דרושה עזרה

מיכלל25

New member
דרושה עזרה

שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חנות מחשבים-חלק מפרוייקט בלימודים וחלק מהפרוייקט הוא שיווקי אשמח אם תוכלו לעזור לי. מה היתם עושים על מנת לפרסם את החנות ? האם הייתם פותחים אתר לחנות או מנסים דרך פה לאוזן? איך הייתם מבדלים את החנות הזו מיתר החנויות מחשבים ? אילו שירותים אתם חושבים שהיו יכולים לגרום לה להיות יחודית ביחס לחנויות אחרות מה יגרום לכם לא לחזור לחנות מחשבים או מה יגרום לכם לשנות את מקום הרכישה ? תודה מראש על העזרה

itaym02

New member
הממ...לי יש תמיד הרגשה (שמתבררת כאמ

כאמיתית) בחנויות מחשבים. אני שואל מה הכי טוב למכיר מסוים, והמוכר נותן לי את המוצר הכי יקר בטווח שנתתי לו, שהוא רוצה להפתר ממנו. חבל, אני תמיד מגלה את זה בסוף, ואני לקוח לא קטן.

SaGreen

New member
לפני התשובה

רק רציתי להזהיר אותך ולהמליץ לך להתרחק מהתחום כמו מאש. מעטים האנשים שהצליחו בו ושרדו לאורך זמן. אם את מתכוונת לחנות קטנה בסגנון "מכולת" של מוצרי מחשב, זה עוד בסדר, אבל אל תצפי לרווחים משמעותים. אני יכול להסביר לך בדיוק למה, אבל מכיון שזה לא היה נושא השאלה, אני לא אעשה זאת כאן. בעניין פרסום החנות - אני לא חושב שיש פה יותר מדי קסמים. אתר לחנות הוא גם סוג של פרסום (וגם אותו צריך לפרסם דרך אגב...) אבל בחנויות מחשבים הוא יכול לשמש כחנות בפני עצמה. בתכלס הפרסום הכי טוב, לפי דעתי, הוא בעיתונים. מודעה צבעונית בעיתון, במקום בולט, המפרטת את המוצרים הבולטים שאתם מוכרים. משהו בסגנון המודעות של הום סנטר ואייס בעיתוני סופ"ש. אני מתאר לעצמי שאין לכם את התקציב הדרוש למודעות כאלה, לכן אפשר להסתפק במודעות קטנות יותר במקומונים בשביל השלב ההתחלתי. פה לאוזן זאת גם דרך טובה, אבל לעניות דעתי היא איטית ואת התוצאות תראו בעתיד הלא קרוב. כמובן שבשביל זה צריך שהפה יעביר לאוזן דברים טובים אודות החנות...מה שמביא אותי לשאלה הבאה שלך - מה יגרום לאנשים לחזור לחנות. מוניטין שמגיע בעקבות שירות טוב מהיר ואמין וכמובן מחירים טובים. כל עוד תדעו למצוא את האיזון בין הדברים הללו, אתם בדרך הנכונה שתביא לכם לקוחות לחנות.

למעלה