דעתי בהתבסס על תקצירי פרקים 69,70

barak142

New member
דעתי בהתבסס על תקצירי פרקים 69,70../images/Emo58.gif

לדעתי,בקשר לעלילה של רינגו ונועה לפי פרקים 69-70 נועה ודני יתנשקו או שיקרה ביניהם משו רומנטי או בסגנוון... מכיון שבפרק 69 רשום שנועה מנחמת את דני ..ובפרק 70 רשום דני ונועה מנסים להבין מה קרה..ומידע קודם בשיר שלנו/דני הוליווד זה מתבקש מכיוון שנועה פגועה מרינגו על הנשיקה...רננה פגועה מדני על הנשיקה..ובנוסף -רינגו רוצה להפתיע את נועה בחתונה ומה יותר מתבקש וצפוי שהוא יראה אותם ביחד או שייודע לו משו לגבי זה..ובסדרה הזו הכל כלכך צפוי וידוע מראש אז נראלי שזה מה שהולך לקרות בהמשך עם נועה רינגו ודני..למרות שנועה היא לא אדם שיילך ויעשה דבר כזה..אבל זה לדעתי זה נורא מתבקש חח.. מה דעתכם?הגיוני?לא הגיוני?דעות אחרות.?

ש י ר ד ן

New member
האמת שקשה לי להאמין שזה מה שיקרה

למרות שזה באמת מתבקש ואני די מחכה לזה מתחילת העונה הראשונה XD כמו שהיה ברור שבאיזשהו שלב נועה ונחי יהיו ביחד :p אני יכולה לראות את זה קורה, וברור שרינגו יכעס ונועה תזכיר לו את תקרית מיה בעונה הקודמת... יהיה דווקא נחמד אם זה יקרה :)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo58.gif מעליי >< ההודעה הזו היא לא ספוילר!

שמתם לב שלאורי גרוס יש איזה משהו עם השם נועה? זה השם היחיד שיש גם בהשיר שלנו וגם בדני הוליווד, חוץ מאודי שניר כמובן שפרט לרן דנקר הוא היחיד שהיה גם בהש"ש וגם בד"ה - ועוד באותו שם! XD

odel123345

New member
מבחינת הכותבים של הסדרה של הגיוני אבל מבחינת

הדמויות - לא ממש . לפי איך שהכרנו את נועה היא לא תלך ותתנשק עם מישהו אחר חוץ מרינגו , אבל גם ככה הכותבים רגילים לעשות את זה אז יש מצב שזה יקרה . בכל אופן אני מאוד אתאכזב אם זה יקרה, יש גם ככה מספיק משולשי אהבה [עופרה,מושיקו ,אוסי ,רננה \ מושיקו , דני ,רננה \ עופרה , מושיקו ,דני \נועה ,רינגו , וזאת מטרי פויזן\מיה ,עופר,מייקל\מייקל ,עופר ,ברנר ]. יש עוד אבל נראלי שהבנתם תעיקרון

MrHyde1

New member
אני לא חושב ../images/Emo58.gif

לדעתי נועה ודני מנסים להבין מה קרה שמושיקו ורננה שוב כועסים על דני, או איך קלטת של דניאלה ודני הגיעה אליהם.

למעלה