דף קשר של מנהלי בריתות

omerst

New member
דף קשר של מנהלי בריתות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב,קרה לי לא פעם שהייתי צריך להשיג תא המנהל של הבירת X או את המנהל של הברית Y,אבל,אחרי חיפוש מיגיע בדפים של הפורום,לא הגעתי לאף תוצאה. לפי דעתי,צריך לעשות כאן איזשהוא דף קשר,שיהיה לכל מנהלי הבריתות אותו,בפיפוריט או משהו כזה,והמטרה היא,בעט הצורך,שיהיה איך להשיג את כולם. כל *מנהל ברית* שישרשר לכאן בבקשה את האיסייק ואו את המסנגר שלו. אנא מכם,מי שלא מנהל ברית,אל תגיבו,זה סתם יצור עומס,וימנע בשלב יותר מאוחר,הקפצות. אז אני אתחיל: TheMafia שם:עומר תפקיד:אחד המנהלים,בכל מקרה שקשור לתקיפה ע"י המאפיה>לפנות אלי. איסיקיו: 271845643

b l i p

New member
מנהל בברית TheMafia

שלום. אני מנהל בברית המאפיה, ניתן לפנות אלי בכל נושא... תרגישו חופשיים. איסיקיו: 163236662 מסנג'ר: [email protected]

shalom707

New member
מנהל בברית puma

תפנו אלי בכל מה שאתם רוצים....
פרטים בחתימה...

eyal1990

New member
מנהל ברית macrady

אני מנהל ראשי של ברית macrady קוראים לי אייל ניתן ליצור קשר: איי סי קיו: 278266159 מסנג'ר: [email protected] עם הזמן השירשור יירד, אבל בכל זאת ניתן לו ניסיון

idanushka

New member
רעיון טוב מנהל ברית israelarmy

אז אני מנהל ישראלארמי תפנו אלי בכל מה שאתם צריכים המסנגר שלי [email protected] והאייסיקיו 97703665

fireforge

New member
אני מבקש לא לפנות אלי בבקשות

להכנס לברית :) ב5 דקות שההודעה רשומה 4 אנשים כבר ביקשו :) אני שמח שיש התעניינות בברית אבל לצערי הברית כרגע סגורה לכולם בלי יוצא מהכלל תודה

fireforge

New member
חחחח נתוש אתה מוזמן אבל

לא נראה לי MGH יוותרו עלייך בקלות :) סתם הברית סגורה לכולם !!!

omerst

New member
שתי ההודעות הנ"ל,גם למחוק

(את זאת של ה"אל תכנסו לברית,היס סגורה"-תשאיר בבקשה)

Grizzz

New member
WorldOfWar

אני 'שר חוץ' או 'אחראי לעינייני חוץ' (קשר עם בריתות אחרות וכו') של ברית WorldOfWar איסיקיו 177605858 מסנג'ר: [email protected]

למעלה