דיסקים למכירה!

melancholia

New member
דיסקים למכירה!

אני מוכר את- Hanson - Middle of nowhere הדיסק במצב טוב. כולל את השירים- thinking of you MMMbop Wierd Speechles Were´s The Love Yearbook Look at you Lucy I will come to you A minute without you Madeline woth you in your dreams Man from milwaukee המחיר- 28 שקלים. Linkin Park - Hybrid theory הדיסק במצב סביר כולל את- Papercut One step closer with you points of authority crawling runaway by myself in the end a place for my head forgotten cure for the itch pushing me away מחיר- 33 שקלים. Eminem - The marshall mathers LP הדיסק במצב סביר כולל את Public service announcment 2000 Kill you Stan Paul who knew steve berman the way i am the real slim shady remember me I´m back Marshall mathers ken kaniff drug balled amityville ****B Kim under the influence criminal מחיר הדיסק- 31 שקלים. Eminem - The slim shady LP (האלבום הכפול!) הדיסק במצב טוב כולל את: Public service announcment my name is guilty conscience brain damage paul if i had 97 bonnie & cycle bitch role model lounge my fault ken kaniff cum on everybody rock bottom just don´t give a fuck soap as the world turnes i´m shady bad meets evil still don´t give a fuck CD2 hazardous youth sway & king tech featuring DJ revolution with eminem get you mad greg Video And stuff files המחיר 39 שקלים. system of a down - toxicity הדיסק כמעט חדש!! כולל את: prison song needles deer dance jet pilot X chop suey bounce forest atwa science shimmy toxicity psycho aerials המחיר- 34 שקלים. System of a down - system of a down הדיסק כמעט חדש כולל את: suite pee know sugar suggestions spiders ddevil soil war mind peephole CUBrt darts p.l.u.c.k המחיר- 34 שקלים. אביב גפן - המכתב מצב: חדש!! כולל את: המכתב עונות כוכבי בלילה במילים אחרות התרוץ יש לך אותי עצוב בלעדיך קנאה יותר מדי אמא תראי לילה טוב לבכות לך מרד הדמעות מחר כבר לא יבוא מחיר- 27 שקלים סאבלימינאל - האור מציון מצב: חדש!! כולל את: הקדמה בית הספר הישן מT.A לL.A הוליווד חי מיום ליום רזומה מ-א´ ועד ת´ יותר מחבר הרביעיה הפותחת מכריזים הקזבלן של שנות ה-90 האדריכלים באנו חושך לגרש האור איזה סרט לא פוחד יותר מחבר (רמיקס) החגיגה נגמרת מחיר: 30 שקלים. מופע הארנבות של ד"ר קספר - מארז כפול! מצב הדיסק: חדש!! הדיסק כולל CD1 - 1 הקומיקאים שמלה אדומה בואי דינה סקס שיר באנגלית לולה שיר ההפלגה יום שני השמח כל יום כל יום מוחמד לוי בין לבין שרה בצבעים לטיסיה CD2 - הו הו אחלום לנצח יותר מדי מתוק יום הדבש הו הו היא אוהבת הרבה יותר השיר שלי שלוש דקות תראו אותי רוח גדולה שני הדיסקים- 44 שקלים. המעוניינים מתבקשים ליצור קשר בהקדם דרך מסרים או אייסיקיו#154245052 גל

melancholia

New member
אה, ו-...

כל הדיסקים הינם מקוריים פועלים נהדר ונקיים משריטות. מצב הדיסק שציינתי נקבע לפי העטיפה שב-90% מהמקרים היא חדשה ותקינה לגמרי.

Y.G.J

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו
גם אני אציע למכירה את שני הדיסקים שלי של הנסון???
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח middle of nowhere ו-snowed in מה המצב שלהם? אם היה מכשיר שבודק על ידי ליזר את מצב הדיסק הוא היה אומר 99% לא משעת אותו בכלל
חחחחחחחחחחחח

למה!

למה אתה לא הולך לחנות שמוכרת דיסקים יד שנייה??? אני חושבת שזה הכי כדאי... בעצם... עזוב.... לא משנה... אני חושבת שאני רוצה לקנות את System Of A Down. כמה זמן יש לי להחליט??

הסיסטם הראשון וקספר מעניינים...

אבל המחירים שלך קצת גבוהים- הרי אני יכול גם לצרוב אותם, והם לא חדשים... יש אפשרות להתמקח?
ומה קרה גל, נהיית מטאליסט קשוח אז אסור להחזיק דיסקים אחרים בבית? אני עוד תקוע עם דיסק של אבבא... לא הצלחתי למכור אותו...בעע...

למעלה