דמי הבראה שלא שולמו

מצב
הנושא נעול.

ommerkarni

New member
דמי הבראה שלא שולמו

דמי הבראה שלא שולמו
אני שכיר בחברה. המעביד לא שילם לי ולשאר העובדים את דמי ההבראה לשנת 2004 בדחיות ותירוצים שונים. לפני חודשיים הוא שילם מחצית מהסכום. הוא טוען שמותר לו לשלם כשמתחשק לו. האם הוא צודק? האם זה חוקי? עד מתי מותר לדחות את תשלום דמי ההבראה? והאם עליו לשלם ריבית על הדחייה? תודה רבה

Che guevera

New member
דמי הבראה

דמי הבראה שלא שולמו
אני שכיר בחברה. המעביד לא שילם לי ולשאר העובדים את דמי ההבראה לשנת 2004 בדחיות ותירוצים שונים. לפני חודשיים הוא שילם מחצית מהסכום. הוא טוען שמותר לו לשלם כשמתחשק לו. האם הוא צודק? האם זה חוקי? עד מתי מותר לדחות את תשלום דמי ההבראה? והאם עליו לשלם ריבית על הדחייה? תודה רבה
דמי הבראה
אם אתה עובד באחד המגזרים שהסכמים בין ההסתדרות והמעסיקים תקפים להלן ההסכם: תשלום דמי ההבראה ל-2005 יבוצע במועדים הבאים שני שליש מדמי ההבראה ישולמו במועד הרגיל-דהינו,במשכורת חודש יוני שליש ידחה וישולם עד חודש פברואר 2006

Che guevera

New member
דמי ההבראה

דמי הבראה
אם אתה עובד באחד המגזרים שהסכמים בין ההסתדרות והמעסיקים תקפים להלן ההסכם: תשלום דמי ההבראה ל-2005 יבוצע במועדים הבאים שני שליש מדמי ההבראה ישולמו במועד הרגיל-דהינו,במשכורת חודש יוני שליש ידחה וישולם עד חודש פברואר 2006
דמי ההבראה
דמי הבראה

אני חולקת על התשובה שניתנה לך עד כה

דמי הבראה שלא שולמו
אני חולקת על התשובה שניתנה לך עד כה
דמי הבראה נהוג לשלם בחודשי הקיץ אבל זו ממש לא חובה. מקומות רבים נוהגים לשלם את הסכום בתשלומים, או בחודש אחר במהלך השנה - כל אופציה היא חוקית ותקפה, כל עוד בסופו של דבר משולמים לעובד דמי הבראה. אם חלפה יותר משנה מאז שולמו לכם דמי ההבראה לאחרונה, אני ממליצה לפנות למעסיק ולהתריאה כי באם הם לא ישולמו באופן מידי, אתם תתבעו את הסכום בביה"ד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה