דעה שצצה בראשי

ו ר ו ד ה

New member
דעה שצצה בראשי

הרבה ספרים נכתבו על איך להרגיש טוב, איך להגיע לאושר פנימי מלא, הכותבים מפורסמים וכמובן שלא מפסיקות להגיע אל הכותבים מכתבי תודה על השינוי שנעשה בחיי הקוראים מאז שהם שמעו\קראו את מה שהמחברים אומרים. לפעמים אני מוצאת סתירות במה שכותב אחד למה שכותב אחר, אני מתארת לעצמי שכל אחד והדרך שלו.. אבל מה יקרה אם נשלב בין 2 הגישות? אם ניקח קצת מפה ומפה? זה ישנה משהו? אם אחד אומקר לא לחשוב על העבר כי זה בזבוז זמן מיותר והשני אומר שהעבר זה חשוב וצריך להבין את כל מה שעשינו וכל מה קרה ולחזור ולחפור שם כדי להסיק מסקנות לחזור לעבר או לא? אם למישהו יש טראומה בעבר,הוא אמור לא לחזור אליה? אם הוא לא יחזור, איך הוא יפתור? זה רק מקרה ספציפי, אני פשוט לא יודעת איזו גישה לקחת וכשאני קוראת על סתירות- אין לי מושג מה להחליט...

ו ר ו ד ה

New member
../images/Emo13.gif אם ככה, האם יש פתרון?

מתקרבת ל18 שלי.. כשיש סתירות אני לא בטוחה שמה שכותבים, אני מפחדת שאם אני אלך בגישה X יכול להיות שגישה Y נכונה ,אז בעצם אני לא יודעת במה לבחור כי מצד אחד אני לא רוצה להרוס את הטכניקה הגאונית של כותב X, אבל אני גם לא יכולה להיות בטוחה שזה הדבר הנכון, כי אם כן...למה כותב Y אומר משהו שונה?

זה פשוט

אנחנו אנשים שונים, עם התנסויות שונות ולכן גם דיעות שונות. את הדיעה שלך לגבי העניין תוכלי לגבש לאחר שתתנסי בו. "עיצות", אינן הדבר האמיתי. רק ההתנסות היא זו שתגיד לך מה מתאים לך...

ו ר ו ד ה

New member
מה שאומר ש..

אין דרך אחת נכונה לגבי כולם? ושצריך לנסות ולטעות כעדי למצוא את הדרך המתאימה לכל אחד? תודה רבה

למעלה