דיסקים זולים שונאים יקרים.

Minimal Affair

New member
דיסקים זולים שונאים יקרים.

ויקרים שונאים את הזולים. טוב. מתחשק לי להוציא לאור עוד שירשור שעוסק במוסיקה היום יומית שלכם. אז מהם הדיסקים שקניתם לאחרונה?

Lifes Music

New member
ממממממממממממ................לא זוכר

נראה לי...................היהודים live

כנען 2000 של שבק ס,../images/Emo19.gif

האוסף של אנלפנט, ורשימת שיקלר של נמרוד והבודדים. לפעם הבאה: שבק- הראשון, מציאות נפרדת וחומר מקומי של הדג נחש, אולי הדיסק של מרסדס בנד במקום אחד מהם...

Minimal Affair

New member
זה שבח, שבח לאל.

אתמול רכשתי דיסק מצוין בשם "עד העונג הבא" של המכשפות.

בקריות?!!!!!!!!!!!!!?!??!?!?!?!?!?!

דיי!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שיש יתרון לגור בקריות!! אולי אין ניצנים.. אבל יש את שבבקק!! יאההה כמה אושר ביום אחד.. אנשים עשיתם לי את היום!! אני אוהבת אותכםם!! חחח

rainbowgirl

New member
אני מקווה שההודעה שלך הייתה בצחוק..

אם לא- הופעה בקריות זה דיסק מההופעה שלהם בתשעים ושמונה אני חושבת. מצטערת..

whistler404

New member
הקניה האחרונה שלי

"מנועים קדימה" של אלג'יר, ו"סוס" של יהלי סובול. את "סוס" רציתי לקנות כבר הרבה זמן, אבל כידוע, הוא לא היה ניתן להשגה עד שיצא בהדפסה מחודשת לא מזמן. אני מכיר כבר את רוב השירים בו, אבל לא יצא לי לשמוע אותו הרבה מאז הקניה, בעיקר באשמת הדיסק השני שבא איתו. את "מנועים קדימה" קניתי אחרי ששמעתי את שלושת הסינגלים הראשונים של אלג'יר בתחנת הרדיו בה אני מתנדב ונפלתי בקסמם. בסך הכל אני מרוצה. מאוד אפילו. הדיסק כרגע סובל מהשמעות מרובות במערכת ומבטי קנאה מ"סוס" המוזכר למעלה. אממ וגם זכיתי בחידון של מומה באלבום החדש של הדג נחש..אבל הוא עדיין לא הגיע..אני מניח שבלי לשלם אי אפשר באמת לצפות לקבל משהו.

IkMfNiY

New member
הדיסקים האחרונים שקניתי החודש

ד"ר קספר השני הג'ינג'יות חומר מקומי של הדג נחש. לפני זה- שי להב יוני בלוך. יעל

Chens15

New member
מאיפה אני משיגה את נדיסק של ג'ינג'י

ג'ינג'יות?.???אני חולה על הדיסק הזה עם השיר שקוראים לו ג'ינג'יות ואני לא מוצאת בטאוור בירושלים ואגב אני גם מחפשת את הדיסק שיש בו את שהיר אני לא רוצה לזמביה אחלה שיר!!!!!! והדיסקים שלי החודש: 1.כנסיית השכל-זה עם האקדח שמצויר קדימה אני חושבת שקוראים לו למיה יש אקדח 2.הדיסק של א-הה זה עם הכלב ים שמצוייר עליו קדימה אני חושבת שא-הה הם בהחלט רוק ואני רוצה לקנות את הדיסק של קליק עם הסינגל אל תדילקו לי נר והדיסק של ברי סחרוף שיש בו את השיר לא אוהב אותה

IkMfNiY

New member
את הג'ינג'יות מצאתי בסתם חנות רגילה

פשוט תבקשי מהמוכר שיזמין בשבילך אותו.. יעל

sonic_green

New member
בקניה האחרונה...

סוף עונת התפוזים ב29 שקל אהוד בנאי החדש ב 50 שקל

mta16

New member
ביום שישי קניתי את "סוס"

של יהלי סובול והוא לא יוצא לי מהמערכת...אם משהו שמע אותו כבר אז אני אוהבת במיוחד את "גבוה"....

למעלה