דלקת חניכיים?

דלקת חניכיים?

שלום, אני בהריון (סוף חודש שביעי) ובערך מחודש חמישי התפתחה אצלי דלקת חניכיים חריפה. לא מציעים לי כל טיפול קונבונציונלי מלבד צחצוח אינטנסיבי שלא עוזר. האם באמת אין מה לעשות עם זה חוץ מלסבול מכאבים ודימומים כל הזמן? אני עוד רוצה להניק אז בכלל מדובר על חודשים של סבל...

בוקר טוב לך שושן ../images/Emo140.gif

נקווה כי בעזרת עצותינו - יעברו החודשיים הנותרים להריונך בשעה טובה, ללא יסורי-שיניים: מתוך מילון המונחים שלנו (ולא סיננתי את שאינו שייך למקרה הספציפי שלך) 1. חניכיים כאב ודלקת : 1. אלוורה מורחים על החניכיים הכאב עובר לא קורה כלום אם בולעים מעט 2.שטיפה במי מלח 3.לגרגר מים עם מרווה שהורתחה. 4.ללעוס נענע או ציפורן להרחיקת ריח לא נעים כתוצאה מהדלקת 5.דבש חרובים לכאבי צמיחת שיניים,פטרת בלשון,וכאבי חניכיים. 6.להרבות בשטיפת הפה בתערובת של בבונג ומרווה 7.גרגור במי לימון ומי מלח מצויין! 8.לדימום[הנובע מחום]מהחניכיים צמחים שעוצרים דימום כמו:תרד,עלי סלק סלרי חסה 9.זוטה לבנה לחלוט 5 חופנים 10 דקות בליטר מים,לגרגר 2 דקות רצוף 10.שלוש כפות קליפת רימון כתושה וחלוטה ב-2 כוסות מים,לגרגר. בנוסף אני מאוד ממליצה על "תרופת סבתא לסבתות מודרניות"
ישנו מכשיר נ פ ל א המצאה גאונית לאחר מברשת השיניים החשמלית, הוא נקרא Water pick זהו מכשיר חשמלי, עם מיכל מים וצינורית בעלת פתח קטן, המתיז זרם מים חזק בין השיניים בחניכיים ואל תוכן ומוציא כל זכר של שאריות מזון. בנוסף הוא עושה עיסוי מעולה לכל חלל הפה ולמרווחים בין השן לחניכיים. אותי אישית הוא הציל אינספור פעמים מדלקות חריפות, מניקוי עמוק וכו'. ניתן להוסיף למים מי פה או מלח או שניהם. ניתן להשיגו בוורסיות שונות כמעט בכל בית מרקחת או סופרפארם. שיהיה בשעה טובה שושן. והרבה בריאות

רגע...יש לי עוד משו../images/Emo140.gif

שיננית? ניקוי עמוק? החלפת רופא שיניים? בנוסף יש לזכור כי ה"פה" כולל גם את הלשון, הלחיים, וכל מה שבינהם, לכן טיפול בשיניים בלבד אינו יעיל במיוחד. בנוסף, למכשיר קוראים: Waterpik ולא כפי שציינתי קודם. מקווה שיכנסו לכאן המומחיות / ים לצמחי מרפא ויוסיפו מהשכלתם. זהו בנתיים.

תודה רבה ברבורה

שיננית - הייתי כבר וחוזרת כל חודש עכשיו. שוב, לא יכולה להגיד שמרגישה שינוי. להחליף רופא סתם לא נראה לי הגיוני, כי באמת, מה כבר אפשר לתת לאשה בהריון?
הם הציעו איזה פתרון כירורגי שנשמע זוועה (דימום של 24 שעות + הנגעים חוזרים אחרי כמה שבועות) וגם לא נשמע לי אידיאלי בהריון. מכת האדרנלין שהעובר יקבל מהפחד והכאב שלי בטח לא יעשו לו טוב. תודה רבה על ההמלצה על המכשיר והשטיפות למיניהן. אני אחכה לעוד תגובות ואנסה מים עם מלח / מלח לימון שזה מה שיש בבית כרגע..

מברשת שיניים חשמלית- אחד הדברים היותר טובים

שקרו לשיניים שלי. [הנטענת, לא הזו שפועלת על בטריות- אי אפשר להשוות בכלל בעוצמה] חשוב להקפיד לעשות עיסוי לחניכיים בעזרת המברשת.

באמת עושה שינוי?

אני משתמשת בעצת השיננית כבר שבועיים בערך וחוץ מלהרעיד לי את השיניים ולעשות את הרעש המעצבן הזה אני לא מרגישה שום הבדל. תוך כמה זמן ראית שיפור?

ואגב- כמה זמן את מצחצחת בכל פעם?

צריך לצחצח טוב את החניכיים, ולהמשיך גם כשיורד דם וכואב. [מכירה אתזה.. לא נעים, אבל חייבים]

היא נטענת, ומצחצחת לפחות 5 דקות

לא ממש כואב בזמן הצחצוח, סתם מציק, איכשהו הזמזום והרטט מסיחים את דעתי מהכאב
והדימום - טוב התרגלתי שאני נראית כמו דרקולה כל פעם ושהאמבטיה נראית כמו שדה קטל. משתמשת גם בפרדונטקס שהמליצו עליה. ועדיין לא מרגישה שיפור. כנראה ההורמונים שמתשגעים מההריון עושים קונטרה לטיפול.

0 אור 0

New member
אם את במצב של דימום אז חשוב לשטוף עם מי מלח

תשטפי כמה פעמים ביום - גם אחרי הצמצוח וגם אחרי כל ארוחה ובאמצע אם את חשה אי נוחות. זה הכי פשוט, הכי זול אבל הכי אפקטיבי (המתכון זה להמיס מלח במים רותחים ולתת לזה להתקרר) וכמובן חשוב להגיע גם לחיבור בין החניכים לשיניים - יש למברשת החשמלית מברשת דקה במיוחד לצורך זה - וגם לנקות עם מברשת דקה בין השיניים (זו שנראית כמו מברשת לניקוי בקבוקים), כי אחרת הניקוי רק חיצוני ולא מגיע למקורות הבעיה

למעלה