דמי אבטלה אחרי חצי שנה

מצב
הנושא נעול.

תכלת7

New member
דמי אבטלה אחרי חצי שנה

דמי אבטלה אחרי חצי שנה
שלום קיבלתי דמי אבטלה לפני כחצי שנה למשך חודשיים. מצאתי עבודה והיא הסתיימה ( מדובר בפרויקט נסיוני שהופסק ) . שאלתי- האם אוכל לקבל שוב דמי אבטלה? יש לי מכתב הפסקת עבודה. יש לציין כי עבדתי שם 4 חודשים בלבד. האם אוכל לפחות לקבל את החודש הנוסף המגיע לי ( קיבלתי חודשיים ובגילי משלמים 3 חודשים ? ) אשמח לכל תשובה תכלת.

כל תשובה?

דמי אבטלה אחרי חצי שנה
שלום קיבלתי דמי אבטלה לפני כחצי שנה למשך חודשיים. מצאתי עבודה והיא הסתיימה ( מדובר בפרויקט נסיוני שהופסק ) . שאלתי- האם אוכל לקבל שוב דמי אבטלה? יש לי מכתב הפסקת עבודה. יש לציין כי עבדתי שם 4 חודשים בלבד. האם אוכל לפחות לקבל את החודש הנוסף המגיע לי ( קיבלתי חודשיים ובגילי משלמים 3 חודשים ? ) אשמח לכל תשובה תכלת.
כל תשובה?
לדעתי - כן.

שיר ורד

New member
כן, בודאי

דמי אבטלה אחרי חצי שנה
כן, בודאי
מרגע שנקבעה זכאותך לקבלת דמי אבטלה, הזכאות תקפה למשך שנה. כלומר, אם קבלת דמי אבטלה לחודשיים ונותרה לך יתרה של חודש אבטלה לא מנוצלת ושוב אינך עובד, תוכל להמשיך ולנצל חודש זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה