די אני מיואשת באמת!!!!!!!!!!!

די אני מיואשת באמת!!!!!!!!!!!

קראו את הסיפר רציתי מכשיר פקס משולב הטכנאי שיכנע אותי לקנות מתצוגה ואמר שהוא נותן אחריות ושירות גיליתי שאין צבע שחור לא הסכים לתת צבע שחור מקורי אמר שהוא אחראי וגם אצלו הוא לא משתמש במקורי שלח לי עם בני צבע שחור יש לי לקסמרט x 6170 התקנתי את המיכל הצבעוני במקום שיש עליו מכסה כחול בהיר בתוך המדפסת אין סרט דביק להורדה מראש הדיו יש סרט דביק שמודבק מאוד מאוד חזק האם להוריד בכח? המדפסת אומרת לי שהצבע במיכל הדיו השחור ריק ואכן המכתב שרציתי להדפיס יצא בצבע שחור חלש שבקושי רואים טוב ברור לי שאכלתי אותה............. דווקא הטכנאי עד היום היה בסדר. 1.האם לדעתכם יש כאן מקרה של רמאות 2. בדעתי ללכת לחנות שלו לשים על השולחן שלו את המכשיר 3. לבטל את הצ'קים שנתתי להגיד לו שלום ולא להתראות. מה אתם אומרים? אני ממש מתפוצצת יומיים לא היה לי פקס בגלל הצבע השחור ועכשיו שוב אין לי פקס. ויוי

Rain When I Die

New member
תשובות>>

1.לדעתי פשוט תחזירי לו את המדפסת ותבטלי את הצ'קים. היית צריכה לקבל עם המדפסת ראשי דיו מקוריים של לקסמרק.שימוש בראש דיו לא מקורי או ממולא מחדש יכול לא לעבוד או להטעות את המדפסת לגבי רמת הדיו - במקרה הטוב, או להרוס את המדפסת במקרה הפחות טוב.. 2.אם יש מדבקה בתחתית המיכל,היכן שהמעגלים האלקטרוניים בצבע נחושת נמצאים,הסירי אותה. 3.נסי גם לעדכן את המדפסת על החלפת ראש דיו ע"י לחיצה על כפתורoptions 9 פעמים( במצב COPY), עד שתגיעי ל maintenance . לחצי SELECT ודפדפי בעזרת החיצים (הפלוס והמינוס מימין לצג) עד שתגיעי ל change , ושוב פעם SELECT. 4.ייתכן ומיכל הדיו שקיבלת באמת ריק,במקרה כזה ראי סעיף 1
ושאלה חשובה: וכמה עלתה לך המדפסת?

מאוד מעניין

על המכשיר כתוב x6170 המדפסת מראה לי מספר אחר שהוא x6100 אני ממש מעוצבנת כי עכשיו שבת והטכנאי אינו עונה לטלפונים שלי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב שיש את הפורום הזה. עשיתי מה שאמרת לי וההוראות שלך היו מאוד מאוד ברורות אבל זה לא עזר. ויוי

12Fix

New member
לא נורא

שבמחשב רשום 6100 זאת פשוט הסידרה. ככה יהיה כתוב לכל מדפסת מהסידרה הזאת, למשל x6150 ולגבי המחיר.. בזאפ ראיתי מדפסת חדשה במכירה קבוצתית במחיר 700 שח או קצת יותר אם זאת לא מכירה קבוצתית. ולגבי הדיו, נסי לנער את המיכל לפעמים זה עוזר לכמה הדפסות.

מה שהכי מדהים זה

* קנית מדפסת מתצוגה. * שילמת עליה מחיר מלא. * דיו מקורי שחור של המדפסת הזו עולה 140 ש"ח פלוס מינוס (תלוי בחנות המוכרת). * דיו לא מקורי עולה חצי מזה. כמו שאני רואה את זה - דפקו אותך. ** זה לא חוקי לבטל צ'קים, ולא משנה מה הסיבה. אם תבטלי אותם, הוא יוכל לתבוע אותך - ויזכה, ואת לא תוכלי לבוא בטענה שדפקו אותך.

12Fix

New member
היא לא יכולה לבטל במסגרת 14 ימים?

בהנחה שלא עברו 14 ימים?

חבל שאני צריכה לחכות ליום ראשון

הוצאתי את מיכלי הדיו סגרתי את המכשיר שיוחזר לטכנאי ביום ראשון ואז יתחיל משא ומתן איך לצאת מהעניין. חבל שהיום כבר שבת אבל יש צרות יותר גדולות מאלו. תודה לכם על האינפורמציה. עד עכשיו הטכנאי היה ממש בסדר אני לא מבינה מה קרה לו. באמת..........

ממש לא.

14 יום לביטול עיסקה אפשריים בתנאי שהעיסקה היא עיסקת מכר מרחוק. כלומר עיסקרה טלפונית, ו/או אינטרנטית. במקרה של עיסקה face 2 face המחוקק לא אמר את דברו, ומכאן נובע שמהרגע ששילמת - המחוקק לא מאפשר לך לבטל את העיסקה, ואתה נתון לגחמותיו של המוכר. במקרה של מכירה לגוף עיסקי, בניגוד ללקוח פרטי, זמן ביטול העיסקה החוקי, גם בעיסקת מכר מרחוק הוא 24 שעות.

למעלה