די...נימאס לי

די...נימאס לי../images/Emo53.gif

אתם לא מבינים איזה מתוסכלת אני,אני לא מצליחה למצוא עבודה,אני אחרי צבא,ואין לי הרבה ניסיון,אני מרגישה שפשוט אין לי כבר למה לקום בבוקר,לא הולך לי לא במציאת עבודה,וגם לא באהבה,אני עדיין חושבת על האקס,אין לי חשק לצאת,אני בקושי מכירה אנשים,וגברים גם,הכל ניראה לי חסר משמעות! וכמובן שאני מרגישה לא הכי טוב עם העניין של המראה שלי,תמיד מקבלת מחמאות על יופיי,אבל תמיד יש את האבל שהשומןתמיד מציק לי,בכל נושא שבעולם! בבקשה תעזרו לי,אני לא רואה את האור בקצה המנהרה.....

תתנחמי אני כבר כמעט שנה בבית

אין מה לעשות אסור להתייאש תשלחי את הקורות חיים שלך לכל חברת כוח אדם אפשרית , בסוף יתפס משהו . בהצלחה לא להתייאש

jovistar

New member
אל תתיאשי

בתחום שלמדתי קשה מאוד למצוא עבודה, וגם כשאני כבר מוצאת העבודה היא בדרך כלל לזמן קצוב, אני מבינה את היאוש, השיעמום, ההיתקעות בבית, אבל תנסי לצמוח מזה- נסי למצוא עוד דברים שאת אוהבת לעשות והעסיקי את עצמך איתם, למשל ציור, כתיבה, או כל תחביב אחר. צאי החוצה קצת, לכי לים, הציעי לשכנה לשמור על הילד שלה ואל תוותרי- רק השתחררת, דברים בסופו של דבר יסתדרו! ומה שבטוח- לא צריך להיות שום קשר לשומן, נראה לי שברגע שתתחילי להרגיש קצת יותר טוב עם עצמך וקצת יותר פעילה, תעבור לך גם ההרגשה השלילית בקשר למראה שלך.

סליחבה על ההתפרצות לפה.כנסו בבקשה.

האמת שאני מבין את המצב שלך ואני יודע מה את עוברת. אני במצב גרוע משלך ובחיים האלו אין עתיד ולא תקווה. אין עם מי לדבר אפילו. ממסד דרקעס שדואג רק לחברים שלו. אני עברתי את כל המכשולים של החיים. עברתי המון בחיי. המדינה הזאת לא דואגים לצעירים ולא לרווחת הצעירים. לא דואגת לאף אחד. עבודות זמניות כ"א מנצלים אותך נותנים לך משכורת של 3500שקל כולל שבתות וחגים. ללא הפסקה ללא תנאים. הגעתי להחלטה החלטה קשה אבל לתקווה טובה יותר. אני בקרוב עוזב את הארץ . בתקווה ב"ה להצליח בחיים. זה אומנם לא קל אבל שווה לנסות. ולא לחכות לניסים כי זה לא יקרה. אפילו אישתי ואני נואשנו מכל הביוקרטיה הזאת שיש במדינה. אין כל זכויות של בני אדם ואין עם מי לדבר!!! כולם אטומים.. בהצלחה לך

lb22

New member
מה כ"כ רע במשכורת מינימום

לסטודנטים...או לאנשים שלא יכולים להתחייב לעבודה מלאה? בתור סטודנט במדינה הרעה הזו שלך אני מרוויח את ה2000 שקל שלי בחודש וחיי עם זה ממש לא רע (ועם ה2000 שקל הלו אני : קונה לעצמי אוכל במזון מהיר , משלם חלק מהדלק של האוטו של ההורים , משלם על היציאות שלי , קונה לעצמי בגדים והכי חשוב עוד מצליח למצוא את הכסף לפנק את חברה שלי כשאני רוצה). אז להגיד מדינה רעה ובלה בלה בלה זה לא במקום. עובדה שאני השתחררתי מצאתי הרבה עבודות והייתי צריך לבחור במה אני רוצה לעבוד מבין 4 חברות לא קטנות, וגם לא היה לי שום ניסיון בשום כלום . ניסיון זה דבר נרכש , להתייאש זה הכי קל . לך תרד מהארץ תראה איזה כיף בחול..... אתה עוד תחזור עם הזנב בין הרגליים.

1980 אורחת

New member
האדם נשוי

אז יש לי הרגשה שהוא לא גר אצל ההורים, ומלבד הדברים שציינת הוא צריך לשלם שכר דירה/משכנתא, חשבונות ומזון לבית...

TheSegal

New member
אני מכירה בחור גרוש, שבנוסף לעובדה

שהוא בן 40 וגר לבד (חשמל, מים, ארנונה וכו), הוא מצליח לשלם מזונות וכל זאת ממשכורת של איש שירות לקוחות, משכורת מינימום לכל דבר...

lb22

New member
אני מאוד רוצה לעזוב את הבית

אבל יודע טוב מאוד שבתור סטודנט אין מצב שאני מצליח לעמוד בכל התשלומים של שכ"ד , מיסים , ארנונה , טלפון , נסיעות אז אני גר אצל ההורים משלם על הדלק של המכוניות שאני יכול , עושה קניות לבית מידי פעם , מכין אוכל לכולם מנסה לעזור וגם עובד כמה שאני מסוגל בנוסף ללימודים.

