דלורית האיש והאגדה
אחה"צ נפלא לפורום וחבריו! רציתי קצת להתחבט בסוגיית הדלורית ואשמח לשיתוף פעולה וקצת תוספת ידע. אני אתחיל בבחירת הדלורית. האם מישהו חוץ ממני שם לב עד כמה קשה למצוא דלורית שהיא ממש מתוקה? נראה לי שהכל טמון בגוון שלה. נראה לי שגיליתי את הטריק - העניין הוא לבחור דלוריות יחסית קטנות כאשר צבעם יותר נוטה לחום מאשר לכתום (מה שאומר שהבפנוכו יותר מתוק) ויש לשים לב שהיא קשה ואין בקצה העליון שלה פסים ירוקים כי אז היא לא מספיק בשלה. לדוגמא, היום בשיטה הזו בחרתי דלורית שהיתה מתוקה ברמה בטטית משהו וזה הכי טוב, אין מה להוסיף רק לזרוק למיקרו ולאכול (אח כמה שהיא היתה מתוקה...). הסוגייה השניה היא הערך הפחמימתי שלה. זה נחשב לפחמימות כי אחרי שאני אוכלת כמויות גדולות אני בכלל לא מרגישה שאכלתי משהו - כמובן שזה לגמרי שונה מבטטה שהיא ממלאת בטירוף ומשביעה. הסוגייה השלישית היא הערך הקלורי. מישהו יודע בעצם מה הערך הקלורי של הדבר? התחלתי להתעמק בעניין אחרי שאכלתי דלורית שמשקל 500 גר' מה שנקרא "על הדרך" - תעסוקה לפה.. טוב, מי יכול לעשות סדר בבלאגן. אני בטוחה שיש לדלורית המון מה להציע..
אחה"צ נפלא לפורום וחבריו! רציתי קצת להתחבט בסוגיית הדלורית ואשמח לשיתוף פעולה וקצת תוספת ידע. אני אתחיל בבחירת הדלורית. האם מישהו חוץ ממני שם לב עד כמה קשה למצוא דלורית שהיא ממש מתוקה? נראה לי שהכל טמון בגוון שלה. נראה לי שגיליתי את הטריק - העניין הוא לבחור דלוריות יחסית קטנות כאשר צבעם יותר נוטה לחום מאשר לכתום (מה שאומר שהבפנוכו יותר מתוק) ויש לשים לב שהיא קשה ואין בקצה העליון שלה פסים ירוקים כי אז היא לא מספיק בשלה. לדוגמא, היום בשיטה הזו בחרתי דלורית שהיתה מתוקה ברמה בטטית משהו וזה הכי טוב, אין מה להוסיף רק לזרוק למיקרו ולאכול (אח כמה שהיא היתה מתוקה...). הסוגייה השניה היא הערך הפחמימתי שלה. זה נחשב לפחמימות כי אחרי שאני אוכלת כמויות גדולות אני בכלל לא מרגישה שאכלתי משהו - כמובן שזה לגמרי שונה מבטטה שהיא ממלאת בטירוף ומשביעה. הסוגייה השלישית היא הערך הקלורי. מישהו יודע בעצם מה הערך הקלורי של הדבר? התחלתי להתעמק בעניין אחרי שאכלתי דלורית שמשקל 500 גר' מה שנקרא "על הדרך" - תעסוקה לפה.. טוב, מי יכול לעשות סדר בבלאגן. אני בטוחה שיש לדלורית המון מה להציע..