דמי הבראה

מצב
הנושא נעול.

מ ל י 2 2 0

New member
דמי הבראה

דמי הבראה
כבר שאלתי לפני כמה ימים וקיבלתי תשובה, אני רוצה להוסיף שאלה ואני לא מצליחה "להקפיץ" את השאלה המקורית. אני אשאל מתחילה: אני עובדת בחצי משרה 4 שעות ביום תמורת 25 ש"ח לשעה חמש ימים בשבוע. המשכורת שלי בסביבות 2000 ש"ח. יש לי וותק של שלוש שנים ושמונה חודשים. איך אני מחשבת כמה מגיע לי דמי הבראה? מחר אני אדבר עם הבוס שלי ואני לא רוצה שהוא יסובב אותי. אני רוצה לדעת מה מגיע לי לפני שאני מדברת איתו.

מי שעובד משרה מלאה זכאי ל-5 ימי

דמי הבראה
כבר שאלתי לפני כמה ימים וקיבלתי תשובה, אני רוצה להוסיף שאלה ואני לא מצליחה "להקפיץ" את השאלה המקורית. אני אשאל מתחילה: אני עובדת בחצי משרה 4 שעות ביום תמורת 25 ש"ח לשעה חמש ימים בשבוע. המשכורת שלי בסביבות 2000 ש"ח. יש לי וותק של שלוש שנים ושמונה חודשים. איך אני מחשבת כמה מגיע לי דמי הבראה? מחר אני אדבר עם הבוס שלי ואני לא רוצה שהוא יסובב אותי. אני רוצה לדעת מה מגיע לי לפני שאני מדברת איתו.
הבראה בגין שנת עבודתו הראשונה. הגמול עבור כל יום הבראה הוא 307ש"ח. היינו הבראה במשרה מלאה = 1535ש"ח. חצי משרה = חצי מ-1535ש"ח = 767.5 ש"ח. שימי לב, דמי הבראה נקבעים לפי ותק. אם את עובדת מעל שנה, אנא צייני זאת. כמו כן, אם אינך עובדת שנה, אינך זכאית לדמי הבראה.

מ ל י 2 2 0

New member
אני עובדת בחצי משרה, במשך שלוש שנים

הבראה בגין שנת עבודתו הראשונה. הגמול עבור כל יום הבראה הוא 307ש"ח. היינו הבראה במשרה מלאה = 1535ש"ח. חצי משרה = חצי מ-1535ש"ח = 767.5 ש"ח. שימי לב, דמי הבראה נקבעים לפי ותק. אם את עובדת מעל שנה, אנא צייני זאת. כמו כן, אם אינך עובדת שנה, אינך זכאית לדמי הבראה.
אני עובדת בחצי משרה, במשך שלוש שנים
ושמונה חודשים.

חבל.

לא קיבלתי, אבל לא חשבתי לבקש על
העבר. הבוס שלי מאוד בסדר בשאר הדברים. חשבתי לדבר איתו רק על השנה (כלומר להתחיל השנה)
חבל.
להלן דמי ההבראה שמגיעים לך: שנה אחת לעבודה - 5 ימים * 307ש"ח שנה שניה + שלישית - 6 ימים * 307 ש"ח מהשנה הרביעית עד לעשירית - 7 ימים * 307 ש"ח. את הסכומים את צריכה לחלק לשניים מאחר ואת עובדת חצי משרה. תדרשי מה שאת רוצה רק תזכרי שאם יסתיימו יחסי עובד מעביד ואז תחליטי שאת רוצה לתבוע דמי הבראה - תוכלי לתבוע רק בגין השנתיים האחרונות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה