דרגו את......

backstreet girl

New member
דרגו את......

עשרת השירים האהובים עליכם ביותר באלבום in the zone: שלי: 1) toxic 2) me against the music 3) everytime 4) shdow 5) new brave girl 6) boom boom 7) showtown 8) outrageous 9) the hook up 10) early' morning

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאממ..שאלה קשה...אני אנסה..

1. brave new girl 2. early mornin 3. breathe on me 4. toxic 5. the hook up 6. shadow 7. touch of my hand 8. boom boom 9. everytime 10. me against the music

../images/Emo41.gifנראה..

ממ..
1. [URL='http://']TOXIC[/URL]
2. Showdown 3. Breath on Me |מזיע| 4. Everytime
5. Shadow
6. Outrageous
7. The Hook Up
8. The Answer
..
9. Touch Of My Hand
10. Brave new girl
11. Me Against The Music
12. Me Against The Music remix
13. Boom Boom
14. Early Morning

i4britney

New member
קשה קשה לדרג ...

זה אלבום כל כך טוב שכל שיר הוא מושלם בפני עצמו אבל סדר העדיפויות שלי הולך ככה: 1. EVERYTIME
2.TOXIC 3.SHADOW 4.TOUCH OF MY HAND 5.BREATH ON ME 6. ME A GAINT'S THE MUSIC 7.BRABE NEW GIRL 8. I'VE GOT THAT BOOM BOOM 9.OUTRAGEOUS 10.SHOWDOWN 11.THE ANSWER 12.EARLY MORNING 13.THE HOOK UP 14.ME A GAINT'S THE MUSIC REMIX!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאני אני אני../images/Emo70.gif אבל זה קשה :\

1. ToXiC 2. early morning 3. showdown 4. shadow 5. touch of my hand 6. everytime 7. the hook-up 8. brave new girl 9. outrageus 10. boom boom

i4britney

New member
נכון שזה קשה?

ממש קשה, כל שיר מצויין ושונה מהאחר וזה מה שעושה את האלבום הזה כל כך טוב...:\ אכן קשה ביותר! נ.ב-סופי לא דירגת את כל השירים באלבום אלא רק 10 !

i4britney

New member
לא יכלתי לבחור עשרה...

אז בחרתי את כל השירים שיש באלבום ודירגתי אותם לפי סדר העדיפויות שלי למרות שאני אוהב את כולם מאוד!

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif זה קשה... כולם שווים../images/Emo70.gif

1. Shadow
2. Everytime 3. Toxic 4. Brave New Girl 5. Me Against The Music 6. Breathe On Me 7. Touch Of My Hand 8. Outrageous 9. I Got That Boom Boom 10. Don't Hang Up

i4britney

New member
אסי לא תיהיה אלי יצפאן שתיהיה גדול.

תאמין לי :\ , ה"בדיחות" שלך לא מצחיקות בגרוש!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifדווקא אלי יצפאן../images/Emo35.gif

תודה לאל שאני לא יהיה כמוהו... נדבון פצפון חמודון מתוקון..איפה ניסיתי להצחיק ולא צחקת
חוץ מזה...ציינתי כמה פעמים שרק אני מבין את הבדיחות של עצמי... לא צריך יותר מזה

i4britney

New member
תחסוך את כל שמות החיבה...

אלו מיותרים והנה: סופי...ו BravE NeW BoY ו 11:52 | 31/01/04 נראה לי שרק אנחנו הבנו שצריך 10 שירים.... בעעעע....זו אמורה להיות ירידה?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנדבי חכמי

I'm sitting here alone up in my room And thinking about the times that we've been through אני באמת לבד בחדר...ואני חושב על כל הירידות שלנו אחד על השני..וככה אתה מכיר אותי
נעלבתי... הירידות שלי הרבה הרבה הרבה יותר פוגעות
לא סתם שיטחיות כאלו... בכל מקרה... מה שאני אמרתי זה, שההכוונה של השרשור היה לרשום את עשרת השירים האהובים ורק אני וסופי (וגלעד) כתבנו 10..כל השאר כתבו 14... הבנת קושקוש

i4britney

New member
כן... שיהיה אם אתה אומר למרות

שזה לא ממש משכנע אותי כי אתה אסי ואתה שונא אותי אז זה לא ממש משנה לי!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנדב...

אתה באמת חושב שאני שונא אותך
אתה לא מכיר אותי...קשה מאוד לגרום לי לשנוא מישהו.. אתה זה שכל הודעה כותב "אני שונא אותך בדם אסי...אתה האויב הכי גדול שלי..." אני לא שונא אותך... הכבוד להיות שנוא שייך רק לכמה בודדים..ואתה לא בניהם...

i4britney

New member
אני לא שונא אותך אסי!

אני רושם את זה לפעמים מתוך כעס, כשאתה באמת מעצבן אותי... כנ"ל בדיוק לכל מה שאמרת בהודעה הזאת אני גם ככה!

למעלה