דקפפטיל 01

דקפפטיל 01

מי יכולה לספר לי בהרחבה על תופעות הלווי שחוותה עם הדקא הנל ? גירודים בכל מיני מקומות בגוף וחוסר חשק לקום מוכר או שאני פיתחתי ?

ל א ו

New member
לי לא היו שום תופעות לוואי

מהדכא הקצר והזרקתי אותו במשך חודש ימים

גם לי לא היו בכלל תופעות לוואי

מהדקא הקצר והזרקתי אותו במשך שבועיים. אולי תקבלי תגובות אחרות בהמשך, אבל במידה ולא, אולי כדאי לך להתייעץ עם הרופא שלך ולשאול אם התופעות שאת מתארת הנן תופעות "נורמליות".

hyb

New member
לגבי דקא קצר

לי לא היו ממנו תופעות לוואי, אולי קצת יותר עייפות מהרגיל אבל לא משהו מיוחד.

דקא קצר

גם לי לא היו תופעות לואי, ובדיוק לפני חצי שעה כשהודיעו לי שה IVF השני שלי נכשל, אמרתי לבעלי שגם בפעם הבאה אני רוצה את הדקא הקצר, כי הארוך גרם לי לגלי חום שהוציאו אותי מדעתי, לא ישנתי אפילו לילה אחד שלם. בהצלחה!!

טפו טפו טפו בינתיים אין תופעות

בהתחלה פחדתי לכתוב כי בינתיים אין לי תופעות אבל ראיתי שאת רוצה עוד תשובות אז אני כותבת. אני קיבלתי לפני חודש דכא ארוך 3 מ"ג ונורא פחדתי מגלי חום, הגברת התאבון ומצבי רוח, אבל בינתיים טפו טפו טפו אין תופעות. מקווה שימשיך כך. התופעה היחידה שמטרידה אותי כרגע זה שבגלל הדכא הזקיקים שלי גדלים לאט לאט לאט.

yoe66

New member
גרודים

גרוי אדום וגרודים בפנים, אדמומיות ויובש נוראי בסנטר ובצוואר- פשוט סיוט. ושלא לדבר על דיכאון קל שרק בא לאכול מתוקים ועוגות שמרים וכאלו עם קצפות ופינוקים. מחכה כבר לחזור לעצמי. ותמיד תמיד זוכרת שבסוף מתישהוא יחכה לי תינוק שיהיה רק שלי.

למעלה