דיסק update

dani 24

New member
דיסק update

אני מנסה להתקין את סביבת הפיתוח של .net אבל משום מה הוא כותב לי שהוא צריך קודם דיסק בשם: Windows Component Update Disk for Visual Studio.net מישהו יכול לומר לי איך אני משיג את זה ומאפשר התקנה של .net תודה דני

yuval k

New member
הוא בא עם הדיסקים של הסטודיו

בכל אופן, איפשהו אמורה להיות רשימת העדכונים שדרושים לפני ההתקנה - אתה יכול למצוא את כולם באינטרנט, אם אני לא טועה.

הגנטלמן

New member
הי גם לי יש אותה בעיה.. אפשר שוב??

אפשר שוב את ההסבר איך משיגים אותו??

Zeliran

New member
אתה לא "משיג" אותו

בחבילת ההתקנה של הסטודיו קיימים מספר דיסקים.. אחד מהם מכיל את ה Components, קוראים לו גם presquites או משהו כזה גם

Zeliran

New member
קודם כל,

אם במקום לכתוב את ההודעה הזאת היית בודק - היית כבר מוצא אותו בית כל, רשום עליו..

האזרחק

New member
ואני חשבתי שרשום עליו ZOO TYCOON

עכשיו אני מבין למה אני לא מצליח להפעיל את ה DEBUGGER... (כן, אותה שגיאה מעצבנת...שום דבר לא פותר את הבעיה - למישהו יש רעיונות?)

Zeliran

New member
../images/Emo35.gif

איזו בעיה? לא מצליח להפעיל את הדיבגר? השאלה בשירשור היא לגביי התתקנה
(סליחה, אני תופס לאט...)

האזרחק

New member
כן...לא עובד הדיבגר

עבד פעם, הפסיק לפני כמה שבועות ומאז לא עובד יותר :( בכל נסיון להריץ את התוכנית עם דיבג מתקבלת הודעת שגיאה (סטנדרטית) שאומרת שכנראה התוכנית לא מקושרת ו\או בעיות אבטחה... ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא עזר בינתיים...

אם זה פרוייקט web

אם פתחת פרוייקט נקי, אז תשים לב שיש לך את הקובץ webconfig ושההגדרה של הדיבג שם שווה לtrue.

לפי צילום מסך זה נראה כמו web, אז

תבדוק מה שרשמתי, זה עשוי להיות אחת הבעיות שזה קורה.

האזרחק

New member
כבר בדקתי וזה לא הגורם...

וכן, זה פרוייקט ווב. הדיבגר לא עובד גם בפרוייקטים מסוגים אחרים.

טוב , שמתי לב שאמרת שזה עבד פעם

ואם הבנתי נכון אחרי העידכון של SP2 צצה הבעייה, אז כידוע בSP2 שמו שם אבטחה והגנה, אז אני מנחש שיכול להיות שזה באמת עניין של הרשאות.

האזרחק

New member
לא....

קימפול רגיל, הרצה רגילה... מאז שהתקנתי SP2 וכנראה עדכון של ה FRAMWORK לפני כמה שבועות זה הפסיק לעבוד.

למעלה