דמי הבראה

מצב
הנושא נעול.
דמי הבראה

דמי הבראה
האם עובד כ"א שעובד שנה במשרה מלאה זכאי לדמי הבראה ואם כן באיזה סכום ? תודה לעונים !

שיר ורד

New member
אסור לזרוק סוללה ריקה לאשפה

דמי הבראה
האם עובד כ"א שעובד שנה במשרה מלאה זכאי לדמי הבראה ואם כן באיזה סכום ? תודה לעונים !
יש למסור אותה באחת מנקודות האיסוף לסוללות , משם היא צריכ הלהיות מועברת לאתר לפסולת רעילה ברמת חובב.

בחפץ חשוד אסור לגעת וגם אסור

יש למסור אותה באחת מנקודות האיסוף לסוללות , משם היא צריכ הלהיות מועברת לאתר לפסולת רעילה ברמת חובב.
בחפץ חשוד אסור לגעת וגם אסור
להתקרב. אין לזרוק זבל מחלון המכונית. סיגריות זה מסוכן. אפשר עוד?, זה דווקא נחמד. שיר, הכל בסדר???? תודה, אני בוכה מצחוק.

אני פשוט חייבת לדעת איפה ענית את

אני פשוט חייבת לדעת איפה ענית את
התשובה בעניין דמי הבראה?!

רק עכשיו נפל לי האסימון!!!!!!

אני כבר שעה בוכה מצחוק כי חשבתי שהתבלבלה לך התשובה ושענית במקום הלא נכון. רק עכשיו אני מבינה שזה בגלל שם המשתמש שלה. אוף, חבל שהבנתי.

שיר ורד

New member
כמובן

אני כבר שעה בוכה מצחוק כי חשבתי שהתבלבלה לך התשובה ושענית במקום הלא נכון. רק עכשיו אני מבינה שזה בגלל שם המשתמש שלה. אוף, חבל שהבנתי.
כמובן
היה כאן צרוף מקרים של שם משתמש מיוחד ושאלה כפולה. אז פעם אחת עניתי ברצינות ובשניה ....

בהחלט זכאי!

דמי הבראה
בהחלט זכאי!
זכאי ל-5 ימי הבראה * 307 ש"ח ליום הבראה. ולכל מי שתוהה למה לא 306 ש"ח ליום - אז זה בגלל שהיה עידכון ביולי 2005.

מצב
הנושא נעול.
למעלה