דרושה עזרה

מיכלל25

New member
דרושה עזרה

שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חנות מחשבים-חלק מפרוייקט בלימודים וחלק מהפרוייקט הוא שיווקי אשמח אם תוכלו לעזור לי. מה היתם עושים על מנת לפרסם את החנות ? האם הייתם פותחים אתר לחנות או מנסים דרך פה לאוזן? איך הייתם מבדלים את החנות הזו מיתר החנויות מחשבים ? אילו שירותים אתם חושבים שהיו יכולים לגרום לה להיות יחודית ביחס לחנויות אחרות מה יגרום לכם לא לחזור לחנות מחשבים או מה יגרום לכם לשנות את מקום הרכישה ? תודה מראש על העזרה

uriler

New member
אני הייתי עובד דרך אתר ודרך

פה לאוזן, דרך מרכזי עניין. למשל - בקרוב יש כנס מחשבים, לפרסם שם. לגבי אופי החנות - מה שחסר לי בד"כ בחנויות מחשבים זה את האפשרות להתנסות, ועוד דבר - את האפשרות ללמוד. עוד לא ראיתי חנות מחשבים שמאפשרת לרוכש מחשב להיות מעורב בתהליך ההרכבה הפיזי, נושא שכן מעניין חלק מרוכשי המחשבים. אני בטוח שאם היו מציעים במעמד הרכישה של מחשב תוספת קטנה של מחיר כדי ללמוד מה הולך בפנים, איך לבצע תחזוקה שוטפת מבחינת חומרה אנשים היו מעוניינים. לגבי חזרה לחנות - השירות, המחירים, מגוון המוצרים, והמקצועיות (בפן של מחשבה). למשל, לפי כמה חודשים רכשתי מחשב לדוד שלי (כולל התקנת XP בחנות), והם התקינו שם את open office, אנטיוירוס + חומת אש חינמיים, ועוד שלל תוכנות שימושיות מאוד. זה דבר שגורם לי להשאיר את החנות כאחת המועדפות עליי.

למעלה