דמי אבטלה

מצב
הנושא נעול.

shampo1

New member
דמי אבטלה

דמי אבטלה
לצערי הרב פיטרו אותי היום. אני עובדת במשרה זו כחצי שנה (משרה מלאה) ולפני כן פיטרו אותי מעבודה אחרת שבה עבדתי כשנה וחודש (משרה מלאה). יש לי תלושים והופרש סכום לביטוח הלאומי בכל אחת מהמשרות בהן עבדתי. ברצוני לדעת אם אני זכאית לדמי אבטלה ואם כן למי אני אמורה לפנות קודם, לביטוח הלאומי או ללשכת התעסוקה? אשמח אם תשיבו לי בהקדם. תודה רבה ולילה טוב!

שיר ורד

New member
על פי הנתונים שמסרת

דמי אבטלה
לצערי הרב פיטרו אותי היום. אני עובדת במשרה זו כחצי שנה (משרה מלאה) ולפני כן פיטרו אותי מעבודה אחרת שבה עבדתי כשנה וחודש (משרה מלאה). יש לי תלושים והופרש סכום לביטוח הלאומי בכל אחת מהמשרות בהן עבדתי. ברצוני לדעת אם אני זכאית לדמי אבטלה ואם כן למי אני אמורה לפנות קודם, לביטוח הלאומי או ללשכת התעסוקה? אשמח אם תשיבו לי בהקדם. תודה רבה ולילה טוב!
על פי הנתונים שמסרת
את זכאית לקבל דמי אבטלה. עלייך להתיצב תחילה בלשכת התעסוקה.

shampo1

New member
בעיה נוספת, בתלושים של העבודה....

על פי הנתונים שמסרת
את זכאית לקבל דמי אבטלה. עלייך להתיצב תחילה בלשכת התעסוקה.
הנוכחית מאחר ואני עובדת על משכורת גלובלית לא מצויין לי מס' הימים שעבדתי אלא רק רק סכום הברוטו והנטו. האם זה מהווה בעיה כלשהי עבורי? אם כן, מה אני אמורה לעשות?

לא משנה. גשי ללשכה.

הנוכחית מאחר ואני עובדת על משכורת גלובלית לא מצויין לי מס' הימים שעבדתי אלא רק רק סכום הברוטו והנטו. האם זה מהווה בעיה כלשהי עבורי? אם כן, מה אני אמורה לעשות?
לא משנה. גשי ללשכה.

שיר ורד

New member
כדי למנוע בעיות

כדי למנוע בעיות
רצוי להחתים את חשב השכר/מנהל החשבונות של החברה על טופס הבקשה לדמי אבטלה שמגישים לביטוח הלאומי. על הטופס יש לפרט את מספר ימי העבודה בכל חודש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה