די...נימאס לי

lady mika

New member
לעבוד ב4 עבודות אחת אחרי השנייה

נראה לך עצלנות? אשריך.

lb22

New member
לא ... נראה לי עצלנות זה

לשבת בבית ולקבל כל חודש 3500 שקל על כלום שלא עשית.... אה כן הלכת לחתום בלשכה. אף אחד לא אמר לך לעבור 4 עבודות אחת אחרי השניה אבל לשבת בבית ועוד לקבל על זה כסף כן זו עצלנות. ושוב מילא אם היית אישה מבוגרת , אם יש לך איזה בעיה רפואית שמצריכה מנוחה (ולא בעיה נפשית שלא עברה טיפול נפשי מכל סוג שהוא זה לא בעיה רפואית כזו) אז כן לדעתי זו עצלנות לשבת בבית ועוד לקבל על זה כסף.

talty

New member
גם לי לקח זמן

למצוא את העצמי אחרי הצבא.. הכל לא הלך לי... אבל אחרי הירידות.. מגיעות העליות... הכי חשוב לא להרים ידיים לקום כל בוקר להתלבש לצאת מהבית לחפש בעיתונים , באינטרנט, ברחובות.. בסוף זה יגיע . מבטיחה!! העיקר לשמור על אופטימיות ולנצל את התקופה הזווווווווווווווווו לבילוייםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!

יאני1

New member
חברת כוח אדם!!!

שבועיים אחרי שהשתחררתי מצאו לי עבודה שעבדתי בה שנה וחצי, התפטרתי ושבוע אחרי מצאו לי עוד עבודה :) הם מעולים- בעיקר חבר "hever", אחלה אנשים שם, מראיינים אותך מקשיבים למה שאת אומרת, ובאמת משתדלים המון בהצלחה מעיין

nina28

New member
אני גם במצב דומה

אני מחפשת עבודה כבר חצי שנה, אחרי שסיימתי ללמוד , אני גם כל יום בוכה בבית כי אין לי עבודה, אז אני מבינה את המצב שלך.

TheSegal

New member
אותי פיטרו לפני שבוע... רק המחשבה

להתחיל לחפש עבודה אחרת מדכאת אותי
הסתובבתי אפטית במשך יומיים עם הרגשה רעה בבטן, לא היה לי כח לעשות כלום... בסופו של דבר חבר שלי הוציא אותי החוצה בכח ויחד עם עוד זוג חברים הוא הצליח לשפר לי את המצב רוח... אני מציעה לך דווקא להיות עם חברים, פשוט מדהים כמה התמיכה שלהם עוזרת... שיהיה לך המון המון בהצלחה

alonitk

New member
../images/Emo24.gif

זו תקופה שתעבור בסופו של דבר, אל תתיאשי המשיכי לשלוח קורות חיים לחברות כוח אדם ולמקומות עבודה אפילו תכנסי ותציעי את עצמך בכל מני מקומות, יש אנשים שרואים את זה בעין יפה וזה נחשב מאוד אסטרטיבי. ובקשר לאקס ייקח זמן אבל זה יעבור לך. אז אל תתיאשי

../images/Emo41.gifזה הזמן להציע משרה../images/Emo41.gif

דרושה מוכרת למשרה חלקית לחנות באזור השרון פרטים נוספים ינתנו במסרים תודה

תחשבי חיובי-יהיה חיובי! אם תשבי

בבית ותבכי על "מר גורלך" כלום לא יעזור תלכי לקנות בגדים תקני איפור תעשי תסרוקת חדשה כל מה שעושה לך טוב אצלי-זה עובד
בהצלחה!

lady mika

New member
הייתי במצב הזה בדיוק

באוקטובר-נובמבר. עזבתי מלא עבודות שתסכלו אותי, לא מצאתי שום דבר שנראה לי סביל, הרגשתי דוחה, כל לילה נרדמתי בדמעות בגלל געגועים לאקס וחרטות קשות. ממש בתחתית תחתית תחתית. הלכתי וחתמתי אבטלה, ניסיתי לשחות, לנקות את הראש. אחרי חודשיים בהם חתמתי אבטלה התחלתי לחפש, זה בהחלט לא היה קל, בעיקר בגלל שהרגשתי זוועה וגם נראיתי ככה. לא וויתרתי, ובסוף מצאתי עבודה ממש כיפית (מה שיפה זה שאיך שהתקבלתי אליה התקבלתי לעוד עבודה, תמיד הדברים האלו ככה). אני כבר יותר מחצי שנה בעבודה הזו, ירדתי יפה במשקל, מזמן לא בכיתי בגלל האקס, ו.... היה שווה לא להתייאש. אז אל. בהצלחה!

ניצם

New member
דיקלה!

לגבי עבודה,נכון ישנם מצבים שלוקח קצת זמן עבודה,אבל את תמצאי,קצת סבלנות ונסיון יבוא בהמשך. לגבי אהבה תצטרכי לשים גם אם זה קשה את הפרק עם האקס מאחוריך.כי את פשוט תשארי לבד ככה.אני לא יודע במה זה מתבטא אצלך אבל אם בדייטים את מזכירה הרבה את האקס או עושה השוואה בינו לגברים האחרים אז חבל על הזמן שלך.זה מבריח!

אוקי הגיע הזמן לפתוח את הלב לכולם

צהריים טובים אנשים יפים!!! תרשו לי להביע את עמדתי בנושא המחייה בארץ. לאותו סטודנט שרשם לי תגובה אני מגיב לו לכולם. אני נשוי ריבונו של עולם תבינו את גודל ההוצאות ללא עזרה של משפחה וללא כל עזרה של אף אחד. ממש לשרוד את קושי היום ובקושי לסיים ת'חודש. אני חי בשכירות משלם הכל לבד ונשארים כמה גרושים למחייה לחצי חודש. אין עתיד פה אין עתיד לכלום. ותאמינו לי אני מת על המדינה שלי. אבל מי שמחזיק אותה דואג רק לתחת שלו דואג לכיס שלו. שם בממסד יושבים אנשים שחיים ע"ח המסכנים גוזלים את לחמם של החלשים. בקופת אוצר המדינה יושבים להם מליוני $ של נפגעי הביטוח לאומי. שוב קיצוצים שוב אבטלה מתבים קשים שאין להם כל פתרון. אנשים חיים מהיד לפה כל ילד שני בארץ עני רעב ללחם. אז סטודנט יקר יש לך הורים שיהיו בריאים נותנים לך כתף לב אוהב חום כלכלה ותמיד יעזרו לך במקרה הצורך. אבל לי אין משפחה לי אין עתיד בחיים אני מנותק מהמשפחה שלי חי עם כל הצרות. אותי לא שואלים אם אני חי או מת. לי לא אומרים חג שמח או שנה טובה. ההורים שלי לא מביטים בי. החובות קורסים מעלי. הגעתי למצב קשה ביותר אז אל תבלבל לי את המח ותגיד לי "שאני אחזור עם זנב תחת הרגלים" נכון אולי יהיה לי קשה בחו"ל ההתחלות תמיד קשות. אבל שווה לנסות. נכון בחו"ל זה לא כמו בארץ המחייה שם קשה. אבל השקט הנפשי שווה הכל. אני מדבר על אירופה לחיים חדשים דף חדש. לא כאבי ראש ולא בלאגנים. בוא אני רוצה לראות אותך ידידי היקר קח 1600 תסגור איתם חודש. רק תנסה לחיות איתם. שבביטוח לאומי מקצצים לך כל חודש כסף. ועושים לך טובה שבכלל נותנים לך את הכסף הזה. שהמקרר ריק ואין מה לאכול ואין לך טיפת תקווה או אור בקצה המנהרה. בוא נראה אותך ידידי חי במקומי. או במקום אנשים במצב שלי. אתה יוצא לבלות יש לך רכב יש לך חיים טובים. אני לא יוצא לבלות אני לא יודע מה זה בילוי. היו לי חיים טובים עוד לפני כמה שנים. היה לנו בית משלנו היה לנו הכל. אבל מה לעשות העולם גלגל. הכל הלך מאיתנו. בית כסף אושר הכל תם. איני כועס על אף אחד ממש לא. רק על אותם מנהיגים שלא דואגים לחלשים במדינה וגוזלים את לחמם ואת פת הלחם מהפה. ושוב העלאת מוצרי החלב ולחם ושוב קיצוצים עד מתי?? ריבונו של עולם עד מתי נסבול??????? דייי אני לא עומד בכל זה התיאשתי מהכל. אני לוקח את כל החבילה שלי איתי למקום טוב יותר ולחיים שקטים יותר. מאחל לכם את הטוב שבעולם כל טוב

lb22

New member
עולות כמה שאלות מההודעה הזו :

1. איפה אשתך בכל הסיפור הזה? 2. מה הסיבה שאתה מנותק מהמשפחה שלך ? 3. מה קרה שאתה אומר שעד לפני כמה שנים היה לך כסף , הרי ברור שקרה משהו שם ?

