעם אישי שלי. כ. מסך: 8600GTS ומעלה עם מעל ל256 מגה. לגבי מארז וספק אני לא הכי בקיא בעניין ואם יש מישהו שבקיא, מוזמן להביע את דעתו. גם אני אלמד
המחיר של מערכת כזאת יכול להגיע ל 8,000 שקל וצפונה. רונקו.

moses10

New member
תודה רבה ronko ../images/Emo39.gif

התקציב גבוהה מדי מחפש מפרט בסביבות 6000 ש"ח. שבוע טוב!

ronko

New member
מצטער ../images/Emo7.gif

מצטער מן
. בטח אחרים יצליחו במקרה הזה יותר ממני. רונקו

moses10

New member
יצאת גדול רונקו! זקוק לחוות דעת נוספות../images/Emo92.gif

thor

New member
המלצות כלליות

ציפסט p35 של אינטל על הלוח ועדיף עם מקום גם לזיכרון DDR3 וגם 2 כי כיום השלוש יקר מדי מעבד. מהחדשים עם מהירות באס של 1333MHZ דיסק. מהסידרה החדשה של WD שנקראת AAKS צורב? לא חשוב כ. מסך ? מסדרת 8600 ומעלה של NVIDIA של כל יצרן שהוא. זהו בעצם

gorenziv

New member
ספק כח

של HEC 400W לפחות. מארז - כתלות בשימוש. ממליץ בגדול על COMPUCASE איתם היה לי נסיון מצוין בעבר.

למעלה