כל הכבוד לך, אבל מה יעשה מי שלא

יכול לגור אצל ההורים? בן אדם נשוי ואולי גם עם משפחה לא יכול לחיות ממשכורת מינימום. שלא תבין לא נכון, גם אני חושבת שלרדת מהארץ זה לא פתרון, ממש לא. אבל מצד שני לא כולנו סטודנטים שיכולים לגור אצל ההורים.

TheSegal

New member
../images/Emo45.gif אני מאוד מסכימה...

יש מקרים בהם צריך ללמוד להתפשר... אז ללכת על עבודה שפחות נהנים ממנה, אפילו זמנית עד שנמצא משהו יותר טוב, אבל בינתיים נעשה משהו עם עצמינו במקום רק להתלונן על כמה שרע פה.

אין לך מה לדאוג

גם אני הייתי במצב שלך אני נדדתי בין עבודה לעבודה בכל מקום החזקתי יומיים מקסימום שלושה ימים ככה נדדתי במשך חמישה חודשים. ואם את אחרי צבא את יכולה לגשת ללשכת התעסוקה הקרובה אלייך הבייתה ותוכלי לקבל אבטלה - מגיעה לך משהו כמו 70 יום במשך שנה מהיום שהתשחררת והם ייעזרו לך למצוא עבודה. ולגבי השומן שהזכרת אז מה עם את מלאה? בגלל שאת מלאה אסור לך לעבוד? את יכולה להיות בטוחה שגם אני גם כן שמן והצלחתי למצוא עבודה אז עם אני הצלחתי אז כל אחד יכול למצוא עבודה מסודרת

lb22

New member
אני נגד כל המשוחררים שהולכים

לחתום בלשכה , עשיתי את זה פעם אחת וזה הספיק לי , מה אני איזה מישהו בלי יכולת? מה אני לא יודע מה (אין לי תיאור). הולכים לחברת כ"א , קוראים עיתון יש כ"כ הרבה הצעות עבודה לאנשים שאין להם ניסיון או תואר כלשהו... ממש נגד ההתבטלות של חיילים משוחררים שחיים על חשבון משלם המיסים כי אין להם זין למצוא עבודה וקל להם לקום פעם בשבוע ב7 בבוקר לחתום בלשכה ממש נגד!

להגיד לך ת'אמת

אתה טועה ובגדול ולו רק בגלל הסיבה שאני אישית מכיר לא מעט חיילים משוחררים שהגיעו ללשכת התעסוקה, והלשכה מצאה להם מקום עבודה מסודר ואתה יכול להיות בטוח שאותם חיילים מרוצים עד מעל הראש. ואני אישית הגעתי ללשכת התעסוקה במשך כחמישה חודשים ברצף ובמקביל גם חיפשתי לעצמי עבודה דרך: העיתון, חברות כ"א, דפי זהב, ומכרים ותאמין לי שעבדתי יופי אבל מה לעשות שהמקום עבודה שמצאתי לא הסכים להעסיק אותי בגלל שאני "מלא", "גדול", "ורחב", או בגלל שאני לא כל כך נראה להם והמקום עבודה שאני עובד בו היום הגעתי אליו דרך הלשכה ואני עובד בו למעלה מ - 7 שנים.

lb22

New member
נו יופי...

מצאת עבודה...אבל בניגוד אליך אני לא אוהב משוחררים שהולכים ללשכה כדי לקבל את הדמי אבטלה ובכוונה לא מוצאים עבודה. מותר לשאול לאיזה מקום לא קיבלו אותך בגלל שאתה מלא וכל זה?

lady mika

New member
גם אני חשבתי כמוך

השתחררתי, ישר מצאתי עבודה שמאוד סבלתי בה ואז עזבתי, המשכתי באחרת, סבלתי, עזבתי וחוזר חלילה. נמאס לי ולא היו לי אנרגיות לעבוד. הלכתי לחתום אבטלה ואני חושבת שזה היה נחוץ עבורי למלא מצברים. זה לא כזה נורא לדעתי לקחת משהו שנותנים לך, בעיקר אם אתה מרגיש שזה חיוני עבורך לנוח.

lb22

New member
חיוני לך לנוח ולקבל על זה כסף

וואלה מה אני אגיד עכשיו... אם היית אישה מבוגרת מילא עוד אפשר להבין. אבל שאת בגיל 20 פלוס מתחילה את החיים שלך כבר הצלחת "להתעייף" נו באמת. זה סוג של עצלנות שלמזלי לי עברה מהר מאוד אחרי פעם אחת שם הבנתי טוב טוב שבשביל כסף שיגיע כל חודש צריך לעבוד ולא לשבת בבית.

למעלה