די נמאס לי. מישהו רוצה אותם?

avima

New member
די נמאס לי. מישהו רוצה אותם? ../images/Emo108.gif

אני מתכוונת לחתולים שלי, מה חשבתם? זהו. לא יכולה יותר. 2 ארגזי חול ריחניים בדירה קטנה. מיליון שערות של 3 חתולים. ואני בלי נוגדנים לטוקסו´.שריטות על הכיסאות, פיפי במקומות לא צפויים והקאות על הספות! איכשהו עברנו את זה עם ילד אחד, אבל אין לי כוח לעבור את זה שןב עם שני הצוציקים שעומדים להגיע. רק לחשוב שהם יזחלו על רצפה כזאת מדכא אותי, ואני לא הטיפוס שישטוף את הרצפה פעמיים ביום. בבקשה. מישהו רוצה 2-3 חתולים במצב טוב? לפני שהם הופכים לפוחלצים.....

קרן משם

New member
אני לא, תודה../images/Emo3.gif

אבל אני מסכימה איתך....למרות שיהיה מי שלא (גם פה) תרגישי טוב יקירה

סמדר א

New member
אין סיכוי

מספיק הטיפול ב- 3 ילדים, פיפי קקי אוכל וכו´. כל הכבוד לכם שאתם מגדלים אותם. תתכונני לא לתאומים אלא לרביעיה כולל החתולים

Kalla

New member
לנו יש שני חתולים

ופרט לזה שבאמת צריך לנקות יותר אנחנו מאוד נהנים מהם. שניהם אצלנו כבר הרבה שנים (יותר מ-8) ואנחנו אפילו לא מסוגלים לחשוב על להיפרד מהם. גם הילדים מאוד אוהבים אותם ומלטפים אותם בכל הזדמנות. אנחנו אמנם שומרים על ניקיון ושואבים כל יום אך אין כל צורך לשטוף רצפה פעמיים ביום. ולגבי צרכים - אצלנו הם עושים רק בארגז ולא משאירים הפתעות.

נעמיא

New member
לא מקנא בך...../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

ההורים המקסימים שלי נשארו עם 2 הכלבות שלי. וזה הזמן להודות להם על זה שהם פשוט מ-ק-ס-י-מ-י-מ-י-ם-!!!
- להורי על הכל!!!

אנחנו מסרנו את אחד החתולים ../images/Emo7.gif

בצער רב ובכאב החלטנו שחייבים למסור אותו. לפני כמה חודשים הוא התחיל להשתין על הדברים של הילדים ומירר את חיינו. אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה אושר זה לסיים את ההשכבות בעשר בלילה ואז לגלות שהחתול השאיר "הפתעות" וצריך להתחיל לפרק את העגלה ולכבס את כל הכיסויים שלה (שלא נועדו לעבור כזה פירוק מסיבי)? והריח הנורא לא ממש יורד גם בכביסה... וזה הפך להיות יום-יומי. אז בשבוע שעבר מסרנו אותו ודיברתי כבר כמה פעמים עם הבעלים החדשים שלו ונשמע שהוא מתאקלם היטב. אז עדיין כואב לי עליו ואני מתגעגעת, אבל אני יודעת שעשינו את הדבר הנכון גם בשבילנו וגם בשבילו. הרי ברור שההשתנות האלה היו סימן למצוקה קשה. עכשיו אנחנו "רק" עם שתי חתולות.

avima

New member
אז זהו, שאין לי למי למסור

והם גם די משומשים
, ז"א בני 14, 9 ו-8. כולם מגיל 0 אצלנו בבית (ד"א- את הזקיינ´ה בת ה14 הניקה הכלבה שלי ז"ל משך שנה שלמה!)ומצד אחד כואב הלב וזה כיף לראות איך שחר מלטף אותם. מצד שני, היום הגעתי אחרי שעור של 3 שעות ואחרי שלא ישנתי חצי לילה, לגלות הקאות על הרצפה של המרפסת. וקלה- כל הכבוד על השאיבה כל יום. בכנות, לא נראה לי שאני מסוגלת לזה, בטח לא אחרי הלידה. אוף, זה לא לבלוע ולא להקיא..... הצעות תתקבלנה בברכה.

כואב הלב אחרי כל כך הרבה זמן ../images/Emo10.gif

אני באופן אישי החלטתי שאני מתעלמת מהשערות, אחרת אפשר היה להשתגע (2 מהחתולים פרסיים). העוזרת שאבה פעם בשבוע ואני שאבתי עוד פעם לעיתים רחוקות כשהמצב היה באמת קשה. וזהו. לחדר של הילדים הם לא הורשו להיכנס, כך שלא הייתי צריכה לדאוג לגבי שערות במיטה ובארון. חוץ מזה, פשוט התעלמתי ולהפתעתי זה עבד יותר טוב משחשבתי. את החתול מסרנו בסוף כי היה ברור שמלבד העצבים שלנו שלא תרמו לעניין, הוא היה במצוקה קשה. לגבי ההקאות - אצלך המצב קבוע? הם תמיד מקיאים, או שזו תגובה לכבוד הדיירים החדשים בבית? אצלי הקיאו בד"כ אם התאפשר להם ללעוס קצת עשב או את העציצים, והחתול לפעמים היה מקיא כשהיה אוכל מהר מדי.

avima

New member
קצת קשה לי להתעלם מהשערות של 3

חתולים. כל אחד מהם בדרגת שעירות של 3/4 פרסי לפחות. ומה שעוד כואב לי זה שחלק מהאמהות של החברים של שחר, במיוחד האמהות לתינוקים זוחלים, פשוט מוותרות על הביקור בביתנו. אני לא יכולה שלא להבין אותן- גם לי לא נראה נפלא במיוחד שהצוציקים יזחלו על רצפה מלאה ג´יפה. ולגבי השאיבה- אין ספק שזה עוזר, אבל דקה אחרי יש כבר שערות בכל מקום. ההקאות באות בהתקפות ואז דווקא אני משתדלת לספק להם דשא כדי להסדיר את העיכול. נראה לי שהבית פשוט קטן על 3 חתולים, 2 ארגזי חול, 3 ילדים, ו-2 מבוגרים שמנסים לשמור על שפיות

למעלה