די הם הרגו אותי בפרק היום!!!!!

ברקודית

New member
די הם הרגו אותי בפרק היום!!!!!

1. קמילה- אוי לא קיבלתי! לא קיבלתי! היא והפרצופים המצחיקים שלה.. בסוף הפרק כזה "איי! יאא לואיסנה קיבלתי!" (יא רייט..!) 2. חואניטה- נראתה כמו ילדה מוכה, אבל היתה חמודה בסוף הפרק 3. באוטי ולואיסנה היו כאלה חמודים!!!!!! 4. מריאנו פסדר 5. סבס היה כזה מתוקי!!! לאכול אותו! 6. אלסה נהייתה ממש אבל ממש חמודה.. ברכותיי! 7. מסכנה טלי... ומוות לפיו פיו!!!! זהו

patito ƒeo

New member
אני תוהה..../images/Emo107.gif

איך לעזאזל קמילה קיבלה דווקא ביום הזה מחזור?! אויש, הטמטום..

היה פרק כזה חמוווודדד

במיוחד עם באוטיסטה ולואיסנה!!!
וגם מריאנו וקנדלה חמודים..
אבל לא הגיוני שתוך יומיים ישחררו אותו !! אבל כמו שרוני אמר\ה- זה קטנטנות

אוי איזה פרק....

* קמילה הרגה אותי.... איזה מוזרה ככה פתאום היא מרגישה שהיא קיבלה וכאילו מה ההתלהבות הגדולה? * מזל שקנדלה הגיעה בזמן להציל את מריאנו * מזל שהוא חזר לעצמו כל כך מהר * איזה מסכנה טלי.... היא נהייתה כל כך מתוקה... * כנ"ל אלסה * פיה נהייתה מטורפת חולת נפש * איזה מתוק סבס.... * כנ"ל חואניטה היא סוף סוף מתחילה להיות בסדר * איזה חמוד באוטי עם המכתב שהוא שלח ללו... ו... זהו נראה לי כיסיתי הכל

idit girl

New member
../images/Emo26.gifהפרק היומי!../images/Emo22.gif../images/Emo36.gif

אוווף הפרקים בזמן האחרונים יותר מדי מדאכים...
טוב אבל לפחות יש קטעים שמחים כמו הקטע עם באוטי ולואיסנה!
איזה מזל שקנדלה הספיקה לבוא בזמן, ורק בקטנטנות מריאנו יכל להישאר בחיים...
אבל זה ממש מוזר, לרגע הוא עוד שנייה היה מת, ואחרי כמה דקות הוא יוצא מכל המכשירים האלה כבר על הרגליים...
מפחיייייד!
ועוד אחרי מוות קליני צריך זמן להתאושש...
אבל כמו שאמרו, רק בקטנטנות זה יכול לקרות...
פיה הזאת מכשפה!!!
אוווווף מסכנה טלייי!!! ואלסה נעשתה ממש חמודה!!!
זה היה מצחיייק הריקוד שלהם!!!
...
סבסס חמוווד ואני רוצה כבר שחואניטה תחזור לעצמה!
אני מתגעגעת אליהההההה לאיך שהאי הייתה קודמ, ואיזה חמוד סבס...
אהבתי את זה שהיא צחקה...
איזה חמוווווד באוטי עם הברכה על העפיפון שלו...
וואווווו קמילה יותר מדי מודאגת, היא בת 14 וכבר הולכת לרופא??
ויש רופאים כאלה בבית חולים?? בדרך כלל אמורים ללכת לקופת חולים או משהו אחר כזה לא?
... וזה טימטום שהיא כאילו פתאום קיבלה בין כמה דקות...
... זהו סך הכול היה פרק נחמדדד!!! העיקר שכולם יחזרו לעצמם...
אה ו... שמתם לב שמריה וטויה לא היו בפרק הזה??

idit girl

New member
וגם...

זה מוזר שחואקין לא יודע על מה קרה לחואניטה ולמריאנו, לא??
אף אחד לא תורך לעדכן אותו.....??
הם ניראה לי ניתקו איתו כל קשר...
אבל אם הוא היה יודע את זה, הוא בטח היה חוטף התקף לב ומת בעצמו...

אוי איזה פרק....

