דקה 90, 1-2 חיפה מול נצרת, מה זה?

פששש אני רואה שאתה צריך../images/Emo60.gif

לקבל פרס על זה שאתה היחיד(ואולי גם ערן) שמבין את עצמך-עכשיו תנסח מחדש ותנסה להיות קצת יותר מובן גם באייסיקיו

בהביבו

New member
מקווה שהבהרתי לך את הכל ושעכשיו...

אתה מבין אותי יותר טוב. כבוד

the predator

New member
פירוט:

רוסו כבש ראשון בדקה ה24 אבל נכנענו לצמד של פטר אמולה. בעקבות ההפסד ירדנו למקום שלישי ואנו זקוקים לפחות לתיקו במשחק ההשלמה מול הפועל פ"ת כדי לעלות שלב

איזה פאדיחה

להפסיד לנצרת
ועכשיו אנחנו עוד תלויים בתיקו כדי לעלות זה מראה על הזילזול של מכבי...

חבל, על הזילזול הזה!../images/Emo60.gif

הם עדיין לא למדו שאף פעם לא לזלזל ראינו מה קרה באתונה

אני לא יודעת אם זה זילזול...

אם כל הכבוד, גם במשחקי הליגה האחרונים אנחנו לא מביאים תוצאות.. והשחקנים מתאמצים... אבל לא הולך... לדעתי, משברון, שיעבור.. יעבור, יחד עם הרכש החדש שיבוא..

the predator

New member
אבל יש הבדל

לא ראיתי את המשחק אבל שמעתי שהם זילזלו. גביע הטוטו זה לא ליגה, אז צריך לעשות הפרדה בין היכולת בליגה לזו שבגביע הטוטו.בליגה ראינו שהם לפחות מנסים. מגביע הטוטו לא כל כך איכפת להם...

agent V

New member
גם סה"כ שיחקו 4 שחקנים בכירים ממכבי

דודו אווט ג´ובאני רוסו זנדברג ובאדיר נראה לי.. עוד כמה הוחלפו במהלך המשחק, אבל הרוב היו שחקני נוער ובאביו.. יכול להיות שזלזלנו אבל צריך לקחת בחשבון שזו לא היתה מכבי חיפה של הליגה מבחינת ההרכב...

כשמגיעה קבוצת תחתית

חיפה מזלזלת וזה כמעט קבוע! שתתעורר כבר, אם היא לא תתעורר בזמן, הפועל תברח... ואולי אפילו מכבי... חיפה תתעוררי בבקשההההההההההההההההה

o a k y

New member
די אם התירוץ של הזלזול!!

שום קבוצה לא עולה לדשא כדי להפסיד! עד כמה שזה פוגע מכבי משחקת גרוע! ברבע גמר הגביעה גם הפסדנו נגד מכבי פ,ת - גם שם זלזלנו?

למעלה