דעתכם בעיצוב כרטיס ביקור שעשיתי

Knuckles

New member
דעתכם בעיצוב כרטיס ביקור שעשיתי

מה להוריד מה להוסיף מה לשנות מה לצבוע מה להקטין או להגדיל ובקיצור דעתכם:

Knuckles

New member
תודה ותאמת אין לי שמץ אבל

אני יודע שמבחינת איכות הוא טוב יותר מ-JPEG הוא קובץ בעל יותר נפח ובניגוד ל-JPEG הוא תומך בשקיפות, הבעיה היא שוינדוז או אקספלורר, אחד מהם לא תומך בשקיפות של PNG וכל המוסיף הרי זה משובח

yardensachs

New member
תשובה

PNG- שם מלא - Portable Network Graphics מבטאים כמו ping זהו פורמט חדש, אך עם הזמן הוא צובר פופולריות רבה. פורמט PNG שומר על איכות התמונה המקורית בדומה לTIF וBMP אך מאפשר רמת כיווץ חזקה ביותר. במקור נועד הפורמט להחליף את הGIF הישן, בשל הגבלתו ל256 צבעים, ובעיית זכויות היוצרים שתבעו עליו המפתחים. כעת PNG תומך בכל רמת עושר צבעים (8, 24 ואף 48 ביט) ואף מציע רמת כיווץ גבוהה ביותר, או לפחות טובה יותר משל כל פורמט אחר. (בערך כ%30 טוב יותר) יתרונות: כיווץ מצויין, שמירה על איכות. חסרונות: נתמך פחות. כל הזכויות שמורות לגל

desigen

New member
יפה מאוד

לדעתי זה יפה! בכמה אתה מוכר אותו לאיש הזה? אני היתי משנה ת'ציור הזה שבצד שלא יחתך כי זה לא נעים ממש שזה נחתך

Knuckles

New member
תודה ו...

design - יש בעיה עם התמונה היא במקור גם חתוכה, יש לי תמונות אחרות אבל אני חושב שירקות וסירים יותר יפה וממצה את הנושא מרק ירקות (התמונות האחרות) הכבוי - איזה ריווח? זה שבין סלולרי וכתובת?

Knuckles

New member
ולגבי המחיר

אין לי מושג, אף פעם לא גביתי ממישהו כסף מה הקריטריונים, וכמה לדעתכם צריך?

Alkup

New member
החיתוך - תפייד אותו...

אני גם חושב שלא כדאי להשאיר את זה חתוך. אולי פשוט תפייד אותו החוצה (תעשה לו FADE)? כלומר תסמן לו FEATHER ותעלים אותו בצורה הדרגתית, כך שלא יראו את הקטע החתוך, ופשוט יראו את התמונה נמוגה החוצה. זה בעצם לא לשקר, אבל לא להראות את כל האמת... :) אורי.

Knuckles

New member
טוב אז ביצעתי מספר שינויים

התמונה זזה, היא קיבלה פיוד (עפ"י מונחיו של Alkup
) היא עכשיו לא נחתכת אלא נעלמת בהדרגתיות תוך כדי הוספה ומחיקה שאני ביצעתי ועיגלתי בנוסף לא יודע אם זה הפריע כל כך אבל גרמתי לטקסט של המספרי טלפון להקביל אחד לשני על הרווח שבין הטלפונים לכתובת אני לא מוותר הצל של התמונה היה במרחק 2 ב-120 מעלות, עכשיו הוא במרחק 0 עם לא משנה כמה מעלות תגובתכם:

Alkup

New member
איפה?

אני מנסה להסתכל עכשיו על הגרסא הראשונה והחתוכה ובמקביל על החדשה. או שהתמונה במקור היא לא חתוכה, או שערכת את כל ההמשך של הירקות שהיו חתוכים או שפיידת את זה כ"כ טוב עד שלא שמים לב שהירקות לא מלאים... מה עשית?!

Knuckles

New member
המקורית היתה חתוכה

תראה, מדובר פה בירקות מאוד קטנים ועגולים ככה שלא צריך להיות גאון בשביל להשלים את הקטע החתוך של הירקות, השלמתי פלוס פיוד ואם כל כך מפריע לאנשים פה הפונט, אני אשנה, ותודה רק עכשיו שמתי לב לפסיק שלא ממוקם טוב, אתה לא יודע עד כמה דברים כאלה מפריעים לי ובכל זאת לא שמתי לב

yonco

New member
דעתי

לא כל כך אהבתי את הפונט שבו השתמשת לכותרת... לדעתי עדיף לך כתב דפוס אבל אם אתה מעדיף כתב יד אז לא את זה... סך הכל הכרטיס יפה מאוד, בעיקר אחרי שעשית פייד. שים לב שבשורת הכתובת רשמת "שדרות דגניה 14 ,תל - אביב" ונראה לי שכדאי לך לתקן ל"שדרות דגניה 14, תל-אביב". בהצלחה

Knuckles

New member
שיניתי את הפונט למהודר יותר

אולי יותר מתאים לגורמה... אני מקווה שאחרי השינוי, הכרטיס יצא לאור, הכל תלוי בכם
תגובתכם:

Knuckles

New member
התמונה המקורית יותר גדולה ו...

אתה רומז לכך שאתה רואה פיקסול? ואולי אני פשוט לא מבין את השאלה שלך

למעלה