דקה לפני קניית המחשב. מה דעתכם?

oRLi m

New member
דקה לפני קניית המחשב. מה דעתכם?

http://www.maximus.co.il/PRODUCT.ASP?PID=P5GL630S120DVDR&CAT2CAT1ID=24&CAT2ID=15 איך המחשב? הוא ישמש לסרטים, שירים, אייסיקיו וכל השטויות האלה חוץ ממשחקים!. אני מוסיפה זיכרון, עוד 512MB מה אתם אומרים, לקנות?! מחר בבוקר אני הולכת לסגור את העסק. זה חשוב, בבקשה! אני חייבת שכמה אנשים שמבינים יתנו דעתם, כדי להיות בטוחה (לא שאני לא סומכת עליכם, פשוט עבדתי קשה כדי להשיג את הכסף, ואני לא מבינה בזה בכלל) אשמח לתגובות מכם, אנשים. תודה!!!

הקיזומ

New member
אני חושב שהחנות סגורה עכשיו

סתם. אמממ... את חוות הדעת המקצועית אשאיר לאחרים. אבל, כן יש לי משהו לרשום בנוסף למה שרשמתי עד עכשיו: אם את נמצאת בשלב של לשאול "איך המחשב?" הייתי מציע לך לא "לסגור" שום דבר מחר בבוקר. נדמה לי שלא יגיע "סוף העולם" אם תתני כאן לאנשים אפשרות לעזור לך גם "במחיר" של המתנה של יום-יומיים. בהצלחה!

powerlock

New member
סתם הסתכלתי על מחשב קצת יותר טוב

ממה שהציעו לך בניתי מפרט והגעתי ל2500 ש"ח... אז לא משהו בכלל... גם המחשב עצמו לא משהו... וזיכרון לא רשמו חברה זה אומר שזה תוצרת גרועה... לא ממליץ בכלל... אבל חכי למומחים

uriler

New member
ממש לא!

כפי שכתבו לך: 1. חנות לא מוכרת (WTF is maximus?) 2. זיכרון עלום. 3. שימוש בתארים מפוצצים... (הכי טוב... מושלם... וכו'). 4. יקר. 5. את ממש לא צריכה אינטל 64 ביט בשביל הדרישות שלך. אני ממליץ שתרשמי כאן בדיוק: 1. תקציב. 2. צרכים שלך. 3. חלקים שאולי כבר יש לך ממחשב קודם (מסך / עכבר / מקלדת...?) בצורה זו יוכלו לבנות לך מפרט מסודר ויעיל. והערת שוליים: מחשב, כמו כל רכישה גדולה, חבל לבצע על רגל אחת מתוך חוסר ידע. כי אם חושבים ש"מוצאים דיל", בסוף מתברר שזה גרוע ויש צרות. "מה שקונים בזול, משלמים ביוקר..."

duducohn

New member
אייבורי

למרות ההשמצות כנסי לסניף אייבורי הקרוב אלייך. לפחות קבלי הצעת מחיר, כדי שיהיה לך בסיס טוב להשוואה.

uriler

New member
למה היא צריכה את אייבורי?

יש מספיק אתרים / מומחים בפורום שיוכלו לתת לה מפרט עם מחירים (מאתרים נורמליים).

הקיזומ

New member
אייבורי "הבטיחו לי" את ההצעה הזולה

ביותר עבור מפרט מסויים. בררתי אצלם רק מתוך סקרנות. לא התכוונתי לקנות שם. ובכל אופן, התברר שהצעת המחיר שלהם כלל לא היתה הזולה ביותר. תתפלא! איזה אפילו מעל לממוצע של כשש הצעות מחיר שונות.

למעלה