* קמילה הרגה אותי.... איזה מוזרה ככה פתאום היא מרגישה שהיא קיבלה וכאילו מה ההתלהבות הגדולה? * מזל שקנדלה הגיעה בזמן להציל את מריאנו * מזל שהוא חזר לעצמו כל כך מהר * איזה מסכנה טלי.... היא נהייתה כל כך מתוקה... * כנ"ל אלסה * פיה נהייתה מטורפת חולת נפש * איזה מתוק סבס.... * כנ"ל חואניטה היא סוף סוף מתחילה להיות בסדר * איזה חמוד באוטי עם המכתב שהוא שלח ללו... ו... זהו נראה לי כיסיתי הכל

פרק מאוד נחמד!!!

וואו... זה היה כזההה צפוי שמריאנו יחלים כשקנדלה תבוא... אבל זה היה נורא יפה ... ומרגש ... קמי ולו מאוד חמודות עם כל הקטע של המחזור... איך קמי אמרה: איי *ממששת את הבטן*... "כן לו זה זה!!!" *קופצת משמחה* פליפה: "נשים" פחפחפחפח פרק חביב ביותר!

casperit

New member
איך קמי ולו ידעו שהן קיבלו???????

אה זה הורג אותי! ועוד דבר שהורג אותי... אהההה אני לא יכולה לראות את מריאנו בלי חולצה זה נורא!!!! טוב אין לי כוח לפרט על הפרק. עוד פרק מעולה!!!!

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo26.gifהקטע עם קמי והמחזור../images/Emo36.gif

אווווו גאדד! הטימטום חגג
... קמי יושבת בדיוווקקק ביום שהיא מתבכיינת שהיא לא קיבלה, ופתאוםםם- "איי". "אוווו!!! קיבלתי מחזור, יההה!!!!!" אמיין, WTF?!?!?! או מי, זה היה כל כך מפגר!! כאילו, בום קטן בטן זה כבר כאסססה סמל שהיא קיבלה מחזור. אז בנאדמית יקירתי, כשמקבלים מחזור - לא מרגישים
!!! זה פשוט זורם עם הזמן
... דפיקות רבה. אבל הפרק מקסיםם!!

DANA Gi®L

New member
אני מודה!

לדעתי קמילה גם היום, בגיל 18, עדיין לא קיבלה. וזאת בשל גופה המזערי, המצומק, והדי כעור. LOVE U דנה

קמילה כן קיבלה!!!

היה רשום במאה שאלות אליה: שאלה מס´ 7: מתיזה קרה לך?: בעונה החמישית (1999) וכומובן שהתכוונו למחזור...

HoNeY14

New member
פרק יפע../images/Emo13.gif

איסה מסכנה טלי
איזה רעה פיה! גו טו הל!!!
ואלסה קורעת!!!!!!!
איזה היא רוקדת! אבל היא ממש ממי
כל הקטע של קמי דפוק
לא מרגישים כשהמחזור בא!!! כמו שנiעמי אמרה...זה פשוט זורם עם הזמן
זה היה כל כך צפוי שמריאנו ינצל או וואטאבר כשקנדלה תגיע...ואיך כל כך מהר הוא חוזר הביתה... בלעעעע
השיער חזה שלו מגעיל... איזה מתוק בנחה
וגם סבסון
בלאט

א. כל ../images/Emo13.gif

אלסה תמיד הייתה חמודה. פיו פיו החולת-נפש,המטורללת, ה****, והבלאט
הורסת אותה! אבל דבר אחד אנלא מבין! למה אלסה יושבת ושותקת!? למה לה אין תגובות!? אלסה יקירתי, הגיע הזמן לצאת מהארון!!!

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo96.gif הפגישה היומית ../images/Emo96.gif

חחחחחחחחחחחחח.... קטע דבילי נורא: "אל תדאגי קמי.. את בטח עוד מעט תקבלי.. *אחרי כמה דיבורים* *פלוּפ!!* "אייאי.אי.י...!! לואיסנה, קיבלתי!!" זה קטע דפוק. פלוּפ אחד ויש מחזור?!?!?!
אני שונאת ת´גבות של מריאנו. גאאאאאד
סבס מתוק, נכון.. "איזה אסון! איזה אסון!"
טלי.. אוייי, איזה מותק הילדה הזאת
ומסכנה
DIE PIA איחה דה לה פוטה!!!!!!
אסלה ממש חמודה, רייט!!

למעלה