דעתכם על בצק פריך...

סנטינו

New member
דעתכם על בצק פריך...

האם מישהו ניסה להחליף את אבקת השקדים באבקת פיסטוקים? כלומר פיסטוקים טחונים?
אני מחפש שידרוג קל לבצק הסטנדרטי.
מה דעתכן/ם..?
 

bali

New member
מנהל
לא בכל בצק פריך יש שקדים טחונים

ברובם אין, למען האמת.

אני חושבת ששווה לנסות להחליף שקדים טחונים בפיסטוקים טחונים במתכון שיש לך. אמנם יש הבדל בין שקידם לפיסטוקים גם בקושי ושומניות, אבל אם הכמות של השקדים/פיסטוקים לא מאד גדולה, לא נראה לי שזה ישנה הרבה. עוד משהו - הבצק יכול לצאת קצת ירקרק. לא יודעת אם זה יהיה אסתטי, תלוי בשאר מרכיבי הפאי/טארט.
 
למעלה