דפי זהב - אחזקת אתרים

הוליסטי

New member
דפי זהב - אחזקת אתרים

שלום לכולם, אני אחראי תוכן באתר מסוים שמתוחזק ע"י דפי זהב. התחזוק שלהם מאפשר לי ניהול פשוט ללא צורך בידע תכנותי (שאותו דווקא יש לי). אני כותב פוסט זה לספר לכם על הבעיות שיש איתם ואולי לקבל עצות. יש להם שרות טכני לבעיות באתר (עמודים לא טובים, עידכונים וכו'). הם פשוט לא עונים! הטלפון 03-7532290 (מפורסם אצלם באתר) פשוט לא מגיב. אפילו ללא השארת הודעה. שלחתי להם מייל - אין תגובה. דיברתי עם המכירות 1-800-200-100 (שגם אותם קשה לתפוס והם לא חוזרים) והשארתי דרכם הודעה. שוב, אין תגובה. בקיצור, אם מישהו שוקל לעבוד איתם אני ממש ממליץ לנסות מקום אחר. אני מאוד מאוכזב ומנסה לתפוס אותם רק בשביל לבקש לבטל אצלם את השרות, לקחת את קוד האתר ולשים אותו במקום אחר. לידיעתכם.

הוליסטי

New member
עידכון וח"ח לפורום

לאחר ההודעה בפורום זה, פנה אלי דרך מסר של תפוז מנהל לקוחות של דפי זהב. הייתה לנו שיחה מאוד חיובית עם המון נכונות ממנו לעזור ולקדם. קודם כל, מסתבר (לי) שהפורום הזה עם שיניים ועוזר מאוד. וטוב לדעת את זה. ולגבי העניין עצמו, אחרי אותה שיחה, סיכמנו על התמיכה ושהנושא יטופל. כרגע אין התקדמות להלכה, אבל אני אופטימי ומאמין שהעניין יסתדר. כל הכבוד לפורום! כל הכבוד גם לדפי זהב שמכירים בטעויות ובבעיות ומנסים להשתפר. וכן, יש להם עוד מקום להשתפר. - המשך עידכונים כשיהיו

הוליסטי

New member
עידכון

דפי זהב יצרו קשר ויטפלו בבעיות. אני רוצה לציין בחיוב את איל וענת מדפי זהב. יש לדפי זהב תודעת שירות טובה אך מה לעשות הם די מפשלים. איל אמר שהם מודעים לזה ועובדים על שיפור. בנוסף, הם פיצו אותי בהטבה טובה כך שבאמת אין לי תלונות. (ושוב, יש לפורום הזה את הכוח. כל הכבוד)

למעלה