עד לפני 4 שנים הכל היה בסדר

עד שפינו אותנו מהדירה סיפור ארוך... חמתי נפטרה נזרקנו לרחובות. ללא כל תנאים ומשפט שלא בצדק!!! אני לא רוצה להכנס לפרטים פה. אבל היה לנו כסף הכל נגמר על שכ"ד. על המחייה של השנים הללו. מינוסים בבנקים חובות שצברו להם. בטח שקרו דברים הרי כל זה לא היה קורה לנו כלל. יש אנשים מגעילים בעולם הזה שבחיים שלך יש רק את המילה כסף!!! הם יהיו מוכנים למכור את האמא שלהם בשביל כסף. וזה המ שעשו לנו זרקו אותו לרחובות בשביל כסף. הכל בסדר עם אישתי היא עוברת איתי את כל הצרות יחד. המשפחה שלי לא מכירה אותי ולא רוצה להכיר אותי. אומרים אנשים רחוקים יותר טובים ממשפחה. אפילו עזרה ממשית לא נותנים לי. יש לי דודים מהצד של אבי. שהם טחונים אבל טחונים בכסף. לא מביטים עלי כלל. כי הם חושבים שאת הכסף הם יקחו איתם לקבר. אבל זה לא נכון. לא לוקחים לשם כלום. רק מצוות ומעשים טובים. אפילו את זה הם לא עושים בחיים. הלוואי שאלוהים היה רואה את הצרות שלנו ואיפה ואיך שאנו חיים. אז יש כאלו שחושבים שהחיים הללו כמו דבש. נו טוב יש כאלו שהחיים שלהם יפים וורודים. ויש כאלו שרעבים ללחם. הרבה אין מה לעשות להתנחם במה שיש ולאכול את כל החרא. יש בי המון המון כעס כלפי אנשים מסויימים. אני משאיר את העבודה ואת הענישה לבורא עולם שיתן להם את העונש. למה למה אני צריך להזרק מהבית למה???? למה הוציאו אותנו מהבית שלא בצדק למה??? אני מאחל לאותם אנשים אלו שלא יראו יום אחד אושר בחייהם וכל יום שהם יקומו שידעו את המילה סבל וכאב וירגישו מה זה לסבול. יש אלוהים בשמיים שמשלם לכולם. ואלוהים רואה הכל. אין לי כוחות אני מנסה לשכוח מהכל ולחשוב קדימה. כל טוב

לא נשאר חייב

אני רק מאחלת לך שתצליחו, תלכו לאן שנראה לכם ותנו את 100% המאמץ לבנות חיים טובים יותר, אולי תחזרו אולי לא אבל אם אתה חושב שזה משהו שיוכל לסייע לכם אז לפחות שווה לנסות. זה בכלל לא משנה לדעתי מה אנשים אחרים אומרים ובאמת קשה לאנשים לתפוס מהי מצוקה כלכלית אמיתית, אם אתה מרגיש שנתתם אתה ואשתך את כל המאמץ כאן ולא הצלחתם - אדם נוסע בעקבות הפרנסה, מאוד מקובל בעיניי - בהצלחה.

המלצה חמה

זה מאוד קשה לצאת מהמסגרת הברורה של צה"ל ולהתחיל לבנות עצמאות, אני ממליצה בחום שתגשי ללשכת האבטלה באיזור מגורייך ותבררי על קורסי ההכשרה שיש להם ואיזה קורסים צפויים להיפתח ונסי להתקבל לאחד כזה, לאחר השחרור עברתי דרכם קורס בגרפיקה ממוחשבת שניתן בשכר והמסגרת החדשה עזרה לי להתחיל לעכל את העולם האזרחי.

למעלה