דראפט הצטמצמות: התעשרות העשירים, לייקרס

carmelo

New member
דראפט הצטמצמות: התעשרות העשירים, לייקרס

http://www.nba.com/lakers/roster/ חוזה קלדרון אד דייויס רנדי פוי ריאן גומס אמיר ג'ונסון ג'ארט ג'ק סאם יאנג ראסול באטלר קרייג סמית אריק בלדסו ג'ורדן פארמר
 

kobyz21

New member
ג'ורדן פארמר

אני חושב שהלייקרס עשו טעות שויתרו עליו, כי אני חושב שהוא אחלה שחקן, שהתרומה שלו להצלחת הלייקרס היתה לא מבוטלת, ושהוא יכול להתפתח ולתת עוד הרבה יותר.
 

תום116

New member
השאלה האמיתית היא אם אתה חושב

שהוא עדיף על סטיב בלייק. אל איי, לפחות בעידן קופצ'אק, לא משחררת סתם שחקנים בלי להביא להם מחליפים ראויים.
 

kobyz21

New member
תראה

זאת שאלה טובה, לפי דעתי הפוטנציאל של פארמר הוא יותר גבוה, ראו אצלו ניצוצות שהוא יכול להיות שחקן מיוחד, אותי לפחות הוא תמיד הרשים כשהוא קיבל הזדמנות, אבל בהחלט הוא גם הימור מסוים, מצד שני סטיב בלייק שחקן נחמד והרבה יותר יציב, אבל זה כאילו ללכת על בטוח. מבחינת הלייקרס אני חושב היה שווה להשאיר את פארמר במקום להביא את בלייק(התברר גם שפארמר יותר זול), כי פארמר נותן לקבוצה מימד אחר בעמדת ה PG(יותר אנרגיות, מהירות וכו'), בעוד שבלייק הוא יותר בסגנון של פישר שכבר נמצא בקבוצה. ראינו פלייאוף שעבר שהייתה לפארמר השפעה גדולה בפלייאוף, במיוחד בסדרה נגד בוסטון שהוא גרם לרונדו הרבה קשיים בשני צידי המגרש, אני לא רואה את בלייק גורם לרונדו שום בעיות.
 

Bad N Stuff

New member
רנדי פוי

עקרונית הלייקרס חזקים בכל עמדה. הייתי לוקח את קלדרון למרות המשכורת אבל עכשיו שיש את פישר ובלייק זה מוגזם לשלם לו 9 מיל פוי יכול להעיות המחליף של קובי, ולקבל דקות כ-PG במשולש. בעתיד הוא אולי יתפתח לשחקן פותח, תמיד יש בקונטנררית מישהו שפורץ
 

webber44

New member
סאם יאנד

קובי וארטסט לא הופכים לצעירים, יאנג שחקן צעיר עם פוטנציאל, בונר משלים מצויין אבל לא חומר לחמישייה ולא שחקן שאפשר לבנות עליו בעתיד. ליד קובי וארטסט יאנג יוכל להתפתח יפה.
 

carmelo

New member
אני הולך להוסיף לשונות בהצבעות...אד דייויס

הלייקרס מספיק עמוקים בכל עמדות החוץ, אבל מקדימה יש להם את ביינום עם הפציעות שלו, את ראטליף הקשיש, דרק קרקטר שהראה סימנים מבטיחים אבל הוא רוקי עם בעיות משקל...וכמובן גאסול ואודום. אד דייויס יוסיף מימד של אורך ואתלטיות, מה גם שמדובר בפרוספקט מאוד מבטיח שנבחר בלוטרי, בשביל הלייקרס להשיג אותו זה סוג של גניבה.
 

ה מרקיז

New member
קשה מאוד, אבל נלך על ריאן גומס.

שחקן שיכול לתת בוסט מהספסל וגם על הדרך להלהיב את הקהל. יש ללייקרס רוקי סנטר לא יהיה לה מה לעשות עם 2 כאלה.. אומנם יש את מאט בארנס אבל נראה לי שגומס יוכל להתפתח לשחקן חמישייה ביום שאחרי ארטסט.
 

webber44

New member
אם כבר SF אז למה גומז ולא סם יאנג?

גומז כבר שחקן בוגר, אין לו יותר לאן להתפתח ויותר ממה שהוא נתן עד עכשיו בקבוצת תחתית הוא לא ייתן. יאנג הוא פרוספקט חיובי, למרות שהוא לא עם קליעה כמו של גומז (נכון לעכשיו) הוא עוד יגיע רחוק ממנו.
 

ה מרקיז

New member
קבוצה עמו הלייקרס לא רואה ולא צריכה

לראות כ"כ רחוק, אלא מה השחקן יכול לתת בשנתיים הקרובות, בטח ובטח בעמדות 2-3, שם ההיצע יחסית גדול. באמת התלבטתי בינו לבין גומס.
 
רנדי פוי.

הוא לא טוב כמו שציפו ממנו בדראפט, אבל יש לי תחושה שהוא קצת אנדרייטד כאן. הייתה לו עונה טובה מאוד במינסוטה ב08/09 ובוושינגטון אי אפשר לצפות ממנו לכלום עם הבלאגן המטורף במועדון הזה. במקום טבו הוא יכול להמשיך בהתקדמות שלו. אני בהחלט חושב שרנדי פוי הוא שדרוג על בלייק ופישר , יוכל לשחק לצד קובי כ"PG" או כמחליף של קובי לעשות עבודה לא רעה.
 

carmelo

New member
פוי נבחר

בהחלט שילוב מעניין לצד קובי או לפחות כשחקן שישי, מה שכן יוצר בלגן בעיקר עם שאנון בראון.
 
למעלה