דמי הבראה, האם זה במקום ימי חופשה?

מצב
הנושא נעול.

מ ל י 2 2 0

New member

מהם בדיוק ימי החופשה בתשלום שמגיעים לי? אני עובדת לפי שעות- 20 שעות בשבוע. תמורת 25 ש"ח לשעה. אני עובדת באותו מקום כבר שלוש שנים ושמונה חודשים. עד היום ידעתי שמגיע לי בערך יום חופש לחודש עבודה, נכון? האם זה במקום הדמי הבראה?

חיה לזר

New member
דמי הבראה

מהם בדיוק ימי החופשה בתשלום שמגיעים לי? אני עובדת לפי שעות- 20 שעות בשבוע. תמורת 25 ש"ח לשעה. אני עובדת באותו מקום כבר שלוש שנים ושמונה חודשים. עד היום ידעתי שמגיע לי בערך יום חופש לחודש עבודה, נכון? האם זה במקום הדמי הבראה?
דמי הבראה
את זכאית לדמי הבראה כמו כל עובד אחר במדינה. חישוב דמי ההבראה יהיה באופן יחסי לחלקיות המשרה שלך. אורכו של שבוע עבודה במשרה חלקית מוגבל ל-43 שעות, ולכן יש לחשב את דמי ההבראה בהתאם לוותק שלך (כמפורט להלן) שנת ותק אחת - 5 ימי הבראה 2-3 שנות ותק - 6 ימי הבראה 4-10 שנות ותק - 7 ימי הבראה להכפיל ולחלק בהתאם כאשר עבור כל יום הבראה מגיע לך סך של 306 ש"ח נ.ב., אין לדמי ההבראה קשר לימי החופשה

מ ל י 2 2 0

New member
תודה רבה, ואיך מחשבים ימי חופשה ?

דמי הבראה
את זכאית לדמי הבראה כמו כל עובד אחר במדינה. חישוב דמי ההבראה יהיה באופן יחסי לחלקיות המשרה שלך. אורכו של שבוע עבודה במשרה חלקית מוגבל ל-43 שעות, ולכן יש לחשב את דמי ההבראה בהתאם לוותק שלך (כמפורט להלן) שנת ותק אחת - 5 ימי הבראה 2-3 שנות ותק - 6 ימי הבראה 4-10 שנות ותק - 7 ימי הבראה להכפיל ולחלק בהתאם כאשר עבור כל יום הבראה מגיע לך סך של 306 ש"ח נ.ב., אין לדמי ההבראה קשר לימי החופשה
הכוונה לימי חופשה בתשלום.

את זכאית ל-10 ימי חופשה בתשלום

הכוונה לימי חופשה בתשלום.
את זכאית ל-10 ימי חופשה בתשלום
בתום שנת העבודה הראשונה שלך. יום חופש יחושב עפ"י השכר שלך: שכר לחודש לחלק למספר ימי העבודה בחודש. ועוד תוספת קטנה לימי ההבראה: יום הבראה = 307ש"ח יש להכפיל זאת בחמישה ימים שהם סך הימים להם את זכאית עם תום שנת העבודה הראשונה שלך.

מ ל י 2 2 0

New member
שאלה נוספת לאחר שקצת התבלבלתי

שאלה נוספת לאחר שקצת התבלבלתי
אמרו לי משחשבים את זה לפי 45% מהמשכורת שלי. (המשכורת שלי 2000 ש"ח אז 45% זה 900 ש"ח) אז מה נכון? אם זה לפי וותק= שלוש שנים וותק זה 6 ימים כפול 307 ש"ח. יש הבדל משמעותי בכסף זה 1800 ש"ח בערך וזה 900 ש"ח בערך. מחר הראשון לשמיני ואני הולכת לדבר עם הבוס שלי על זה, אני לא רוצה שהוא יסובב אותי, אני רוצה לדעת עוד קודם מה מגיע לי. אני אשמח אם תענו לי תשובה עוד היום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה