דימיטרי אוליאנוב מושאל לבית"ר י-ם?

dylan

New member
דבר אחד לא הבנתי בשחרור של

ריבארולה, כתוב היום שהוא שוחרר כי שום הבהיר לו בשיחה אישית שהוא מחפש שחקן שישחק מתחת לחלוץ, והתפקיד הזה לא מתאים לריבארולה.. השאלה שלי היא, מתחת לאיזה חלוץ בדיוק הוא אמור לשחק??

שחר .ו

New member
לדעתי נפלה איפשהו טעות בידיעה..

ממה שגולדברג אמר הבנתי שמדובר דוקא בשחקן שמשחק מאחוריי החלוץ, מאחור שריבאלורה הוא כזה הבהיר לו שום שהוא מחפש חלוץ שפיץ.

dylan

New member
יכול להיות..../images/Emo4.gif

בכל אופן כל הקטע עם ריבארולה מאוד מוזר.. לא יכלו לוודא את זה מראש? מביאים שחקן מארגנטינה כדי להחתים אותו (זה מה שפורסם לפני שהוא הגיע) על סמך קלטות, אחרי אימון אחד עם הנוער ושיחה משחררים אותו.. נו...

שחר .ו

New member
שיחק בלי חשק כי לא שילמו לו..

אני לא מכיר הרבה זרים ברמה של אוליאנוב שהיו יורדים עם הקבוצה ליגה, חבל שהוא עזב אתכם ואני מאוד מקווה שתמצאו לו מחליף מספיק טוב.

כנראה שלא נמצא

אבל הוא באמת לא תרם כלום בשנה וחצי האחרונות מאחל לצאר בהצלחה בכל אשר ייפנה (אולי חוץ מהבית"ר) היה שלום דימה.........

tomash11

New member
הקבוצה שלי ועדיין....

בחיפה כנראה ממש על הפנים אם שחקן שלא שלמו לו הולך לשחק דוקא בבית"ר בתקווה לקבל כסף...:)) אני מודה שאני לא עקבתי אחריו מספיק כדי לדעת מה השחקן הזה שווה חוץ ממה שאני קורא פה ושם. אני מקווה שהוא יעזור לנו. ובנוגע להולצמן...ממממ, אנחנו צריכים חלוץ, והולצמן כרגע הוא דוקא אחד החלוצים הבודדים בארץ (ואולי מהשחקנים הבודדים בארץ גם) שלא הייתי פוסל על הסף את ההגעה שלהם. הבעיה ששוב, זה נראה כמו רכבת ולגיון זרים ו...מקווה מאד שזה לא יבוא על חשבון הצעירים.

פסימיסט

New member
החתמה מעולה

אוליאנוב שחקן מצוין, וגם אתם זקוקים נואשות לשחקן מסוגו. סוף סוף בית"ר עושה רכש טוב אחרי כל הליצנים.

tomash11

New member
חרא!

את הולצמן דוקא היה כדאי לראות בבית"ר חלוץ לא רע שלא פותח פה יותר מדי ולא חושב שהוא אלוהים. עושה את העבודה בשקט בלי לתפוס תחת.

Shir17

New member
הולצמן וקוביקה לא יכולים לשחק ביחד!

תומאש, זה כמו לשים את באטיסטוטה וקרספו ביחד בהרכב של ארגנטינה (להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן)- פשוט אין מצב! 2 שחקנים שיודעים לעשות בדיוק את אותם הדברים, בנויים דומה מאוד ובסה"כ הם אותו שחקן לא יכולים לשחק ביחד. לעומת זאת, שחקנים כמו ליאור אסולין, רפי כהן, ניב טל, הם סוג השחקנים שקוביקה יכול לפרוח לידם. ב"ה יהיה לנו מחר את אחד מהם (רפי כהן).

tomash11

New member
אבל זה ייתן אלטרנטיבה לקוביקה...

כשקוביקה לא טוב יהיה מי שיחליף אותו, כמו כן, הולצמן משום מה נראה לי קצת יותר מאופס מקוביקה ואם יתברר שהוא אכן יותר טוב, אפשר יהיה לוותר על קוביקה בשנה הקרובה ולחסוך בעלויות.

למעלה