דן חסמה העלאת פוסטים לפייסבוק שלה

מצב
הנושא נעול.

js man

New member

מישהו יודע למה?

לי יש כמה השערות:
1. העלו שם תלונות קשות וצילומים של נהגים, מה שמסכן אותם בתביעת לשון הרע
2. חוסר יכולת לתת מענה מספק בפייסבוק מלבד התגובות הגנריות "קיבלנו את תלונתך ונעביר אותה למחלקה הרלוונטית" כמו שהם אהבו לענות
3. התקבלה החלטה לא לחשוף את הכביסה המלוכלכת, שאם זה אכן כך - זו טעות גדולה.

אגב ל"קווים" אין בכלל דף בפייסבוק ודי ברור למה. ביום שהם יפתחו כזה - שרתי פייסבוק יקרסו מעומס של תלונות וטרוניות שהצטברו וממשיכים להיערם ובכמויות, אני מניח שצוקרברג הזהיר אותם מראש שלא יעזו לחשוב על זה אפילו

droriko

New member
עזוב אותך דן וקוים

מישהו יודע למה?

לי יש כמה השערות:
1. העלו שם תלונות קשות וצילומים של נהגים, מה שמסכן אותם בתביעת לשון הרע
2. חוסר יכולת לתת מענה מספק בפייסבוק מלבד התגובות הגנריות "קיבלנו את תלונתך ונעביר אותה למחלקה הרלוונטית" כמו שהם אהבו לענות
3. התקבלה החלטה לא לחשוף את הכביסה המלוכלכת, שאם זה אכן כך - זו טעות גדולה.

אגב ל"קווים" אין בכלל דף בפייסבוק ודי ברור למה. ביום שהם יפתחו כזה - שרתי פייסבוק יקרסו מעומס של תלונות וטרוניות שהצטברו וממשיכים להיערם ובכמויות, אני מניח שצוקרברג הזהיר אותם מראש שלא יעזו לחשוב על זה אפילו
עזוב אותך דן וקוים
למה למשרד התחבורה אין עמוד פייסבוק? אני אגיד לך למה,כי הם יודעים שהדף יקרוס מרוב תלונות. זאת אותה הסיבה שלמשרד הזה אין קו טלפון ישיר שאפשר להתקשר בשביל תלונות וכדומה. יש לך תלונה? שלח לנו מייל כדי להגדיל עוד קצת את הדואר זבל שלנו. לדעתי זה המשרד היחיד בממשלה שאין בו נגישות לציבור.

למשרד התחבורה יש דף פייסבוק

עזוב אותך דן וקוים
למה למשרד התחבורה אין עמוד פייסבוק? אני אגיד לך למה,כי הם יודעים שהדף יקרוס מרוב תלונות. זאת אותה הסיבה שלמשרד הזה אין קו טלפון ישיר שאפשר להתקשר בשביל תלונות וכדומה. יש לך תלונה? שלח לנו מייל כדי להגדיל עוד קצת את הדואר זבל שלנו. לדעתי זה המשרד היחיד בממשלה שאין בו נגישות לציבור.
למשרד התחבורה יש דף פייסבוק

אשרי1987

New member
משרד התחבורה הוא משרד עם אנשים חסרי אחריות

להעלות פוסט כלומר
משרד התחבורה הוא משרד עם אנשים חסרי אחריות
ועם שר חסר אחריות העומד בראשו,שהם להודות בטעות לא יסכימו לעשות לעולם
מאז 2010 יתקבלו החלטות חסרות אחריות ע"י משרד התחבורה
1.צי אוטובוסים בינעירוני לקוים 47,90 של מטרופולין ברגע שקוים אלו הועברו למטרופולין מחברת דן
2.ביטול קוים ברפורמה מבלי שנתנו להם חלופות לקטעים חשובים או לחילופין שעשו זאת בצורה עקומה
א.ביטול קו 35 הביא לכך שבמשך תקופה הקישור הישיר היחיד מאזור התחנה המרכזית לתל השומר
היה באמצעות קו 70 האיטי בהרבה,ורק במרץ 2012 בפעימת התיקונים האורך קו 104 לתל השומר
(וקו 139 בוטל) ,זה אומנם הביא חיבור יותר מהיר מקו 70 מתמח"ת לתה"ש אך יצרו קו מפלצתי
ובנוסף הוא לא נוסע שכפי שנסע קו 35
ב.ביטול קו 30 הביא בפעימות התיקונים לסרבול קו 31

מצב
הנושא נעול.
למעלה