דרושה- חוות דעת על האחוזה בית חנן

kobelevi

New member
דרושה- חוות דעת על האחוזה בית חנן

סוף דצמבר ... 350 בערך ... האחוזה!!! מה דעתכם??? חוששים שאיזור קבלת הפנים קטן מדי, חוששים שלא מרשים מספיק...

איריסג

New member
חיפוש בפורום יניב עשרות תוצאות

חלקן ממש מהזמן האחרון - של בנות שהתחתנו שם בחודש חודשיים האחרונים. בעיני - זה אחד המקומות הכי יפים שיש - גם בחורף וגם בקיץ. 350 איש בחורף זה מספר אידאלי שם , ואזור קבלת הפנים מרווח ומעולה לגמרי.

ט ו ש ה

New member
האחוזה../images/Emo99.gif

יש כל כך הרבה ביקורות משבחות (גם שלי../images/Emo8.gif), שממש חבל להרבות במילים, ואני ממליצה בחום רב לפנות לחיפוש המתקדם ../images/Emo13.gif חורף באחוזה זה מעולה לחלוטין. לדעתי אין שום בעיה עם כמות האנשים הזאת, ואם זה לא מרשים - לא יודעת מה זה מקום מרשים../images/Emo13.gif

toto41

New member
אנחנו מתחתנים שם בסוף דצמבר!

גם אני חששתי שהמקום לא יהיה מספיק, היות והייתי באירוע מקסים בקיץ. עם זאת, כשבאנו לראות את המקום כשעוד היה מקורה- זה לא ממש מוריד מהיופי של המקום. עדיין יש בפנים עצי פרי, ועדיין המקום מאוד מצא חן בעינינו, ככה ש.... אחלה מקום!

draiad

New member
לא מרשים מספיק???

יקירתי, האחוזה הוא מקום מ-ש-ג-ע! לא קר ומנוכר, לא מנקר עיניים אלא אלגנטי, טבעי ומקסים! אני לא מאמינה שאי פעם שמעתי מישהו אומר שהמקום לא מרשים מספיק. אפשר להתחבר יותר או פחות לסגנון, אבל לא מרשים מספיק? אין חשש לז. ../images/Emo8.gif

הייתי שם באירוע קייצי

והיה ממש יפה. אני חושבת שאני יכולה לדמיין איפה קבלת הפנים וזה אכן נראה קצת קטן אבל עבר הרבה זמן מאז האירוע.

kobelevi

New member
לכל מי שחושב שאמרנו שלא מרשים...

בגלל שמדובר בחורף והוא נסגר ומקורה הן בגג והן בקירות אוהל, ומכיוון שלא ראינו איך זה בחורף - היה לנו צורך לשאול. בסך הכל שמענו ביקורות מאוד טובים על הפורום וחבריו ורצינו לשמוע מנסיונם של אנשים, בכל מצב זוהי הולכת להיות תקופה אינטנסיבית של הפקה ופרטים ונשמח להיעזר בכם אז ...תהיו נחמדים (כי אנחנו כאלה).

tuku3

New member
הייתי שם בחתונת חורף

לדעתי - מרשים מאוד. אם הסגנון מתאים לך- לדעתי מרשים הרבה יותר ממקומות אחרים בחורף כי לא הולכת לאיבוד אווירת ה"גן". גם אנחנו מתחתנים שם (בספטמבר) כך שאם תצטרכו עזרה - אני כאן.

למעלה