דיני עבודה לאחר חופשת לידה

מצב
הנושא נעול.

chicka

New member

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלה. אני יודעת שקיים חוק, ע"פ אישה שמניקה - זכאית להפסקות "שאיבה" במהלך העבודה. אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לחוק הזה, או להגדיר לי אותו מבחינת זמנים. תודה מראש, נגה

שיר ורד

New member
אין עדיין חוק כזה

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלה. אני יודעת שקיים חוק, ע"פ אישה שמניקה - זכאית להפסקות "שאיבה" במהלך העבודה. אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לחוק הזה, או להגדיר לי אותו מבחינת זמנים. תודה מראש, נגה
אין עדיין חוק כזה
מצורף קישור לפרוטוקול דיון של 2 ועדות כנסת בנושא הזה (אם כי חצי מהדיון מתמקד על נושא עידוד/אי עידוד ההנקה בבתי חולים ליולדות). אם את מעונינת לקדם חוק כזה (אולי זה יעזור לך בלידה הבאה), אנא פני לחברי הכנסת בועדות הללו ותשאלי אותם מה קורה בנושא, והאם הם מקדמים חקיקה בנושא?

../images/Emo6.gifאיך אתה מצליח להגיע לכל

אין עדיין חוק כזה
מצורף קישור לפרוטוקול דיון של 2 ועדות כנסת בנושא הזה (אם כי חצי מהדיון מתמקד על נושא עידוד/אי עידוד ההנקה בבתי חולים ליולדות). אם את מעונינת לקדם חוק כזה (אולי זה יעזור לך בלידה הבאה), אנא פני לחברי הכנסת בועדות הללו ותשאלי אותם מה קורה בנושא, והאם הם מקדמים חקיקה בנושא?
איך אתה מצליח להגיע לכל
הפרוטוקולים ההזוהים האלה? באמת קראת את הפוטוקול?! |איקון של מישהיא שמסירה בפניך את הכובע|

שיר ורד

New member
אני עובר מידי פעם על רשימת

איך אתה מצליח להגיע לכל
הפרוטוקולים ההזוהים האלה? באמת קראת את הפוטוקול?! |איקון של מישהיא שמסירה בפניך את הכובע|
אני עובר מידי פעם על רשימת
הפרוטוקולים של דיוני ועדות הכנסת וקורא חלק מהפרוטוקולים (ביחוד את המענינים שבהם). זכרתי שראיתי פעם פרוטוקול בנושא זה ובעזרת מנגנון החיפוש באתר הכנסת ששופר לאחרונה היה קל להגיע לפרוטוקול הספציפי. לא קראתי אותו במלואו, אך עברתי עליו ברפרוף. דרך אגב, בניגוד לסיכומי דיוני הועדות שהם ברורים וקל לאתר אותם, קשה מאוד למצוא באתר נוסחים מעודכנים של הצעות חוק בתהליך ואפילו לעיתים את החוק הסופי. גם לאחר שמאתרים את החוק, אם מדובר בעדכון של חוק קיים, צריך לאתר את החוק המקורי עם כל העדכונים הקודמים כדי להבין מה היו השנויים. עד כה טרם מצאתי אתר חינמי שניתן למצוא בו את כל חוקי מדינת ישראל. אשמח או משהו יגלה לי שקיים אתר כזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה