דר´ רונית אלוני שלום

דר´ רונית אלוני שלום

מזה זמן מה קורה שכאשר אני מאוננת לבד אני נשארת יבשה לגמרי ומגיעה לאורגזמה באותה מידה ובאותה עוצמה בה אני מגיעה כאשר אני כן רטובה. (אכן המצב גורם קצת לאי נעימות עקב צריבה בגלל היבוש). אשמח להבין איך זה נגרם ומדוע אני לא נהיית רטובה. תודה על תשובתך.

לא ברור

משאלתך לא ברור האם חל שינוי והיום כבר לא מופיעה רטיבות כלל באוננות ? או שלפעמים כך ולפעמים כך ? ואם ההנחה השניה שלי נכונה לגביך - מתי זה קורה בדרך כלל ?

ושאבתם מים בששון

אין לי מספיק נתונים כדי לתת לך מענה, הרבה אנשים רוצים שוני בין התגובה המינית שלהם ביחסי מין לעומת תגובתם באוננות. הלחות, בנוסף לרמת העוררות יכולה להיות מושפעת מגורמים רפואיים, אם התופעה מתרחשת אצלך בשכיחות גבוהה תוכלי לפנות לגינקולוג/ית שלך להתייעצות. כמו אצל נשים כאשר הלחות היא אחד מהסימנים להתעוררות, גם גברים מסוגלים לאונן עם זקפה לא מלאה. דבר שאינו מומלץ במיוחד. אם יש לך קושי מתמשך בהשגת לחות,

תוספת פרטים

קודם כל זה משהו שהחל לאחרונה וזה קורה רק באוננות אישית. ולא ממש שמתי לב כמה זה קורה ללא הריטבות וכמה עם רטיבות אבל כן שמתי לב שזה קרה כבר מספר פעמים ושוב רק שאני מאוננת לבד לא עם בן זוג או במגע עם בן זוג. תודה.

יבש באוננות רטוב עם בן הזוג

שלומלום לך, קודם כל מה שחשוב זה שאין לך בעיות רטיבות בזמן יחסים עם בן הזוג. אני לא הייתי עושה עניין מהסיפור כל עוד אין לך בעיה ביחסי המין שלך. שלומלום

לא ממש עושה עניין רק מעניין אותי

ממה נובע השינוי הזה פתאום? אם השינוי הזה הוא רפואי או סתם משהו חולף? ובכלל אם הדבר הזה מוכר ידוע?

למעלה