דף "ספורט באשדוד" בקישורי הפורום

דף "ספורט באשדוד" בקישורי הפורום

מה יש לנו בדף הקישורים "ספורט באשדוד" של פורום אשדוד? להלן הסקירה
אז קודם כל ישנם קישורים לאתרים אחרים:
מ.ס אשדוד האתר הרשמי מ.ס אשדוד האתר הרשמי
Dolphinim.com אתר האוהדים של מ.ס אשדוד
גלישת גלים באשדוד סקירה על גלישת גלים באשדוד
מועדון "גרצייה" בהנהלת גלינה שוסטין ארבעה דפים (בשלב זה) של תמונות מרהיבות מתחרויות לריקודים סלוניים ולטינו-אמריקאיים בנוסף לאתרים אחרים, הוכנסו לכאן קישורים לדיונים בפורום אשדוד בנושאים הבאים:
אליפות אשדוד בריקודים סלוניים - תיאור התחרות, ופירוט שמות והישגים
מכבי אשדוד כדורסל נשים בחצי הגמר גביע המדינה 2004 - בתוך השרשור נמצא קישור לדיון אחר בפורום אשדוד - על מכבי אשדוד כדורסל נשים בחצי הגמר פלייאוף נשים בליגה העליונה 2003/2
סיפור הטריאתלון באשדוד של zoro5 - סיפור ההתחלה, ופירוט מקצים שונים (בהמשך, בהודעה אחרת בשרשור) תשומת לב רבה קיבל ענף השחייה באשדוד, בגלל הישגיו הרבים:
השחיינית מאשדוד ורד בורוכובסקי - על השתתפותה של ורד באליפויות העולם
שחיינים מאשדוד באליפות ישראל 2003 - תיאור התחרות, ופירוט זמנים, שמות, סגנונות, והישגים (בוגרים ונערים)
שחייני אשדוד (ילדים) באליפות הגילאים חורף 2004 בערד - תיאור התחרות, ופירוט זמנים, שמות, סגנונות, והישגים (ילדים)
שחיני מכבי אשדוד - באליפות ישראל חורף 2004 - תיאור התחרות, ופירוט זמנים, שמות, סגנונות, והישגים (בוגרים ונערים) אני מבקש לציין במיוחד את הדיון העקרוני והאיכותי הבא, עם קישורים רבים בתוכו:
ספורט מקצועני, לא ע"ח כסף ציבורי! - דיון בפורום אשדוד יש לציין, שלא נכנסו לכאן אתרים לא מעודכנים ובאיכות ירודה, אל אף שמאוד הייתי רוצה להכניסם לכאן, למשל, אתר לאתלטיקה קלה באשדוד, אתר להאבקות חופשית באשדוד, ועוד. אם איכותם של האתרים האלה תשתפר והם יעודכנו, הם יוכנסו לדף הזה בשמחה. אם קישור מסוים בדפי הקישורים של הפורום לא עובד - אבקש להודיע לי. עדיין חסרים כאן כמה נושאים מתבקשים מאוד, כמו למשל, סקירת הכנות לאולימפיאדה באתונה של הספורטאים מאשדוד, ובינהם של אלוף העולם בהאבקות - גוצ'ה, ועוד נושאים נוספים. אתם מוזמנים להציע ולכתוב בפורום. שימו לב, חלק מן הקישורים הועברו לדף הזה מ- טאגליינס, והקישור לדף הזה מופיע עכשיו ב- טאגליינס. הערה נוספת: הקישורים בדפי הקישורים בפורום מסודרים לפי א"ב באופן אוטומטי, ולא על פי 'רמת החשיבות' שאנחנו מייחסים להם. בברכה, אריה מלך החיות

zoro5

New member
אריה קבל חח ! מושקע ויפה ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

למעלה